Με προβληματίζει το πότε θα κάνω όλα αυτά που θέλω να κάνω? Μας έχουν πνίξει τα πρέπει, τα από την άλλη βδομάδα μήνα χρόνο και πάντα κάτι καινούριο πορκύπτει, και αυτά που θέλουμε πάνε όλο και πιο πίσω. Φοβάμαι ότι θα ξυπνήσω μια μέρα στα 50 μου και δε θα χω κάνει τίποτα απ’ όλα αυτά που ονειρεύομαι…
Και σκέφτομαι ότι τα καλύτερα πράγματα έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις… Κυριολεκτικά από το πουθενά. Και μετά μια αναποδιά και όλα γίνονται σκατά…
Μολις γυρισα σπιτι (επικ χαουζ). Χαουζ εννουσα απλα εχω πιει και δε νιωθω!Χαχα μετα απο μια βδομαδα σχεδον γιατι ειχα λιωσει στο διαβασμα!Η μαλακια ειναι οτι το πρωι δουλευω και πρεπει να μαι ξυπνιος στις 10 για να παω στο ποντικατζιδκο τι ιντερνετ καφεταδικο το σαπιοσαλαμαδικο και μετω οχτω που σχολαω θα ξαναπαω στο επικ χαουζ με τα υπολοιπα παιδια γιατι γιορταζει ο μπρο ο σακης και θα γινει χαμος με ρακομελα μειντ μπαι πετρακς!:pκαληνυχτα!!!χααα…ευτυχως βγηκα(:!
Χαα Χαα μαλακες (δε καταλαβαινω τι λεω εδω μαλλον)-(γαμησε τα παλι πιωμενος ηρθα και εχω πιει παρα πολλα γαμησετα!)χααχαχαχαχα ευτυχως το καταφχαριστηθηκα κ παλι σημερα!!!Δυστυχως ομως απο βδομαδα σκατα διαβασμα κ ξεκιναω κ καινουρια μαθηματα και στη τσιτα δλδ πως το λενε!!Στο επικ χαουζ σημερα περασαμε γαμω και μετα πηγα στο πανεπιστημιο π εχει καταληψη και ηπιαμε και κει:D:DΑυριο δυστυχως εχει παλι (ή παλιό) σαπιοσαλαμαδικο αλλα νταξ 5 ωρες θα ναι!Τωρα ξερω σε σχεση με χτες δε καταλαβαινω χριστο γιατι ειναι φουλ (δε ξερω τι λεω εκει)!Αχαχαχαχ εχω κλασει στο γελιο!Αχαχαχαχα