ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ!!! Επιτέλους μια φορά είμαι ξύπνια και μπορώ να ποστάρω σε αυτό το thead!!!:yahoo:8)
[SPOILER]…δεν εχω κάτι να πω όμως…:dunno:
[SPOILER]Εκτός ότι τα πέρασα πολύ ωραία σήμερα!!!:D:D:D:D:D[/SPOILER][/SPOILER]
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ!!! Επιτέλους μια φορά είμαι ξύπνια και μπορώ να ποστάρω σε αυτό το thead!!!:yahoo:8)
[SPOILER]…δεν εχω κάτι να πω όμως…:dunno:
[SPOILER]Εκτός ότι τα πέρασα πολύ ωραία σήμερα!!!:D:D:D:D:D[/SPOILER][/SPOILER]
Κάνει γαμώ τις μοναξιές απόψε.
ναι οντως.εγω εχω πονοκοιλο και δεν μπορω να κοιμηθώ…
Φάε κάτι και πιες πολύ κρασί ή πάρε κάνενα Xanax.
Μαγεία.
πωωω τι λες αν φάω θα τα ξεράσω,ασε που το κρασι δεν μπορω ουτε να το μοιρήσω…εχω κανει πόσους εμετους εβγαλα οτι εφαγα ολη την βδομαδα.πω το χειρότερο πράγμα είναι.
τι κάνει το χαναχ?
Ε και κύκλους με το xanax δε θα δεις, είναι ωραίο μαλακό ηρεμιστικό όμως-θα κοιμηθείς σαν πουλάκι.
Και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον alex έχω…έφαγα μια πίτσα και είπα απόψε να μην βγω για να μείνω να ξεκουραστώ αλλά σκατά…Παίζει να κοιμήθηκα κανά 2ωρο σύνολο και αυτό στις διαφημίσεις της τηλεόρασης…
δν παει αλλο. σημερα θα το παρω σερι μεχρι το βραδυ που θα τν πεσω. μπας κ φτιαξει λιγο το προγραμμα με τν υπνο μ. δν παει αλλο αυτη η κατασταση!
Μάγκες δεν την παλεύω άλλο
Μια τυπισσα που γνώρισα μέσω facebook μιλούσαμε για ένα μήνα και μου έλεγε διάφορα κουλά στο τηλ ότι με αγαπάει και με θέλει και ότι είμαι ωραίο τυπάκι.
Το θέμα είναι ότι εγώ της ελέγα και εγώ τα ίδια(για να μην την φέρω σε ζόρικη) αλλά προσέξτε η τύπισσα ήταν 1,60 και 98 κιλά8O8O8O
Ήθελε να πάω σπίτη να με φιλοξενήσει αλλά εγώ της αρνήθηκα προβάλλοντας χίλιες δικαιολογίες μέχρι που δεν άντεξα και της είπα ότι δεν την γουστάρω και τόσο καιρό την δούλευα…
Εν κατακλείδι με έβρισε και με έπαιρνε με απόκρυψη ένω μου έστελνε mails που προσπαθούσε να ρίξει σε εμένα τις ευθύνες ότι και καλά την έχω ερωτευθεί…
Συμπέρασμα
Some Womens are too much brain damaged
Kαλά προσπερνάω το γεγονός ότι “αγαπιόσασταν” μέσω f/b
Εσύ photos δεν είδες?Δεν είδες ότι δεν σου κάνει?
Τί το συνέχισες…καλά σε κάνει και σε βρίζει!
bβασικα καλα κανει κ σε βριζει,ε τα ηθελες και εσυ
λοιπον εγω γυρισα απο μεταλ παρτυ,βαριεμαι απιστευτα κ ο σκυλος μου θελει να τον παω βολτα ενω δεν την παλευω μια.:-s
επισης βαρεθηκα,συχαθηκα τα παντα,θελω διακοπεεεεεες
Και εγώ βαριέμαι μάγκες…
Λιώνω στο σκάκι
Πολυ κρασι ρε παιδι μου…
ο ενθουσιασμος και η στενοχώρια δεν μαφήνουν ν κοιμηθώ
Mόλις έφαγα ένα cheesecake και λέω να πάω να την πέσω…αύριο έχει και πρωινό ξύπνημα για εκκλησιασμό:!:
καληνύχτα,εμενα πάλι ο ενθουσιασμος και η στενοχώρια δεν μαφήνουν ν κοιμηθώ…
πάλι ενθουσιασμός και στενοχώρια??Για ποιό πράγμα?
θα με πειτε σπαστικο αλλα…
ενθουσιασμος γιατι–>είδα τους ήρωές μου,και τους μιλησα κιολας
στενοχώρια—>ο μλκς δεν πήρα ουτε αυτογραφο ουτε έβγαλα πολλες φωτογραφιες απο την πωρωσή μου…και το χειρότερο η ώρα περασε γρήγορα:(
ρε γμτ που θα τους ξαναδώ?
Για ποτε;;; Παραμονη;;; :-s