Ευχαριστω ρε μαγκες να στε καλα!Αντε να δουμε τι θα γινει!Σας αφηνω γιατι εχει νωρις ξυπνημα…Αντε καλη συνεχεια!Νυχτες!
Tι ωραιο και ανεβαστικο πραγμα ειναι οι God Is An Astronaut ?
Α ρε Ιρλανδια ! Tα καλυτερα παιδια βγαζεις!
Kαλο βραδυ και απο δω,και καλη συνεχεια,bed calling εστω και με το ζορι,να μην σηκωθω παλι 12 αυριο εστω…
+111111111111111111111111111111111111111111111111
:D:D:D:D:D:D:D
[SPOILER][B][SIZE=“5”]TIOCFAIDH
AR
LA[/SIZE][/B][/SPOILER]
Εγω εχω ξυπνημα στις 7.30!
To γιαπι το πηλοφορι μας καλει!
Γιατι το ψαχνουμε τοσο πολυ ενω απλα πρεπει να ζουμε
για να περναμε οσο καλα μας αρεσει ?
Οτι και να κανω δεν μπορω να κοιμηθω με τιποτα. Τι με τηλεοραση, τι με χαλαρη μουσικουλα και 80 γυρες στο κρεβατι. Οσο κουρασμενο και αν ειναι το σωμα αν ειναι ανησυχο το μυαλο…δεν βρισκεις ξεκουραση.
Ύστερα απο διάβασμα 7μισή ωρών δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα για να ξεκινήσεις τη μέρα σου απο το να δείς ξανά Revolutionary Girl Utena XD
λιωσιμο διαρκειας εδω στο σταθμο…τουλαχιστον παιζουμε ωραια κομματακια…
Moλις γυρισα σπιτι (εεπικ χαζου)_χαουζ εννοουσα απλα εχωπ ιει και δε νιωθω!χαχαα μετα απο μια βδομαδα εσχεδον γιατι ειχα λιωσει στο διαωασμα…η μαλακαι ειναι οτι το πρωι δοθλεω και πρεπει να ειμαι ξυπνιος στισ 10 γιανα παω στβ ποντικατζιδκο το ιντερνετ καφεταδικο σαπιοζαλαμαδικο και μετα οχψχτω που σχολαω τθα κθαασνσαπαω στο επικ ζαουχ με τα υπολοιποα παδφια γιατι γιορταζει ο μπορο ο σακης και θα γικνει χαμος με ρακομελα μεπιντ μπαι πετρακσ !..¨π καληνυχαυττα!!!χααα…ευτυχςω βγηκ
το ξέρω πως είμαι εκτός ωρών αλλά… θεός :lol:
Με προβληματίζει το πότε θα κάνω όλα αυτά που θέλω να κάνω? Μας έχουν πνίξει τα πρέπει, τα από την άλλη βδομάδα μήνα χρόνο και πάντα κάτι καινούριο πορκύπτει, και αυτά που θέλουμε πάνε όλο και πιο πίσω. Φοβάμαι ότι θα ξυπνήσω μια μέρα στα 50 μου και δε θα χω κάνει τίποτα απ’ όλα αυτά που ονειρεύομαι…
Και σκέφτομαι ότι τα καλύτερα πράγματα έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις… Κυριολεκτικά από το πουθενά. Και μετά μια αναποδιά και όλα γίνονται σκατά…
αχαχαχαχαχαχαχααχχαχα μαλακα εχω πεσει κατω αχχαχαχααχχααχ
Τιμιο μεθυσμενο τρου ποστ.-
Θέλω να τα πιω μα δε μπορώ.
όποιος μπορεί να μου βρει κάποιο codec, τπτ subs, κάποιο γκειγουειορινκγιν για το ποστ του Νέκρο θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ. :lol:
χαα χαα μαλακεα αγμαστα παικτ πιωμενος ηραη κ εχ ωπ ιεψχιεκ παρα λπολλα μαιασατα!χααχαχαοαχεχ ευτθχω τιο καταωθχαριστηθηξκα κ παλι σημερα!!!δυσσυχβχ ομωσ απο ωφομαδα σκατα κα λα,ξ] φιαβασμα κ ξεκιναω κ καινοθρια μαθηματα κκ στην τσιτα δλδ πωσ τλενε!!!στο εοπιχ χαιθ\οζ σημερα περασμαε γαμωωω κ μετα πηγασ τι πναεπιστιμιο π χει καταληψξ κ ηπιαεμ κ κει¨Δ¨Δ¨Δαυριο δυστρθχχς εχει παλιο σαπιοσαλααμδικο αλλα νταξ 5 ωρεσ θα ναθ!!τωρσα ξερω τοτι σε σχεση με χτες δε καταλαωιαει χριστο γτ ειναι φοθλ σταλαγιγ!αχααχχαχ εχω κλασει στο γελιο’1!αχαχαχαχα
Ποστάρω επιτέλους.
Μόλις γύρισα από μια ενδιαφέρουσα βραδιά.
Ουίσκυ, μπύρες (Paulaner8)) και σφηνάκια.
Σκέφτομαι τις επόμενες μέρες.
Σκέφτομαι τι επιθυμώ να αλλάξω στον εαυτό μου και τις σχέσεις μου με μερικά πρόσωπα.
Edit
Καλημέρες…
χαχαχααχαχχαχαχαχαχα χααχχαχαχαχαχαχα σε παρακαλω πινε καθε μερα και ποσταρε μετα χαχααχχαχααχχα
Λοιπον θα κατσω να μεταφρασω!
Μολις γυρισα σπιτι (επικ χαουζ). Χαουζ εννουσα απλα εχω πιει και δε νιωθω!Χαχα μετα απο μια βδομαδα σχεδον γιατι ειχα λιωσει στο διαβασμα!Η μαλακια ειναι οτι το πρωι δουλευω και πρεπει να μαι ξυπνιος στις 10 για να παω στο ποντικατζιδκο τι ιντερνετ καφεταδικο το σαπιοσαλαμαδικο και μετω οχτω που σχολαω θα ξαναπαω στο επικ χαουζ με τα υπολοιπα παιδια γιατι γιορταζει ο μπρο ο σακης και θα γινει χαμος με ρακομελα μειντ μπαι πετρακς!:pκαληνυχτα!!!χααα…ευτυχως βγηκα(:!
Χαα Χαα μαλακες (δε καταλαβαινω τι λεω εδω μαλλον)-(γαμησε τα παλι πιωμενος ηρθα και εχω πιει παρα πολλα γαμησετα!)χααχαχαχαχα ευτυχως το καταφχαριστηθηκα κ παλι σημερα!!!Δυστυχως ομως απο βδομαδα σκατα διαβασμα κ ξεκιναω κ καινουρια μαθηματα και στη τσιτα δλδ πως το λενε!!Στο επικ χαουζ σημερα περασαμε γαμω και μετα πηγα στο πανεπιστημιο π εχει καταληψη και ηπιαμε και κει:D:DΑυριο δυστυχως εχει παλι (ή παλιό) σαπιοσαλαμαδικο αλλα νταξ 5 ωρες θα ναι!Τωρα ξερω σε σχεση με χτες δε καταλαβαινω χριστο γιατι ειναι φουλ (δε ξερω τι λεω εκει)!Αχαχαχαχ εχω κλασει στο γελιο!Αχαχαχαχα
Την επομενη φορα πριν πας για πιοτι κανε λογκαουτ.