Παράωρες εξομολογήσεις...(posts μόνο 3-8 τα ξημερώματα)

Άτιμη πρώτη αγάπη,άτιμη

Ποσο δικιο,εχεις…

σε νιωθω

βρίσκομαι στο αεροδρόμιο και σε λίγο αναχωρώ για σικάγο (μέσω μαδρίτης) :smiley:

[B]Thom Yorke-Analyse[/B]

[SPOILER]
A self-fulfilling prophecy of endless possibility
You roll in reams across the street
In algebra, in algebra

The fences that you cannot climb
The sentences that do not rhyme
In all that you can ever change
The one you’re looking for

It gets you down
It gets you down

There’s no spark
No light in the dark

It gets you down
It gets you down
You traveled far
What have you found
That there’s no time
There’s no time
To analyse
To think things through
To make sense

Like cows in the city, they never looked so pretty
By power carts and blackouts
Sleeping like babies

It gets you down
It gets you down
You’re just playing a part
You’re just playing a part

You’re playing a part
Playing a part
And there’s no time
There’s no time
To analyse
Analyse
Analyse[/SPOILER]

Καληνύχτα:)

Χμμμ, από τις μπύρες και τα σφηνάκια αισθάνομαι ελαφρύτερος…περίεργο και ωραίο συναίσθημα…

Πας μεχρι το τρενο στις 12 και κατι, σου λενε οτι εδω κι ενα χρονο τα νυχτερινα δρομολογια εχουν σταματησει ενω εσύ επαιρνες το τρένο σχεδον καθε σαββατο και παρασκευη τους τελευταιους μηνες, γυρνάς πίσω, πας σύνταγμα, μεσα στην ατυχια σου το χ14 τελικα ξεκιναει πια απο κει, το περιμενεις κανα 20λεπτο και μετα απο μισαωρη και βαλε διαδρομη τραβας με τα ποδια αλλο τοσο για το σπιτι.
ΩΡΑΙΑ.

ελπιζω οχι ως την Κηφησια
και ατυχια που εχουν τα ταξι απεργια

Καλημερααααα!!! :slight_smile:

Σειρά μου απόψε…

Είναι 03:10 το πρωί στην ουσία, κατάλληλη ώρα για διαδικτυακό κάψιμο. Η αυπνία κάνει αισθητή την παρουσία της και παρά τις προσπάθειες για ύπνο κατέληξα να βλέπω Criminal Minds και μετά να ακούω μουσική μπας και κοιμηθώ. Σκατα! Τίποτα δεν έπιασε… Σκέφτομαι ένα σωρό πράγματα ταυτόχρονα ενώ ισχύει πως αν ξαπλώσεις και καλά να κοιμηθείς και αρχίσεις και σκέφτεσαι και παίρνουν στροφές τα γρανάζια στο κεφάλι δεν πρόκειται να κοιμηθείς ποτέ.

