Παράωρες εξομολογήσεις...(posts μόνο 3-8 τα ξημερώματα)

Καληνύχτα παιδιά:)

ΦΩΤΙΑ

[B]ΣΚΑΤΑ[/B]

ισως υπερβαλω, σημερα δεν ηταν και πολυ ασχημη μερα
νευριαζω για ασημαντα πραγματα και δεν ξερω γιατι
αλλα μαλλον μου την εδωσαν πραγματα που κρατουσα μεσα μου
ειναι ασχημο πραγμα να κρυβεις τα συναισθηματα σου
πες, αν το κανεις στους αλλους το πολυ πολυ να βγαλεις και λεφτα (παιζοντας ποκα)
αν το κανεις στον εαυτο σου, θα ρθει καποια στιγμη που θα βγουν ολα στην επιφανεια

απο τις λιγες φορες που ποσταρω νηφαλιος στο ρημαδι αυτο τοπικ
[B]
ΣΚΑΤΑ[/B]

μία απ’τα ίδια και τα γίδια, άν και θα πρέπε να χαίρομαι που είμαι διακοπές κι απολαμβάνω εργένικη ζωή με την ανεξαρτήσια μου, τελικά νιώθω ψιλοσκατά λόγο μπλεξίματος με μία μεγαλύτερη και συναισθημάτων που δεν βγήκαν όταν έπρεπε. αλλά τη ξέρω από τώρα τη κατάληξη και το έχω ξαναζήσει το σκηνικό, πάλι μόνος θα καταλήξω. ελπίζω να αντέξω μέχρι τη τετάρτη…

Γλυκιά μου:) είσαι μικρή ακόμα (όπως κι εγώ) και έχεις να δεις τέτοια στη ζωή σου πολλά… τόσα κι άλλα τόσα !! Σε καταλαβαίνω απόλυτα πάντως, διότι και εγώ πριν δύο χρόνια, έφαγα μία ‘‘κατραπακιά’’ από κάποια άτομα που δεν το περίμενα…
χαμένοι ‘‘losers’’ είναι αυτοί, γιατί δε θα μάθουν ποτέ να εκτιμούν αυτούς που αξίζουν πραγματικά και κάποια στιγμή θα τους ‘‘γυρίσει μπούμερανγκ’’ αυτό !! Μην σπαταλάς τη ζωή σου για τέτοια άτομα… τέτοια άτομα θα γνωρίσεις πάμπολλα, ο (χαμένος) χρόνος όμως που θα σπαταλήσεις ασχολούμενη με αυτούς δεν αναπληρώνεται… Ξέρεις λοιπόν τί πρέπει να κάνεις !!

Καλημερα, σημερα το παγωτακι (κουβας) δεν τη γλυτωσε. :lol:

Να μαντέψω… αν μπορούσες να κάνεις βουτιά εκεί μέσα θα το έκανες! Σωστή;;;

Eγώ πάντως μόλις έφαγα ένα παγωτό ξυλάκι μόλις γύρισα από τη νυχτερινή εξόρμηση.

Εγώ το μεσημέρι έφαγα και μετά την άραξα σπίτι για criminal minds… άλλωστε όλη την κοπανήσανε!!! Χαλαρά… ησυχία…

Γιορτάζοντας που έγινα ένα χρόνο μεγαλύτερος σε μια άδεια Αθήνα, προσπαθώντας παράλληλα αν συνειδητοποιήσω πότε έφτασα τα 22. Από εδώ και στο εξής δε θα υπάρχει τίποτα το συναρπαστικό στο να μεγαλώνεις.
Πως το λέει η EMA? But I’m just 22, I don’t mind dying? Κάπως έτσι, στο περίπου… Και ναι και όχι. Περιμένοντας αυτό το καινούριο που θα με ταρακουνήσει σαν να μην υπάρχει αύριο. Προς τα πάνω, προς τα κάτω, δεν έχει σημασία. Ξέρεις. Περιπέτεια…

http://www.youtube.com/watch?v=BacPDrDeY8U

Δεν είναι η ηλικία, δεν είναι ότι έφτασες 22 και τα κανες όλα!!

