Παράωρες εξομολογήσεις...(posts μόνο 3-8 τα ξημερώματα)

Τη μισή μέρα τη πέρασα κάνοντας εργασία. Τουλάχιστον είχα ένα πολύ όμορφο βράδυ.

Καληνύχτες.

Μέχρι να φτάσω στο Σέιχ Σου και χωρίς να έχω δει ότι το ποστ είναι δικό σου, νόμιζα ότι περιγράφει την Αθήνα και σκεφτόμουν πόσο πολύ συμφωνώ!

Επιτέλους μπορώ να ποστάρω στο τόπικ αυτό μετά από πολύ καιρό.

Όπου Σειχ Σου βάλε Λυκαβηττό κρις, το ίδιο είναι.

Μολις γύρισα από τη βραδυνή μου εξόρμηση.

Η βδομάδα ήταν σκατά. λίγος ύπνος, πολλή δουλειά. Κακός συνδυασμός.

Πήρα ένα κολλητάρι και πήγαμε για μπύρες. Στο ίδιο μαγαζί που ήμουν και το προηγούμενο Σάββατο. Η γκαρσόνα ήταν πάλι εκεί. Με την ίδια ΚΩΛΑΡΑ. και σήμερα διαπίστωσα ότι διαθέτει και ΒΥΖΑΡΕΣ! Πρέπει να γίνει η μητέρα των παιδιών μου γαμώτο! Και άυριο αν γίνεται!

Παρόλα αυτά, το μαγαζί δεν έλεγε μία. Φύγαμε με το κολλητάρι και πήγαμε σε άλλο. Εκεί ήταν 2 πρώην φλερτ μου (ούτε συνεννοημένες νάτανε!). Μετά το αυτοκρατορικό κλασιμο που έχω ρίξει σε κόσμο και κοσμάκη το τελευταίο τετράμηνο λόγω δουλειάς και σχολής, ήταν και οι 2 σε φάση “κωστάκη γλυκέ μου, πού είσαι? πότε θα τα ξαναπούμε?” Και κάνανε και ζήλειες η μία στην άλλη. Α ρε γυναίκες, ΚΛΑΣΙΜΟ θελετε και κολλάτε σαν τις βδέλλες! Λέννυ Κράβιτζ τον παίρνεις! Το ροκενρόλ είναι εδώ!

Καληνύχτα σας!

den einai katastash ayth. metewros kai metewrismenos sto hrakleio (krhths) , xoris ellhnikous xarakthres sto pc kai xoris domatio gia na koimhthw, GamWwWWwWWwwWt :stuck_out_tongue:
(ayto to topic einai to kalutero tou forum aneta).

λα λα λα

πφφ, αλλη μια δυσκολη τριτη περασε.

Αυτο το 3ωρο εργαστηριο ειναι σκετος θανατος, δεν μουχει ξανατυχει καθηγητης με πιο βαρετη φωνη. Ευτυχως που το μαθημα γινεται λιγο πιο ενδιαφερον οταν στα σιμιουλεησιον γκρεμιζονται οι γεφυρες.

Διαβολε. Γιατι ειναι αραγε η σκωτσεζες τοσο ασκημες? Γιατι?

Δηλαδη η αναλογια ομορφης/ασχημης ειναι τραγικη. Εχω φτασει σε σημειο να θεωρω οτιδηποτε δεν μοιαζει με φουσκα να’ναι ομορφο. πφφ. Ευτυχως πετυχαινω αυτη τη κοκκινομαλλα απο τον τριτο που και που και χαζογελαω απο μεσα μου.

Βεβαια ξενερωνω πληρως. Η νοοτροπια των κοριτσοπουλων εδω ειναι για τον φαλλο. Αυτο το συνεχες woooo καποια στιγμη παυει ναναι χαριτωμενο και απλα γινεται ενα “ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΦΟΛΕΣ!”.

Πρεπει να μαθω που βγαινουν τα ροκοπανκοημοκοριτσα της πολης τουτης, μπας και σκλαβωσω καμια με τη καταπληκτικη μου φραντζατζατζα.

Αρχισα και γυμναστηριο αμε αμε. Και μπαλιτσα 3 φορες τη βδομαδα. Τα 5χ5 δω περα ειναι πολυ μπροστα. Δεν εχει αραουτ και τετοια. Κλειστο με τειχους. Φιφα στρητ φαση. Wall passes και αλλα τετοια ομορφα. Τρεξιμο του πουστη ομως, δεν σταματας ποτε… λουκι μεγα.

Να δηλωσω επισης πως η κατασκευη γεφυρας απο ξυλο μπαλσα 0.8 μετρα μηκος που να αντεχει 500Ν μου φαινεται σχεδον αδυνατο.