Και αρχίζει το γνωστό τροπάριο με το “Hail to the thief” να παίζει για soundtrack! Δινω πανελλήνιες και δεν ξέρω τι να κάνω. Να μείνω ή να φύγω; Όλοι λένε να φύγω αλλά δεν ξέρω αν το θέλω πραγματικά. Ύστερα ακολουθεί το ότι το Δεκέμβριο δίνω κατατακτήριες για πτυχχίο αρμονίας και δεν έχω κάνει μαθήματα πιάνου και για τις γαμ***νες εξετάσεις ξέρω μόνο το Πρελούδιο του Μπαχ στη Ντο Ματζόρε!!!Το Φεβρουάριο δίνω κιθάρα και ύστερα Πανηλίθιες… Διάβασμα και γάμησετα και τρέχα γύρευε και πιάσε τ’ αυγό και κούρευ’το! Απ’ τη μία σκέφτομαι να πάω να γίνω μαραγκός… κι ο Ιησούς την ίδια απορία είχε κι αυτός ο καημένος αλλά μάλλον εκείνος είχε καλύτερο σχολικό επαγγελματικό προσανατολισμό. Τα 'παιρνε στο κρανίο ο Ιωσήφ διότι του χε έτοιμη δουλειά και ο Τζίζους τσαντιζότανε και του 'λεγε: Δεν είσαι πατέρας μου εσύ. Εγώ έχω ένα ολόκληρο βασίλειο να με περιμένει. Κι έγινε Γιούρι Γκέλερ! Τώρα γιατί τα λέω δεν έχω ιδεα… Δεν το κρύβω όμως ότι το τελευταίο στη λίστα είναι και γκομενικό… Με διαλύει τους τελευταίους 2 μήνες και σα να μην φτάνει αυτό, πλακώνομαι κάθε μέρα με τους γονείς μου και την αδερφή μου. Δεν έχω όμως πως να ξεσπάσω και καταλήγω να κλαίω, να σφίγγω τα δόντια μου και ένα τρίτο που πονάει κάπως πιο πολύ αλλά δεν θέλω να το πω διότι είναι λίγο κάπως αλλά σας το λέω δεν είμαι παρανοιντ αντροιντ. Και το τελευταίο και πιο εκνευριστικό είναι ότι θα πάω στο εξοχικό, χωρίς κανένα μέσο επικοινωνίας με τον έξω κόσμο. Εγώ και τα τζιτζίκια. Έφαγα ένα ολόκληρο καλοκαίρι με φροντιστήρια και διαβάσματα, βγήκα ελάχιστες φορές και το κερασάκι: θα πάω να κλειστώ σε ένα σπίτι γαμώτο… Η μόνη μου ελπίδα είναι να μπορέσει να έρθει η Τάτσομαν για 2-3 μέρες αλλιώς θα βάλω το “Drugs” από “Τhe Blackheart Procession” ή κάποιο άλλο από την καταθλιπτική λίστα και θα σκάψω τον τάφο μου. Αρκεί να βρω κάποιον πρόθυμο να ρίξει το χώμα μετά γιατί δε λέει… Ας φυτέψει και μια ντοματιά από πάνω, θα έχει καλό λίπασμα. Ωχ τι λέω νυχτιάτικα/πρωινιάτικα (αναλογα τα δεδομένα του καθενός)…

ΝΑΙ! Μετά από ένα τέταρτο έχω γράψει μια συνοπτική έκθεση της κατάστασης μου και δεν ξέρω πως νοιώθω. Ο λόγος που άντεξα τόσο καιρό (δηλαδή το φετινό καλοκαίρι) είναι η παρέα με την Τάτσομαν και τον Martian! Αυτά τα δύο παιδιά τα έχω στην καρδιά μου και τα αγαπάω όσο κανέναν… Τουλάχιστον ξέρω ότι έχω κάποιους που ενδιαφέρονται και αυτό μου δίνει κάπως κουράγιο…

Τελικά το τελείωσα στις 03:27 το ποστ και σας το αφήνω… οποιος το διάβασε έχει πολλή υπομονή…

Ειναι τοσα τα στραβα που μου συμβαινουν… :frowning:

Τετοια μουτζα πρωτη φορα…

Πωωωω ψυχοπλακώθηκα εγώ που είμαι τέρμα PMA!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Πολύ άγχος ρε παιδάκι μου!!! Χαλάρωσε λίγο (ναι οκ είναι πολύ εύκολο από τους απ’έξω να το λένε αλλά ισχύει). Οκ σίγουρα δύσκολη περίοδος με πανελλήνιες και μουσικές εξετάσεις αλλά αν πραγματικά το θέλεις (και κυρίως αναφέρομαι στη μουσική) απλά λίγη υπομονή και θα περάσει!

Τώρα για το γκομενικό ε κλάιν!!! Μακάρι αυτά να ήταν τα μόνα προβλήματα στη ζωή μου!!! :stuck_out_tongue:

τωρα που ειδα το avatar σου θα ακουσω ανε Hounds να ηρεμισω.

Έτσι πρέπει Rage! Βασικά μόνο μη το παρακάνεις γιατί οι Savatage έχουν μια τάση να ψυχοπλακώνουν ακόμα περισσότερο :stuck_out_tongue:

Sorry guys αλλά τέτοια πράγματα μόνο τέτοιες ώρες λέγονται…
Όσο για τις μουσικές εξετάσεις ντάξει πάει στο διάολο η μουσική είναι κάτι που γουστάρουμε και αγαπάμε… αλλά το Φεβρουάριο δίνω και κιθάρα γαμώωωω!!!