Η ζωή πλέον έτσι είναι για τους περισσότερους, κυλάει ήρεμα, με τα προβλήματά της !!
Οι περιπετειούλες είναι πολυτέλεια στις μέρες μας !! Για τους περισσότερους πιστεύω…
Για αυτό πολλούς νέους τους παίρνει από κάτω… Διότι σα να μην έφτανε αυτό, ότι δηλ. οι πιο πολλοί ζούν ήρεμα, βλέπουν και τους κόπους (σπουδές, δουλειές κλπ) της μέχρι τώρα ζωής τους να πάνε χαμένοι και πλέον να χάνουν την υπομονή τους και τις δυνάμεις-αντοχές τους !! Και αυτό συμβάλλει λίγο πολύ στο να βλέπουμε τη ζωή μας κάπως έτσι… Είμαστε νέοι και τα χρόνια δεν περνούν γρήγορα…κανονικά περνούν…ας κάνουμε κάτι, ο,τιδήποτε για να ομορφύνουμε τη ζωή μας:!: Ναι:!:

It’s sad but it’s true how society says our life is already over

Society tries to convince us our life is not over. It’s you who has to realize for how many year’s you’ve already been dead. It’s sad but it’s true.

Δεν πρέπει να στεναχωριέσαι τρελό αγόρι, [B][U]τούτοι δω[/U][/B] ΠΡΕΠΕΙ να στεναχωριούνται.
Take it as a bday present.

Offtopic μοιάζει αλλά δεν είναι, η ώρα που μου το στειλανε είναι εντός προθεσμιας.

Καλά, δεν είναι και τόσο μελοδραματικά τα πράγματα… :stuck_out_tongue:
Απλά τελειώνω τη σχολή, πρακτική στη μέση που θα τελειώσει και αυτή, και προσπαθώ να βρω τι θα συμβεί [I]μετά[/I]. Βασικά το πρόβλημα είναι ότι βαριέμαι εύκολα. ΠΟΛΥ εύκολα… Η περιπέτεια πάντως δεν είναι [U]ποτέ[/U] πολυτέλεια.

So true…
Η πλάκα είναι ότι πόσταρα το κομμάτι ως ευχή στο Facebook σε κάθε κοπέλα που γινόταν 22. Ε τα βρίσκεις μπροστά σου αυτά. :stuck_out_tongue:

Δεν είναι ακριβώς στεναχώρια. Είναι κάτι σαν post birthday depression (να θυμηθώ να μην ξαναπεράσω τα γενέθλιά μου στην Αθήνα). Πάντως εντάξει, νομίζω ότι μετά από το βίντεο που μου έστειλες έφτιαξε ολίγον τι η διάθεσή μου. Πάντα υπάρχουν ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ… Plus το πιο awkward δώρο γενεθλίων που μου έχουν κάνει. In a good way… :stuck_out_tongue:

Ps. Mods μη σβήσετε τα posts που είναι εκπρόθεσμα! Ήταν ωραία κουβέντα.

asdasfsd sadgadgafasdf

όντως από τα 20 και μετά, κοινωνικό status μου φαίνονται όλα, ΠΡΕΠΕΙ να τα ακολουθήσεις για να μετράς και να κάνεις ότι κάνουν όλοι στην ηλικία σου, και έτσι να είσαι θεμιτός.

τελικά για μένα όπως τα πρόβλεψα στη προηγούμενη σελίδα είναι όλα, δε πέφτω ποτέ έξω απ’ότι φαίνεται. Σιγά σιγά να φεύγουμε από δώ, αφού δεν έχει τίποτα να μας προσφέρει αυτό το μέρος…

Καλά, όχι ότι στο εξωτερικό είναι απαραιτήτως καλύτερα. Είδες τι γίνεται στην Αγγλία ή τι είχε γίνει πριν από λίγα χρόνια στη Γαλλία.

Φαπ φαπ φαπ φαπ φαπ φαπ φεγγαράδα φαπ φαπ φαπ φαπ φαπ φαπ ααααααχ

Ε ???

Στενοχωριέμαι σήμερα, είναι περίεργη μέρα…

Χόρρορ σου αρέσει το ψυχεδελικό ροκ της δεκαετίας των 70s-80s ??? Jefferson Airplane ???