Εβαλα και πλυντηριο. Μονιμη μου ανησυχια ειναι πως δεν εχω αρκετα κοκκινα ρουχα ωστε να κανω ολοκληρο lοad για το ενα μαματο κοκκινο φουτερ μου, και παει τζαμπα η πλυση. Ειναι και 4 Λιρες η πλυση (μαζι με το στεγνωμα εε)

λα λα λα λ

λα

δεν εφαγα αποψε, βαριομουν. Βρηκα ενα βαζακι χαλαπενιος στο ψυγειο του διπλα. Εφαγα 2 ξεροσφυρι. Πλακα ειχε.

Δεν μπορω να σκοραρω ουτε στο φιφα. Εχω απογοητευτει. Στο γκιταρ χιρο βελτιωνομαι, κανουμε και μπαντ και εχει πλακα…

Με τα τζαμ σεσσιονς καλα τα παμε με τη μπαντα, εχουμε και λαιβ αυτο το μηνα σε βενιου 200+ ατομων, πολυ χαιρομαι. Αν και δν μου πολυαρεσει η μουσικη που παιζουμε αλλα δεν βαριεσαι.

αυτα. εχω μεγαλα ακουστικα με ζεβρε επενδυση. Πρεπει να αδειασω και τον σκληρο.

Το μπατλστατ γκαλακτικα πρεπει ναναι οτι πιο βαρετο εχω δει. Δεν παιζει να κοιμαμαι ΚΑΘΕ φορα που το βαζω. τρατζικ.

καραπιπεριμ πιπεριμ πιπεριμ.

Ο φρηντομ στα κεραμιδια μοιαζει στον Ματτ Τακ απο τουσ Μπουλετ φορ μαη βαλενταιν και ας τους κραζει ο βρωμικος μεταλλας.

Σε φιλω σταυρωτα και υποκλινομαι ιπποτικα.

Ιασονας.

Να πω οτι αληθευουν απολυτα αυτα που λες? Να το πω.

Επισης να πω οτι επιτελους κατι πρεπει να γινει για να φτιαξει το κωλο-2009. Ελεος δηλαδη. Μας εχει σκισει στεγνα. Ποτε θα κανει ξαστερια Μητσοτακη μου. Καταντησαμε σαπιο-μιζεροι.

Για μενα παντως με το 2008 εφυγε και η σαπιλογκαντεμια να το πω; Θα το πω.
Το 2009 μεχρι στιγμης ειναι πανεμορφο. :oops:

Εσενα δεν θυμαμαι να σου εχω ευχηθει παντως…

Χμ…ακουσες και 'συ το δευτερο ονομα σου και ετρεξες. :stuck_out_tongue:
Ουτε 'γω θυμαμαι να μου εχεις ευχηθει αλλα μπορει να ειδες καποιο σοφο μου ποστ (ή φωτογραφια της υπερμετρης γοητειας μου) στα τελη του 2008-αρχες 2009 και να σκεφτηκες ασυναισθητα “αααχχ, ας εχει ενα ευτυχισμενο 2009 αυτο το Μετα_Λω”.
Αν παλι το αποκλειεις αυτο το ενδεχομενο τοτε μπορεις να μου ευχηθεις. Που ξερεις μπορει να γινει κατι σαν αυτο με τα μαθηματικα οπου πλην επι πλην μας κανει συν.:wacko:

Από αύριο πάλι διάβασμα, καλά ήταν 2 μέρες ξεκούρασης. Ξεκινάνε και τα δύσκολα. Καλή δύναμη να έχουμε.

Χιονίζει και το στρώνει…!:yahoo:

Που;;;

Βρε ρεστλεςς ντιγκινταγκα τιναι τουτο με τα κατοικια…

Λαλα … βαριουμαι… γεμισε και ο σκληρος μαλακιες, αντε να καιω ντιβιντια

Προχθές απέλυσαν έναν συνάδελφο…έτσι χωρίς λόγο.
Ωραία αρχίσαμε…

Ρενος?

Στα εξωτικά Γρεβενά!

Ο ρένος ήταν απο τους πρώτους χαχα!

Σε παω κοντρα ποιος θα μαζεψει περισσοτερες γκομενες με το αβαταρ του:pΜαθε λιγο μπαλιτσα βρε!:stuck_out_tongue:

Βγηκαμε σημερα και τι καναμε??? Ας πουμε οτι περασαμε καλα. Η επιστροφη ειχε μιζερια. Ουτε το μπολικο χιονακι ειναι ικανο να αλλαξει την διαθεση μου. Οπως και να το κανουμε στα λογια ολα ειναι ευκολα, στις πραξεις…χωλενουμε.

[I]I can take one day to achieve my goal
Then it starts again
In this circumstance that I call my own
Dreams just don’t deliver

I never needed foes
Forever feeling low
'Cause they break me down
Cannot fake this frown

I never took offence
I never swore in advance
But I’ll break you down
With my poison mouth again