Παράωρες εξομολογήσεις...(posts μόνο 3-8 τα ξημερώματα)

Άπειρο περπάτημα σήμερα.στοπ.βαριέμαι.στοπ.αύριο έχω πρωινό ξύπνημα.στοπ.τι να κάνω.στοπ.βοηθήστε.στοππππππππππππππππππππ

λολ τι λες ρε μαλακα

οχι εσυ ο απο πανω,ο φλοηνταηζντ

Και καρούμπαλο στην κεφάλα.

αχαχαχαχα μου φαινεται πολυ αστειο ρε αχαχαχαχα
οκ σορρυ σε καταλαβαινω,πονας λολ

Αυπνιες ftw

Δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα που έχει πάει σχεδόν εννιά. Ούτως ή άλλως μάτι δεν κλείσαμε…

Γενικά είμαι αρκετά δραστήριος, όταν δεν βαριέμε, ασχολούμαι με χίλιες πεντακόσιες μαλακίες, ενώ εκεί που θα έπρεπε να ασχολούμαι περισσότερο απλά δεν το έκανα όσο θα έπρεπε. Τώρα που χρεοκοπήσαμε, καταλάβαμε τι χάσαμε. Αυτομπανάρω τον εαυτό μου, οι είκοσι μέρες που θα μείνουν περίπου από τις 25 του μήνα και μετά, θα τις αφιερώσω αποκλειστικά στον εαυτό μου. Διαλογισμός, ασκητισμός, μπαν και ξύλο στον εσωτερισμό μου… θα τα ξαναπούμε όταν πρέπει… :?

γελάω μόνη μου…
δε θέλω να κοιμηθώ…
(κάτι με πιάνει)
σπαμμάρω μέχρι και στο '‘happy birthday’'
βαριέμαι ελεεινά…
τίποτα τίποτα τίποτα…

άντε μιλάτε κι εσείς νιώθω σα χαζή

έδιτ λάθος

Δεν ξερω για σενα παντως εγω εφαγα ενα τσιζ κεικ τωρα.Πωωω ολα τα λεφτα!:slight_smile:

κόλαση

Ασε.Υπαρχει και αλλο αλλα βαριεμαι τωρα!:stuck_out_tongue:

όρμα.

Ναι ισως.Αλλα νυσταζω πολυ οποτε…

σκατά εμένα δε με πιάνει ύπνος. ίσως φταίει που ξεράθηκα σαν το βόδι το μεσημέρι, σχεδόν τέσσερις ώρες.

Σκέφτομαι ότι υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να φύγω μόνιμα για Αγγλία και με πιάνει πίκρα.
Τσαντίζομαι όταν συνειδητοποιώ ότι τα τελευταία δύο χρόνια έχτιζα κάτι που μπορεί να γκρεμιστεί.
Απελπίζομαι με την ιδέα ότι πιθανόν να πρέπει να αρχίσω από την αρχή και πάλι.
Με ενοχλεί αλλά και με απελευθερώνει που δεν έχω κάποια στη ζωή μου αυτή τη στιγμή.
Και τέλος πρέπει επιτέλους να κόψω οριστικά το κάπνισμα.

Ουφ, αρκετά! Καιρός για τσιγάρο…

Ηπιες τιποτα καφε;

έναν φραπέ (και όχι όλον). δε νομίζω όμως να φταίει αυτό. τέσπα όπως και να’χει σε λίγο θα την πέσω και θα προσπαθήσω να κοιμηθώ…

Ναι κανε μια μπας και…

θα την κάνω.

Πριν 3 ωρες ξυπνησα.Πως να κοιμηθω τωρα.

Για πειτε καμια φιλοσοφια,το τραβαει η ωρα.

Πωω πακετο αυτο!Δεν εχω τι να πω βεβαια αλλα συμπαραστεκομαι στο δραμα σου:p