Παράωρες εξομολογήσεις...(posts μόνο 3-8 τα ξημερώματα)

πρέπει με το που βρω λεφτά να πάω το ποδήλατο για φτιάξιμο .:-k

γαμαει το κομματι ρε :stuck_out_tongue:
ειμαι τοσο κυκλοθυμικο ατομο απο την μια πεφτω σε καταθληψη κ απο την αλλη εχω τρελα κεφια ,weird βραδυα :-k

Να κοιμηθώ ή να το πάω σερί?:-k

εγω το πάω σερι πάντως …εχω πωρωθει και που υπνος…

Εσύ κάθε βράδυ έτσι το πας!:stuck_out_tongue:

χαχα ναι τωρα που κλείσαμε κωλοβαράω ,η νύχτα είναι και γαμω με μουσικη…:lol:

Εγώ σε αφήνω όμως πάω να την πέσω
Καληνύχτα, καλημέρα…ό,τι σε βολεύει!

βαρετες οι γιορτες ,ο καθενας βρισκεται και σε αλλο μερος απο την παρεα σου και απο την αλλη ερχονται ατομα που εχεις να δεις καιρο (κυριως για φοιτητες ισχυει),εσυ αναρωτιεσαι αν πας στην πολη σου η αν κατσεις σπιτι σου μονος
εκτος βεβαια αν δεν κανεις τπτ απο τα 2 και πας καπου ακυρα με παρεα (οπως εγω που παω αθηνα)
στις διακοπες βεβαια παιζει βαρεμαρα,ειτε λιωνεις απο τα ξυδια ειτε λιωνεις σε κανα πσ ειτε και τα 2 .
ασε που καμμια φορα αν εισαι τυχερος πεφτει και χρημα
εμενα δεν μου επεφτε ποτε ομως οποτε τωρα μου ηρθε εξ ουρανου και βρηκα χρηματα στο δρομο και πολλα
.τωρα παλι βαριεμαι το ωραριο ακυρο ξυπνια οσο δεν εχει ηλιο και κοιμαμαι οσο εχει
βεβαια δεν παιζει διαβασμα και μαθηματα (οχι οτι πριν επεφε μιας κ δεν πατουσαμε στην σχολη :roll: εξερουνται οι ωρες που πηγαινες για καφε και ταβλι )
τελικα λιγο πολυ οι γιορτες σαν την καθημερινοτητα μονο που τρως περισσοτερο:-k

Κρασιά κρασιά κρασιά. ΧΙΚ!

επεστρεψα απο το πάρτυ…αντε να δω πως θα ηυπνησω αυριο το πρωι

Πρέπει κάποτε να αρχίσω να κοιμάμαι normal ώρες και να πάψω να γράφω σε αυτό το thread!

εδω και ποσες μερες μετα το ποτ σου ειναι το δικο μ,συντηρουμε και το ροκν οχι τπτ αλλο

Ξενύχτηδες και οι δύο…η μαλακία είναι ότι κοιμάμαι μέχρι το μεσημέρι μετά και όταν ξυπνάω τρώω κατευθείαν μεσημεριανό

alex σπουδαζεις ρε;κανεις κατι;οτιδηποτε; μιλα μας

γιατι ρωτάς?

ακουω μουσικη πιανεται?

δεν καταλαβαινω τηνερωτηση…

Eτσι κουβεντα να γινεται!

ολοι μας

ασε τα σαπια ρε

Μάγκες πρέπει να κουρδίσουμε το βιολογικό μας ρολόι γιατί δεν πάει καλά

αμα δεν ξαπλωσεις ρε να βαλεις καμια ταινια κανα επεισοδειο, κατι να παιζει στο πισι. ενα βιβλιο κατι. πως θα σε παρει ο υπνος; μμμ;

Αν βάλω να δω ταινία τέτοια ώρα φοβάμαι ότι θα κοιμηθώ αφού τελειώσει:-s
Edit:Αν είναι μούφα βέβαια θα κοιμηθώ από το πρώτο 20λεπτο!

βάλε δρεαμ θιατερ ή πινκ φλουντ και κλεισε τα ματια,αν δεν κοιηθεις καντε με μπαν…