Όσο για το γκομενικό… ντάξει, έφυγε έξω για σπουδές και για μόνιμη εγκατάσταση… γι’ αυτό πονάει… αλλιώς στα παπάκια μου (που δεν έχω αλλά λέμε τώρα, κουβέντα να γίνεται βρε αδερφέ). Μακάρι να ήταν όλα τα προβλήματα τέτοια…

Rage, στην ουσία όλοι έχουμε φάει μια τεράστια μούτζα και δεν το έχουμε καταλάβει. Αλλά μάλλον δεν ισχύει το ότι εχουμε φάει μούτζα από τον Θεό που λένε όλοι που κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει (no offence) αλλά αν ο “Θεός” που μας “δημιούργησε” μας έδωσε και κάποια προνόμια δυστυχώς του περίσσευε η γκαντεμιά και μας έδωσε κι απ’ αυτήν. Εκτός αν ο Επιμηθέας ήταν που έκανε τη δουλειά οπότε πάλι την ίδια μαλακία έκανε!

[B]@Madsroom:[/B] Βρε μην απελπίζεσαι… Κάνε υπομονή…!! Kαι που θα πάει ; Κάποια στιγμή θα φτιάξουν τα πράγματα… Να σκέφτεσαι ότι δεν είσαι η μόνη και ότι για πολλούς το καλοκαίρι είναι μία δύσκολη και ανυπόφορη εποχή, αλλά θα περάσει. Κι εγώ νιώθω μεγαλύτερη μοναξιά το καλοκαίρι και δεν είναι και τόσο καλά !! Είναι βέβαια και η ζέστη που σε κάνει να ασφυκτιας στην προκειμένη, είναι κσι το άγχος και …το ‘‘άλλο’’ που ανέφερες !! Από Σεπτέμβρη όμως θα δεις θα μπεις στους ρυθμούς σου. Ναι, μεν θα χεις το διάβασμα για τις πανελλήνιες και το άγχος (αν αποφασίσεις με το καλό να δώσεις) αλλά αυτό μην σε πτοεί. Θα 'σαι με τα παιδιά, θα ναι αλλιώς πιστεύω… πολύ καλύτερα !! Είσαι τυχερή πάντως που έχεις αυτά τα δύο παιδιά και είναι κοντά σου και σου κρατούν συντροφιά !! Να σκέφτεσαι αυτό και τα θετικά που αποκόμισες απ’αυτό το καλοκαίρι και μη μαυρίζεις τις σκέψεις σου με… λάκκους, καταθλιπτικά τραγούδια κλπ. :confused:

Επισης εχω ορεξηα για παγωτο. Οχι αυτα τα φλωρικα…αυτα κα μισοκιλα στους μικρους κουβαδες.

Παω για νανι…

E nαι προφανώς μόνο τέτοιες ώρες.

Όσο για τις μουσικές εξετάσεις και γενικά όλη αυτή την εκπαίδευση εγώ είμαι απόλυτα κάθετος. Μη με παρεξηγήσεις αλλά για μένα μουσική είναι κάτι που αγαπάς χωρίς καλούπια, υποχρεωτικά μαθήματα, εξετάσεις και τα ρέστα. Όλο αυτό το σύστημα του ότι ΠΡΕΠΕΙ να μάθεις να παίζεις κάτι συγκεκριμένο άριστα για να σε κρίνουν κάποιοι δε ξέρω δε μου κάθεται καλά εμένα. Και πάλι χωρίς παρεξήγηση ε; Απλά γνώμη μου.

Ε για το άλλο τι να πω. That’s life. Υπάρχουν πάντα και χειρότερα. Μη το ξεχνάς αυτό. Με το καιρό περνάει (μάλλον…).

Στο θέμα θρησκείας αυτή τη στιγμή δε μπαίνω καν στον κόπο. Τοο tired και όσι κατάλληλο τόπικ :stuck_out_tongue:

Προσωπικά θέλω να σπουδάσω στο μουσικό πανεπιστήμιο οπότε αναγκαστικά πρέπει να έχω κάποια χαρτιά αλλιώς ποιος τις γαμάει τις εξετάσεις… Από εκεί που ξεκίνησα να παίζω μια κιθαρίτσα έχω καταλήξει να παίζω και μπάσο και πιάνο!

Για το άλλο χέσ’το ούτε εγώ έχω να πω κάτι. Αποτελούσε μια απλή παράθεση στο όλο παStoκέτο.

To θέμα θρησκείας δεν ξέρω αν γενικά πρέπει να θιχτεί οπότε χέσ’το κι αυτό.

Κι ένα τραγούδι από μένα για την αποψινή βραδιά:

ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΕ!

Καληνύχτα!!!