Πω ρε πουστη αϋπνιες και σημερα[-X
Πωπω τι μου θυμισες τωρα…περιοδος χωρισμου 2α λυκειου…:p…Ειχα κατεβασει σχεδον ενα τετοιο και μετα πηγα στο φροντιστηριο ΛΙΩΜΑ…ειχε φαση παντως!:D:D
Καλη συνεχεια στη βοτκοποσια και καλες αυπνιες!Τις καληνυχτες μου!
Εεεεεεεεεε,κατσε ρεεεεεεεεεε,που πας,κατεβασε κανα ουισκακι να ζωγραφισεις παλι:p
το έχω κάνει και εγώ αυτό ακριβός έτσι!!
Κουφαλες καιρο ειχαμε να τα πουμε η ολντ-σκουλ παρεα.
Γαμω ητανε!Πιο συντομα το επομενο μητινγκ!
Ειναι 3 και τεταρτο, πρεπει να κοιμηθω κι εγω αντ’αυτου καθομαι και διαβαζω φορουμς με θεωριες για το Λοστ.
Επισης αυριο να σταματησει να βρεχει γιατι θελω να βγω. Αυριο εννοωντας το Σαββατο.
Καληνυχτες.
εμενα ποιος θα μου κανει παρεα που νοιωθω μονος…?
Προστυχε:oops:
οχι ειμαι σε πολυ αγαθιαρικο μουντ…
3 και 30 δετηπαλευω ομως. Τσιγαρο ανα χειρας, τζακ να μου δροσιζει τα χειλη.
Παλι καλα που υπαρχουν και τα λεπαδικα ποστ του Μπλιντιν (απ την αρχη το συμπαθησα το παληκαρι)
Αυτη τη στιγμη ο Μαικ Πατον ψυθιριζει στ’αυτια μου
"Now I’m finding truth is a ruin
Nauseous end that nobody is pursuing
Staring into glassy eyes
Mesmerized
There’s a vintage thirst returning
But I’m sheltered by my channel-surfing
Every famine virtual
Retrovertigo "
Τιποτα δε μ’ εκφραζει περισσοτερο αυτη τη στιγμη.
Eιναι λες και μου μιλαει μια ανωτερη δυναμη…
Αλλη μια κωλοβδομαδα (Δευτερα-Παρασκευη) τελειωσε και ηρθε το Σ-Κ να νιωσω λιγο ανθρωπος.
Σιτ μπακ εντ ριλαξ. Εντζοι δε ραιντ.
Σαν βγω στον πηγαιμο για την Ιθακη, ευχομαι στο δρομο να υπαρχουν ηχεια που θα παιζουν Νeurosis.
Ρεντ Ραμ με συγκινείς… :oops:
έβαλα και γω το the tide (είχα να τ’ακούσω απ’το στρατό. Τρελά σκοπέτα ‘…undeeeeer the waaaaaveeeeesss’ όμως.)
Είμαι όλη τη βδομάδα άυπνος (με 4ωρα ύπνου) και στη δουλεια έπεσε όλη τη βδομάδα π****σα σαν του Peter North. Βαλε και τη σχολή τα βράδια κι έχεις την εικόνα (τραγική μεταφραση αυτό το τελευταίο)
Κι όμως βαριέμαι να πέσω για ύπνο.
Όταν το αποφασίσω, και τελικά σηκωθώ, ίσως πάω για ψώνια… ή ίσως τα δω στον ύπνο μου.
Πφφ…βαριεμαι…και δε νυσταζω…δεν εχει και τιποτα να πιω…εστω μια μπυρα…ασε που πρεπει να βγαινω στο μπαλκονι για τσιγαρο γιατι κραζει η μανα για τη βρωμα…Αντε να περασει ο καιροοοοος!!
πολυ ποστ εχει πεσει σημερα…
Ε λοιπόν ναι το αποφάσισα. Πάω για ύπνο. (Βασικά από την κούραση πονάνε απίστευτα τα πόδια μου!)
Καληνύχτα φόρουμ. :bye:
(Και κανονίστε εσείς οι μόντερες να βρω αυριο κλειδωμένο το “Λεπά νς Γονίδης”. Θα γίνει φονικό!)
Σουπ Σουπ.
Ειδα το σεβεν
Αρχισα γυμναστηριο
Εβγαλα σολο του Σινιστερ Γκεητς
Εχω να φτιαξω ενα μοντελο γεφυρας απο ξυλο μπαλσα που να αντεχει 50κιλα
Και ηρθαν και τα εισητηρια φρανζ φερντιναντ
Ολε
αφού είσαι σπάμμερ.
την πέφτω κι εγώ μάστορες.
Καληνυχτες στους απο πανω κι ολες τις πειραγμενες ψυχες εδω μεσα.
Αφιερωμενο εξαιρετικα:
ναι παω και γω σιγα σιγα…δουλεια αυριο πρωι…πφφφ
Γαμω την τρισαθλια πολη μου,που ακομα ενα βραδυ το να βρεις ενα μερος απλα για να κατσεις θελει να χεις το χρυσο λαγοποδαρο του αγ Μαγαυριου προστατη του Ελ Ντοραντο και για να βρεις μερος για να παρκαρεις,μια και η ψιχαλα που προμηνυε βροχη ηταν καταλυτικος παραγων στο να παρει καποιος το αυτοκινητο του ακομα και μεχρι το γαμημενο περιπτερο,αποτελεσε εναν αποτρεπτικο παραγοντα στο να συνεχισουμε την βραδυνη μας εξοδο.Σκατα στο δημαρχο και στην πολη και στην αθλια επαρχιωτικη ψευτογκλαμουρια της.Ευχαριστως θα την παρακολουθουσα να καιγεται συθεμελα απ το λοφο του Σειχ Σου παιζοντας ταυτοχρονα αρπα.