Πόσες φορές πρέπει να πεθάνω, για να ζήσω τελικά;
Ρώτα το Λάζαρο…
meh.
.
Αϋπνίες…
Κοιμήθηκα 6μιση και ξυπνησα 9. Γαματα!
Τα “μη” και “δε” παίρνουν ν πριν από φωνήεν ή πριν από τα σύμφωνα κ, π, τ, ξ, ψ, για λόγους ευφωνίας!
Είμαι αρρωστη, βηχω
σα γαιδουρι, έχω σχολείο πρωί πρωι κ
άλλες τρεις ώρες φροντ… ΔΕΝ ΘΕΛΩ!
εγω βαζω και σε αλλα ομως, γιατι δειχνει πχιο ομορφα~!
μολις τελειωσα το διαβασμα για τις “αυριανες” εξετασεις…wish me luck:thumbup:
Good Luck!:thumbup:
Όλοι στην ίδια μοίρα είμαστε…καληνύχτα!
Δεν θα περά-δεν θα περάσω μαθημάααααααα λα λα λα λα λααααααααα,λα λα λα λα λαααα…
ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ
βιοστατιστική αύριο πάμε ολοταχώς για το 0/10. Αν είμαστε τυχεροί μπορεί να τσιμπήσουμε καναν άσσο απ’ τις γνώσεις 3ης λυκείου
αυτά παθαίνεις όταν ξυπνάς τις 10 το βράδυ
http://www.youtube.com/watch?v=ASS_opiUVsk&feature=channel
δεν είναι Κορεάτικο.είναι ιαπωνικό.
Αύριο θα κοιμάμαι όλη μέρα:!:
να’χα μονάχα λίγο αγάπη και χρόνο και λίγα φράγκα.
ποιος κάθεται να διαβάσει ? τελικά όταν χρωστάω πολλά το διάβασμα είναι πιο αποδοτικό … :-s
join the club!
λέω να την πέσω … :sleep:
Έχοντας κοιμηθεί από τις 21.30 χθες, ξύπνησα σήμερα 4.00 κι από τότε ως τώρα φέρνω σβούρες στο σπίτι, έχω πιει δυο κούπες ζεστή σοκολάτα (Λ), έχω κάτσει στο πισί, κι έχω βγάλει μια πρόχειρη επανάληψη όλο το κεφάλαιο των οικονομικών (ιστορία) πλην δύο ενοτήτων. Δεν το πιστεύω πως θα το πω, αλλά άντε να πάω σχολείο, γιατί βαριέμαι!
Μεχ ειμαι ενα τεταρτο μπροστα αλλα δεν πειραζει.
Κοιμηθηκα 4, ξυπνησα 6:30, γραφω στις 9 και το Ε90 φτανει παντα κατα τις 8 και. Περιμενω στο ενα lab και κωλοβαραω στα ιδερνετς. Διπλα μου κατι αλλοι ακουνε οριενταλ. Βλαμμενοι πληροφορικαριοι, θα μου φατε τα νιατα.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΔΙΑΚΡΙΤΑ
Χαλαλι ομως, επομενο μαθημα σε μια βδομαδα και αντε γεια. Να φυγει να τελειωνουμε η κωλοβδομαδα, 2/5 στην καλυτερη υπολογιζω αλλιως θα επαναλαβω αυτουσια την εξεταστικη τον Σεπτεμβρη. Αλλα στ’αρχιδια μου πλεον. :oops: