Παράωρες εξομολογήσεις...(posts μόνο 3-8 τα ξημερώματα)

Με προβληματίζει το πότε θα κάνω όλα αυτά που θέλω να κάνω? Μας έχουν πνίξει τα πρέπει, τα από την άλλη βδομάδα μήνα χρόνο και πάντα κάτι καινούριο πορκύπτει, και αυτά που θέλουμε πάνε όλο και πιο πίσω. Φοβάμαι ότι θα ξυπνήσω μια μέρα στα 50 μου και δε θα χω κάνει τίποτα απ’ όλα αυτά που ονειρεύομαι…

Και σκέφτομαι ότι τα καλύτερα πράγματα έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις… Κυριολεκτικά από το πουθενά. Και μετά μια αναποδιά και όλα γίνονται σκατά…

αχαχαχαχαχαχαχααχχαχα μαλακα εχω πεσει κατω αχχαχαχααχχααχ

Τιμιο μεθυσμενο τρου ποστ.-

Θέλω να τα πιω μα δε μπορώ.

όποιος μπορεί να μου βρει κάποιο codec, τπτ subs, κάποιο γκειγουειορινκγιν για το ποστ του Νέκρο θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ. :lol:

χαα χαα μαλακεα αγμαστα παικτ πιωμενος ηραη κ εχ ωπ ιεψχιεκ παρα λπολλα μαιασατα!χααχαχαοαχεχ ευτθχω τιο καταωθχαριστηθηξκα κ παλι σημερα!!!δυσσυχβχ ομωσ απο ωφομαδα σκατα κα λα,ξ] φιαβασμα κ ξεκιναω κ καινοθρια μαθηματα κκ στην τσιτα δλδ πωσ τλενε!!!στο εοπιχ χαιθ\οζ σημερα περασμαε γαμωωω κ μετα πηγασ τι πναεπιστιμιο π χει καταληψξ κ ηπιαεμ κ κει¨Δ¨Δ¨Δαυριο δυστρθχχς εχει παλιο σαπιοσαλααμδικο αλλα νταξ 5 ωρεσ θα ναθ!!τωρσα ξερω τοτι σε σχεση με χτες δε καταλαωιαει χριστο γτ ειναι φοθλ σταλαγιγ!αχααχχαχ εχω κλασει στο γελιο’1!αχαχαχαχα

Ποστάρω επιτέλους.
Μόλις γύρισα από μια ενδιαφέρουσα βραδιά.
Ουίσκυ, μπύρες (Paulaner8)) και σφηνάκια.

Σκέφτομαι τις επόμενες μέρες.
Σκέφτομαι τι επιθυμώ να αλλάξω στον εαυτό μου και τις σχέσεις μου με μερικά πρόσωπα.

Edit
Καλημέρες…

χαχαχααχαχχαχαχαχαχα χααχχαχαχαχαχαχα σε παρακαλω πινε καθε μερα και ποσταρε μετα χαχααχχαχααχχα

Λοιπον θα κατσω να μεταφρασω!:smiley:

Μολις γυρισα σπιτι (επικ χαουζ). Χαουζ εννουσα απλα εχω πιει και δε νιωθω!Χαχα μετα απο μια βδομαδα σχεδον γιατι ειχα λιωσει στο διαβασμα!Η μαλακια ειναι οτι το πρωι δουλευω και πρεπει να μαι ξυπνιος στις 10 για να παω στο ποντικατζιδκο τι ιντερνετ καφεταδικο το σαπιοσαλαμαδικο και μετω οχτω που σχολαω θα ξαναπαω στο επικ χαουζ με τα υπολοιπα παιδια γιατι γιορταζει ο μπρο ο σακης και θα γινει χαμος με ρακομελα μειντ μπαι πετρακς!:pκαληνυχτα!!!χααα…ευτυχως βγηκα(:!:slight_smile:

Χαα Χαα μαλακες (δε καταλαβαινω τι λεω εδω μαλλον)-(γαμησε τα παλι πιωμενος ηρθα και εχω πιει παρα πολλα γαμησετα!)χααχαχαχαχα ευτυχως το καταφχαριστηθηκα κ παλι σημερα!!!Δυστυχως ομως απο βδομαδα σκατα διαβασμα κ ξεκιναω κ καινουρια μαθηματα και στη τσιτα δλδ πως το λενε!!Στο επικ χαουζ σημερα περασαμε γαμω και μετα πηγα στο πανεπιστημιο π εχει καταληψη και ηπιαμε και κει:D:DΑυριο δυστυχως εχει παλι (ή παλιό) σαπιοσαλαμαδικο αλλα νταξ 5 ωρες θα ναι!Τωρα ξερω σε σχεση με χτες δε καταλαβαινω χριστο γιατι ειναι φουλ (δε ξερω τι λεω εκει)!Αχαχαχαχ εχω κλασει στο γελιο!Αχαχαχαχα

Την επομενη φορα πριν πας για πιοτι κανε λογκαουτ. :expressionless:

Πω ρε πουστη αϋπνιες και σημερα[-X

εγω και η

Πωπω τι μου θυμισες τωρα…περιοδος χωρισμου 2α λυκειου…:p…Ειχα κατεβασει σχεδον ενα τετοιο και μετα πηγα στο φροντιστηριο ΛΙΩΜΑ…ειχε φαση παντως!:D:D

Καλη συνεχεια στη βοτκοποσια και καλες αυπνιες!Τις καληνυχτες μου!:slight_smile:

Εεεεεεεεεε,κατσε ρεεεεεεεεεε,που πας,κατεβασε κανα ουισκακι να ζωγραφισεις παλι:p

το έχω κάνει και εγώ αυτό ακριβός έτσι!!:smiley:

Κουφαλες καιρο ειχαμε να τα πουμε η ολντ-σκουλ παρεα.
Γαμω ητανε!Πιο συντομα το επομενο μητινγκ!

Ειναι 3 και τεταρτο, πρεπει να κοιμηθω κι εγω αντ’αυτου καθομαι και διαβαζω φορουμς με θεωριες για το Λοστ.

Επισης αυριο να σταματησει να βρεχει γιατι θελω να βγω. Αυριο εννοωντας το Σαββατο.
Καληνυχτες.

εμενα ποιος θα μου κανει παρεα που νοιωθω μονος…?

Προστυχε:oops:

οχι ειμαι σε πολυ αγαθιαρικο μουντ…