Α ρε laws με τις αναμνησεις:p
Αχ, αχ! Αντε, ανυπομονω να εχω ξανα επισκεπτη στο νησι!
(Rasputin, εισαι ο επομενος :D)
Πόσο καμμένος μπορεί να είναι κάποιος που μετά από συναυλία των Samael και φορώντας το κλασικό Bathory longsleeve με τον τράγο, καταλήγει DJ να παίζει disco σε πάρτι γνωστών και φίλων?
Ενοχος ο Κρισπ
καψιμ(ι)ο
Ειναι 6 και ξυπνησα να πα να γραψω Μικρο. Αμα δεν με περασει και τωρα θα τον βρουν στου χαντακ’.
Παρτε κιε δω:
ΜΑΙΤΑΛ.
ομγ.
Ρεεεεε, παλι βρυκολακιασαμε ρεεεεεεεε…
Ωραιο πραγμα που ειναι να χαζευεις.Αραζεις,λες μπουρδες με αλλους,δεν σε νοιαζει τι ωρα ειναι,
τι ωρα θα ξυπνησεις αυριο…
…γιατι ολο αυτο με πιανει περιοδο εξεταστικης παντα ?
Η ώρα είναι 3.05
Λαθος. .06 ειναι
1.07 μου λεει εμενα
Στο φορουμ λεει πως ειναι 4.07
ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΗ ΣΟΦΙ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΥΣ!
Εσυ δε μπορεις να γραφεις σε αυτο το θρεντ.Περιμενε 2 ωρες
Έχει δίκιο ο Mackintosh. snob. Τώρα είναι 3.11
Οντως ειναι .11
Ειναι ΣΑΒΒΑΤΟ. ΣΑΒΒΑΤΟ. Και ειμαι ξυπνια επειδη τωρα ξυπνησα. Δεν παω για υπνο τωρα. Ξυπνησα. Πα να δωσω.
Παρτε τους ιπποποταμους με το μετσαλ.
Απορία: Γιατί το 8 το πρωί θεωρείται “ξημερώματα”? Για εμάς του εξωτερικού που είμαστε κάποιες ώρες πίσω, τι ισχύει; Ο dazmaniak τι ώρες δηλαδή μπορεί να ποστάρει εδώ χάμω;
Καλό Σ/Κ σε όλους. Φεύγω για Μιλάνο. Έχει αγώνα αύριο. Milan-Inter
Το διάβασμα με κρατάει ξύπνιο, μετά βίας.
Εχω ακούσει πααααάρα πολλά cd σήμερα, ξέθαψα αρκετά κιόλας, γουστάρω επιτέλους μουσική στο νέο μου στερεοφωνικό.
Δευτέρα δίνω και αύριο είναι οι Βίκινγκζ, δεν θα τους έχανα με τίποτα.
Τις σκέψεις μου δεν τις λέω, άλλη φορά.
Προτείνω το thread να εμφανίζεται σαν φάντασμα, δηλ μόνο τις συγκεγκριμένες ώρες που ποστάρουμε.:-k:
Εχω κατεβασει 5 jagermeister και 3 σφηνακια τεκιλα,το κεφαλι μου ειναι ηδη καζανι.
πωωωω φιλεεε ομορφη βραδια η σημερινή.
Ξεθάψαμε με την ελληνοπαρέα ό,τι ξέραμε και δεν ξέραμε από ελληνικα τραγούδια του παρελθοντος σε σκοτεινο δωματιο με τσιγαρο και μπυρες. Τι Δαντηδες τι Δεληβοριαδες, Κατσιμιχαιοι, Κοτσιρες κλπ. τελος. το’να ταλλο ξερω γω.
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΩΩΩΩΩΩΩΜΑ ΣΟΥ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΣΑΓΑΠΩ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΥΔΙΑ
ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΝΑ ΒΟΤΣΑΛΟ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΓΗ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΓΚΑ - η δικη σου αγκαλια - ΛΙΑΑΑΑ
ΩΠΑ ΣΕ ΛΕΩ ΞΕΝΙΤΙΑ!
ΝΕΚΤΑΡ ΘΕΙΚΟ ΠΙΝΩ ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΑΠ’ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣΟΥ! ΖΗΛΕΥΕΙ Η ΑΦΡΟΔΥΤΗ ΠΟΥ ΧΕΙΣ ΤΟΣΗ ΟΜΟΡΦΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Κερναω Μπυρες :drunk: