Σωστή σε βρίσκω αλλά όλα χρειάζονται. Και οι μοναξιές και τα καταθλιπτικά τραγούδια και οι χαρές και όλα διότι δεν είναι όλα μέλι-γάλα στη ζωή. Ακόμα θυμάμαι μια ατάκα από την αγαπημένη μου ταινία. “HAPPINESS ONLY REAL WHEN SHARED”. Ισχύει απόλυτα… μόνο όταν είσαι μόνος σου καταλαβαίνεις την αξία των ανθρώπων γύρω σου και μόνο όταν έχεις ζήσει μοναξιά!
Μπαααα AORού;;; Nice nice!!!
Τρελή μπάντα
Οκ πάσο αν θες να σπουδάσεις μουσική και respect. Απλά δε θέλει άγχος. Η μουσική είναι πρώτα για να βγάζουμε γούστα και μετά όλα τ’άλα
Δε μπορω να φυγω…κολλησα με εποχεσ strange wings το κερατο μου μεσα…πωωωωω
Εννοείται Astaldo!!! Eννοείται!!! Και ναι γαμώ τις μπάντες!!!
Όσο για AOR… απλά προσκυνάμε αυτές τις μπάντες…
Παραθέτω κι αυτή την πολυαγαπημένη μπαλαντούλα:
Για το θέμα των μουσικών σπουδών, κατέληξα εκεί πολύ εύκολα… το έχω αποφασίσει και είναι η μόνη σχολή που θέλω να δηλώσω… Το παλεύω…
Someone’s knocked out!!! Τι έλεγα πριν; Άπαξ και σκαλώσεις τη γάμησες!
Kαλα ειναι τα κολληματα αρκει να μην ειναι με γυναικες. Κανουν ζημια. Ευτυχως το εχω ξεπερασει αυτο.
Χαχα το αντίστοιχο λέω κι εγώ για τους άντρες… Και να μη μεγάλη μούτζα να έρχεται από πάνω με μια στάμπα να λέει “ΧΑΧΑΧΑ ΘΑ 'ΘΕΛΕΣ ΜΑΛΑΚΑ!!”
Εγώ τουλάχιστον κάπως έτσι νοιώθω…
Ισχύει αυτό που λες !! Και συμφωνώ ότι μόνο όσοι έχουν βιώσει τη μοναξιά -την πραγματική μοναξιά- μπορούν να καταλάβουν την αξία των γύρω/κοντινών τους ανθρώπων για τη ζωή τους. Βέβαια η μοναξιά πιστεύω δεν είναι μόνο θέμα έλλειψης παρέας ή κοντινών ανθρώπων, είναι και θέμα δικό μας πάνω απ’ όλα !! Μπορεί, εν ολίγοις, να μας περιτριγυρίζουν πολλοί άνθρωποι, φίλοι, συγγενείς, γνωστοί, αλλά να νιώθουμε απέραντη μοναξιά !! Οπότε πρώτα πρώτα θα πρέπει να τα χουμε καλά με τον εαυτό μας και να βάζουμε κάτω τα πράγματα και να λέμε ‘‘τί φταίει’’ και ‘‘πώς θα το εξαλείψουμε, θα το καταπολεμίσουμε…’’ Άμα δεν τα χουμε καλά με αυτόν, δε μπορούμε να τα χουμε καλά με τους άλλους !! Το λέω αυτό γιατί πολλές φορές περνάω τέτοιες φάσεις -η τελευταία κράτησε λίγο παραπάνω- και μονίμως προσπαθώ να βρω τί μου φταίει, αλλά στην τελική ο μόνος που ευθύνεται για αυτό είμαι εγώ !!
Προσπάθησε να σκεφτείς τί θέλεις και ποιά θα ναι τα συν και τα κατά αυτού… Θέλεις δηλαδή σπουδές στο εξωτερικό ή εδώ; Κάτσε και σκέψου το σοβαρά -αφού το συζητήσεις πρώτα με τους δικούς σου- ενώ είσαι στο εξoχικό… και για άλλα θέματα… και μην στενοχωριέσαι ή συγχίζεσαι…
με αγχωσατε βρε μικρα κοριτσοπουλα.
γιατί καλέ; δεν είσαι καλά;
Ισχύει αυτό που λες… εγώ απλά απογοητεύομαι από τα άτομα γύρω μου… κάνω τα πάντα για τα άτομα που πιστεύω πως έχω κοντά μου και παίρνω σκατά… ε αυτό είναι που σιχαίνομαι. Κανείς δεν εκτιμάει τίποτα και αυτό είναι που με ενοχλεί περισσότερο…
Γιατί μωρέ τι είπαμε που σε άγχωσε;;
Μίλα μου γι’ αυτό…
Οπως ειπα και πριν…πολλα μου πανε στραβα…αλλα ειναι κλασικο φαινομενο των last 31 years :lol::lol::lol::lol:
τεσπα, υγεια να εχουμε μονο…οτι γινετε για καλο ειναι…μαλλον. #-o
Eλα λεμε ειναι της ωρας.
Υγεία και μόνο(γιατί έχουν δει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ τα μάτια μου), όλα τα άλλα γίνονται/βρίσκονται… η υγεία όμως…!!
Κοίτα, στη σημερινή εποχή, σε όλους όλα στραβά πάνε… Μην πτοείσαι… και ο Rick Allen έχασε το χέρι του αλλά συνέχισε να παίζει στους Def Leppard. Koμματάρα έβαλες και βάζω κι εγώ μια:
Πιστευω οτι πιο ιδανικο για την ωρα αυτη.
…γμτ δε νυσταω με τπτ τωρα.
Kύριε μόλις σκότωσες μια 17χρονη με την τραγουδάρα… εγώ θα σας ευχαριστήσω παραθέτοντας άλλο ένα κομμάτι και θα σας καληνυχτίσω…
Eυχαριστώ για την παρέα παίδες!! Καληνύχτα και για όσους δεν μπορούν να κοιμηθούν (Rage σ’ εσένα πάει αυτό) πηγαίντε να ξαπλώσετε και να χαλαρώσετε, στην τελική πιείτε και ένα μπουκάλι ουίσκι και κάτι θα γίνει… ;p
άντε παιδάκια ποστάρω κι εγώ ένα που μου αρέσει πολύ και ύπνο… !
Χαμόγελα μόνο ! We’re in here…
Καληνύχτα σιωπηλέ χειμώνα (τι λέω; αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια)…
Αντε καληνυχτα μικρη. Χ2