Παράωρες εξομολογήσεις...(posts μόνο 3-8 τα ξημερώματα)

Θα μετρήσω πρόβατα…βασικά αν δεν πάρω τα μάτια μου από το λαπιτόπι δεν γίνεται τίποτα

αστο δεν πιανει. βρισε με καλυτερα να το φας μια και καλη

Δέν είναι βάζεις να δεις ταινία μετά τις 3 το βράδυ!
Άλεξ νυχτοπούλι περιμένω και δικό σου post

xxaxa έλα εγω στο χωριο ειμαι ουτε μεταλομπαρ ουτε βινυλια και το μονο που εχω είναι ένα cd destruction-relese fom agony που το ξαναακούω τώρα μετα απο μήνες…χαχααχ

Μόνο που έχεις internet στο χωριό σου φτάνει και περισσεύει!!

εχω κλεισει το πσ 3 φορες για να κοιμηθω και μετα απο μιση ωρα το ξανανοιγω και κανω τσιγαρο,γαμω τον μορφεα γαμω που αν δεν παει 8 δεν ερχεται

Α ρε…

Προλαβαίνω το ωράριο, και πρώτο ποστ του 2011! Υπέροχα αρχίζει η νέα χρονιά, άντε να δούμε τη συνέχεια! + 30 έουρος στο μπλακτζακ 8)

ξεκίνησε ο αυτιάς ! μα πόσο φεηλ είναι ? θέλω να δω κ άλλο γουεστερν γαμώ το άλτερ σας ! :stuck_out_tongue:

βαριέμαι να κοιμηθώ και παίζω κιθάρα. για την ακρίβεια βαριέμαι να σηκωθώ από την καρέκλα μου

μετα απο σχεση 3 χρονων χωρισα.

κουραγιο φιλος…
αν ειναι οριστικος χωρισμος κοιτα μπροστα…
its a new beginning…
σιγουρα θα υπαρχουν μερες που οντως μπορει να μην εισαι καλα αλλα θα το ξεπερασεις - ευκολα/δυσκολα :wink:
ηδη μετραω 2 χωρισμους των 3+ χρονων…
δεν ειναι και τοσο τραγικο - βεβαια εξαρταται και απο τον χαρακτηρα του καθενος…:wink:

Τσουρέκια με javascript - xml dom - php…άντε να βάλω λίγο css και ajax στο πακέτο…:roll: Αν μπορεί να πάει κάτι στραβά θα πάει (Μέρφι σπικινγκ)

Καιρό είχα να ξενυχτήσω μέχρι τέτοια ώρα :stuck_out_tongue:

Indeed, home alone και το φχαριστιέμαι ;ρ

Επίσης το '11 έχει μπει εξαιρετικά, μακάρι να συνεχίσει έτσι.

μαύρη πέτρα να ρίξεις, αλλιώς θα βασανίζεσαι για χρόνια.-

Ισχύει, μερικοί ακόμη παλεύουμε ;ρ

Κουράγιο λοιπόν και μακάρι ο χρόνος νά’ναι γιατρός.
Διαβάζω πάντως ρεκόρ σχέσεων :stuck_out_tongue: άμα φτάσω κι εγώ να κλείσω 3 χρόνια με κάποιον μάλλον θα γκρεμιστούν κτήρια.

Και αφου γαμησαμε τελειως το ωραριο του υπνου, αιντε να δουμε ποιος σκατα σηκωνεται στις 7 να παει να κανει αναπληρωσεις υποχρεωτικων μαλακιων στη σχολη. Σδαφσφδαφδσαφδσ ακομα δεν μπηκα ffs.
Αν και παιζει ακομα το option “σερι”

all gone away… she’s moving on :(:(:frowning: