δεν ειναι απαραιτητο να γινεται παντα αυτο - εννοω να τα σβηνεις ολα…
αλλα μπορω να το καταλαβω μιας και μου εχει συμβει…
το να προχωρησεις ειναι 1 γαμημενη αποφαση μεσα στο κεφαλι σου την οποια συνηθως παιρνεις οταν οντως δεν εισαι καλα - απλα πρεπει να το συνειδητοποιησεις και να μην αφεθεις σε σκεψεις και “looser” καταστασεις…
το ξερω πως δεν ειναι,εχω υπαρξει με αυτο τον ανθρωπο 3 χρονια και με ενοχλει που προσπαθω να κοψω επαφες,απλα θεωρω πως θα μου κανει περισσοτερο καλο και θα με βοηθησει να προχωρησω γρηγοροτερα.Ελπιζω δηλαδη.
ξερεις,με αυτες τις γαμωσελιδες μπαινεις σε περιεργα τρυπακια,ξερω ατομα που ζουν στο παρελθον ακομα μεσω φεισμπουκ,δεν θελω να το κανω αυτο στον εαυτο μου.
προφανως και θα σου κανει καλο…
ειναι πολυ πιο δυσκολο αν βλεπεις τι κανει ο αλλος καθημερινα…
μπαινεις στο τριπακι να σκεφτεσαι -και αν και πως και γιατι- καταστασεις πραγματικα δυσαρεστες και συνηθως pointless (ειδικα αν ακολουθησουν παρεξηγησεις)…
θεωρω οτι ειναι 1 βημα μπροστα (για σενα) γενικα μια τετοια κινηση…
οσο για το προηγουμενο ποστ
προφανως εχω ξεκαθαρισει καποια πραγματα μεσα στο μυαλο μου πολυ πριν ερθει αυτη η ωρα - εννοω παιρνω την γαμω αποφαση -γεια σου παρελθον κραταω τα καλα και δεν μπαινω σε τριπακια αρνητικων σκεψεων που μονο καλο δεν κανουν…
το θεμα ειναι ο χρονος (ο πονος ειναι φυσιολογικος εστω για 1 διαστημα)… διαφερει απο ατομο σε ατομο - παντως ειναι πολυ πιθανο να προχωρησεις πολυ πιο γρηγορα απο οτι νομιζεις… κοιτα να περνας καλα και να γεμιζεις τον χρονο σου (ωστε να μην σκεφτεσαι προσωρινα ) μπορει να αποδειχθει πιο ευκολο απο οτι νομιζει ο καθενας και στο τελος δες απλα οτι σου δινεται 1 ευκαιρια για νεα αρχη…
Είμαι ερωτευμένος με μια γυναίκα που την γνώρισα μέσω facebook βέβαια είναι πιο σοβαρή απο εμένα(ως γνωστόν είμαι ρομαντικός κάφρος!!!), το θέμα βέβαια είναι ότι ναι μεν ψιλογουστάρει…αλλά εντάξει μάλλον δεν το βλέπει και πολύ σοβαρά
πολύ χαλαρή , το θέμα που με απασχολεί είναι να προχωρήσω ή όχι?
Έχω σταματήσει να μιλάω μαζί της στο facebook(εδώ και κάνα μήνα) και μιλάμε μόνο μέσω sms και τηλεφώνου…
Ξέχασα να πώ ότι με περνάει 12 χρόνια!!!
Έγραψα κομματάρα σε μια προσπάθεια να εκτονώσω τα συναισθήματά μου ώστε να μην διογκωθούν αργότερα…
μάλλον θα της το δείξω,αν και αυτό μπορεί να σημάνει το Τέλος.
Ή μπορεί το τέλος να συνέβη ήδη,και η απόδειξη να είναι οι 2 παραπάνω γραμμές…
αποφάσισα 3.30 η ώρα το πρωί να περάσω ιστολογία και μου τη δίνει που δεν ήξερα τόσο καιρό πόσο λίγη και γελοία είναι
άμα η νύστα δε με νικήσει ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΩ. αντιοζ
Που να με πάρει, όλο λέω πως είναι η τελευταία φορά που αφήνω διάβασμα για διαγώνισμα τελευταία στιγμή και όλο αναγκάζομαι να ξυπνάω στις πέντε και στις έξι για να βγάλω τελικά την επανάληψη μερικές ώρες πριν γράψω…
Ποσο εξυπνο να μην κοιμασαι το βραδυ και να δηλωνεις οτι δεν θα μπορουσες να ζησεις στο βορρα γιατι δεν θα βλεπεις φως. Χαχ!
Εχω μια ταση να βαζω ν στα μη και στα δε. εξομολογηση