από φιλοσοφία δε σκαμπάζω, αλλά άμα αρχίσω να σας εξιστορώ τα υπαρξιακά μου θα ξημερώσουμε…
Λιωνω απο την βαρεμαρα στην δουλεια και μεχρι της 7 που σχολαω εχει ακομα δρομο
Πωω που δουλευεις;
δουλειά τέτοια ώρα;
Thank you!
Δεν μαμιεται!Ας αρχισω…
Χτες ηταν η κοπελαι,της οποιας δεν ξερω το ονομα…Δεν ξερω πως εχει κατσει και οπου παω και νιωθω οτι βαριεμαι εμφανιζεται αυτη και αρχιζει το “παιχνιδι”.Γενικοτερα ομως ημουν παντα διστακτικος σε αυτα τα θεματα ειδικα με ανθρωπους που δεν γνωριζω…Πρεπει να ξεπερασω τους φοβους μου δεν παει αλλιως.
Αστα και εγω ετσι ειμαι,χεστης.Εχω χασει πολλες ευκαιριες απο αυτο το πραγμα!Δεν νομιζω βεβαια οτι θα μπορεσω να το αντιμετωπισω εντελως.Απλα πλεον το ελεγχο σε καποιο βαθμο.
Που ακριβώς κωλώνεις?
Εγω παντως το 'χω βελτιωσει,απο παλιοτερα.Δεν κολωνω να κανω κινηση και τα λοιπα τωρα πια.Αλλα δεν ξερω μερικες φορες νιωθω τοσο out of place ρε παιδι μου…Λες και ειμαι πρωταρης.
Παμε ρε μπανταρα… http://www.youtube.com/watch?v=HTatqmKG8-s&feature=related
εντιτ : Κολωνω στο να πλησιασω και να μιλησω σε καποιον που ουτε καν ξερω το ονομα ουτε τιποτα γι’αυτον.
Φυλακας ειμαι αλλα δυστηχως δεν μπορω να σου πω που:wink:
Ξεπέρασε τους φόβους σου (μιλάει η πείρα τώρα -αν και σε αυτά τα θέματα είμαι άσχετη, αλλά τέσπα…) Μην φοβάσαι να εκφράσεις αυτά που νιώθεις. Γίνε πιο αποφασιστικός και διαχυτικός.
Οχι ρε συ οκ!
Κατι τετοιες δουλειες ειναι πολυ παραξενες.Εισαι παντα βραδυ;
Σα να μου λες τα ζωδια ειναι…
Μωρε το λεω εδω και καιρο οτι πρεπει να παψω να κολωνω και να περιμενω σαν μαλακας.Αλλα οποτε νιωθεις τοσο δυνατος και ετοιμος…ξαφνικα ανακαλυπτεις οτι…δεν μπορεις.
Χαχα ακριβως:p
Πρέπει να κάτσει και η φάση ρε συ. Δυστυχώς είμαστε και ρομαντικοί εμείς οι άντρες…
Ασε εχω πεσει σε πολυ μελαγχολικη φαση…Αναπολω τα παλια…Και τι να πεις…Ετσι ειναι καθε καλοκαιρι μου.
Την κανω σιγα σιγα εγω…Παω να παλεψω με τον υπνο.
Καληνυχτα παιδες.
Οχι ευτυχως δεν θα την παλευα. Βαρδιες ειμαι 2 μερες πρωι,2 απογευμα,2 νυχτα,2 ρεπο και αντε παλι απο την αρχη:)
Δεν είσαι μόνος man! Μην ανησυχείς, απλά μας πάει περισσότερο ο χειμώνας.
Μακάρι να ανήκαμε στην κατηγορία greek-summer-lover…
Τί να σου πώ; Έτσι θα’ναι για να το λες εσύ κάτι ξέρεις παραπάνω σίγουρα… Θα πρέπει όμως πρώτα απ’όλα να πιστέψεις στον εαυτό σου, ότι μπορείς να τα καταφέρεις και να ‘‘κάνεις εσύ παιχνίδι’’. Μην άγχεσαι πάντως όλα καλά θα πάνε πίστη και υπομονή χρειάζεται. Αυτό με τα ζώδια ισχύει τώρα που το παρατηρώ…:lol:#-o
Καλα μην σε παρει απο κατω ρε συ!Απλα σκεψου οτι οταν ξεπεραστει αυτο θα εισαι κομπλε.Και δεν πρεπει να το αντιμετωπιζεις με τοοοσο φοβο.Πιο πολυ σαν ‘‘περιπετεια’’
Για εξήγησε το αυτό παραπάνω…