σαπιλα
asyftaos out
σαπιλα
asyftaos out
να μην μπορεις να κοιμηθεις με αυτην τη ζεστη!
σαπίλα τελίως. να βαριέσαι να κλείσεις το λάπτοπ και να πεινάς. και να μην έχει τίποτα το ψυγείο…
Θέλω να κοιμηθώ…
Στο κέντρο κυκλοφορούν μόνο ταξί, αστυνομικοί και μετανάστες. Μου λείπει ήδη η αστική ζωή του χειμώνα.
πηγαινε και συ σε κανα νησι
Aυγόφετες \m/
Τοστοφέτες /w\
πεσε για υπνο…
Ακολουθεί ξέσπασμα:
[SPOILER]ΕΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΙ ΜΟΥ, ΤΙ ΜΕ ΚΟΒΕΙΣ ΜΕ 4 ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΡΙΣΤΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ? ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΣ ΡΕ ΜΠΡΑΒΟ!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΕΧΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΛΗ, ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΩΛΟΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΟΥΣΙΑ. ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ[/SPOILER]
Oι γυναικες δεν παλευονται με τιποτα οταν ειναι στις μερες τους ε…
Ο,τι και να κανεις, θα το κανεις λαθος. Ο,τι και να πεις, ακομα και το πιο ωραιο κοπλιμεντο, θα το φερουν ετσι που θα το κανουν να φανει λες και τις ειπες χοντρες ή κι εγω δεν ξερω τι.
Μετα σου λενε “δεν ξερεις τι τραβανε οι γυναικες”.
ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΑ ΣΟΥ?
Φακ δηλαδη.
Οταν κανεις την ερωτηση “περιμενεις περιοδο?” μετα απο κυκλοθυμικη κριση παντως να ξερεις οτι τα πραγματα θα γινουν μονο χειροτερα. Δεν ξερω γιατι επιμενετε να το λετε.
Ναι ειναι απο τις ατακες που τις πετας και μετα ξερεις οτι η απαντηση θα περιεχει καπου τη λεξη “καναπες”.
Να δεις παντως που αφου εγραψα το προηγουμενο κομεντ, πρωτα πρωτα εσυ σκεφτηκα οτι μπορει να απανταγες απο τη γυναικεια πλευρα και ησουν offline. Τι σκατα, το μυριστηκες? :lol:
αϋπνίες
παρομοίως…πάλι καλά που υπάρχουν και οι Skynyrd…
Παρομοίως και εγώ πάλι καλά που υπάρχουν οι Pink Floyd
Μια βδομάδα μετά το Live…και ακόμα να ξεπεράσω το ΣΟΚ#-o
και εγώ…
…ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑ:!:
Να σκάει πάνω στο κεφάλι σου πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου…
Αξία ανεκτίμητη…
Άντε και καλό μας πάγο