Παράωρες εξομολογήσεις...(posts μόνο 3-8 τα ξημερώματα)

εχω λιωσει με αυτα τα τραγουδια που βαζω τετοια ωρα…λιιιιιιωωωωνωωωωω…

Χωπ, γεια σου τοπικ, γεια σας ξενυχτηδες γιουζερς που διαβαζετε το ποστ μου!

Η συναυλια ΕΣΠΕΙΡΕ, το φχαριστηθηκα πολυ, αλλα αυτα τα 7ποντα σου γαμανε τα ποδια ρε αδερφακι μου. Θελω μασαζ στις πατουσες!@*&!(

Και στο μπαρακιον μετα καλα ηταν. Εφυγα νωρις γιατι απο τις 8 ετρεχα για προβες, οσο να’ναι εχουμε και καποιες αντοχες.
Μιχαλη σ’ευχαριστω για την αφιερωση αν και δεν το ξερα το τραγουδι. Α και φχαριστω για τα κερασμενα ποτα.
Γιωργο ειμαι 16,5 ειπαμε. Υπερ του μαθητη 17. Ε τι 17 τι 18. Ξεκολλα ρε παιδι μου, ακουω κι εγω acdc.

Πω γαμει αυτο το τοπικ. ΕΙναι του φιλου χρηστη#2. GAMAY

Αυτα. Μιλαμε δεν την μπαλευω καθολου, αυριο θα κοιμηθω μεχρι να προσκολληθει πανω μου το παπλωμα, αμε

Χαοχοαοχ βαργεμαι τοσο που θα κοιμηθω με το καλσον, γουαη νατ/

Χαιρομαι πολυ που γραφω σε αυτο το τοπικ, νιωθω σπουδαια.

Πτωμα λιωμα, λαλαλαλαλομ

Αυτα

ελπιζω να ειμαι εντος χρονικου οριου ε, 3 δεν ειναι? γουαταφακ

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΟΡΟΥΜ, ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.

ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΑΡΑΜΑ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΞΕΚΙΝΗΣΑΑΑΑΑΑΑ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΝ ΑΥΓΟΥΛΑ ΓΥΡΙΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τωρα οριστικο τελος, νε.

Νυχτες.:slight_smile:

Απαγορευεται η καταναλωση αλκοολ απο χρηστες κατω των 17 ετων.

Αυτο ακριβς το ελεγε μια ταμπελιτσα εξω απο το μαγαζι.Χειρογραφη κι ολας, οι τσιπιδες ξερωγω δεν κανουν μια εκτυπωση.
Κανανε μια εξαιρεση για μας σημερα,αφου μεχρι τη 1 ειχε μονο παιδια δευτερας-τριτης λυκειου.
Τι κανεις ρε συ θεριε, χρονια και ζαμανια.

Να εδω κι εκει,φροντιζω και σωζω τον κοσμο.

Tα καλύτερα ποστ στο thread είναι του necromayhem (που ήταν λίγο goal).
Και νηφάλιος να σαι δεν μπορείς να το γράψεις εκείνο.

Σάββατο σήμερα.

Ολοι βγαίνουν, διασκεδάζουν, πίνουν και γίνονται μέθυσοι, κάνουν σεξ, μπλα μπλα μπλα.
Σήμερα εγώ δεν βγήκα, δεν είχα και την απαραίτητη διάθεση, άγνωστο γιατί.
Ισως ξενέρωσα ότι δεν μας είπε τίποτε η φίλη που είχε γενέθλια την Τρίτη και έλεγε ότι θα βγαίναμε όλη η παρέα από την σχολή Σάββατο και τελικά δεν έγινε απολύτως τίποτε, δεν είπε τίποτε σε κανέναν.:-s
Και πάλι, θα μπορούσα να βγω παίρνοντας τον καθένα αλλά όχι, δεν γουστάρω.
Εδώ είμαι, πείτε μου εσείς, δεν κάθομαι να παίρνω τηλέφωνο άτομα στα οποία έχω απευθυνθεί πολλάκις χωρίς αποτέλεσμα για μια έξοδο.
Ή να παίρνω τον άλλον να τον ρωτήσω “hey που είστε?” αν δεν μου χει πει τίποτε.
Είμαι ντροπαλούλης…αλλά και εγωίσταρος (Λέων γαρ).
Ξέρω πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς με τέτοια θέματα, να μην έχεις κολλήματα, αλλά δεν θα αλλάξει αυτό.
Δεν μου λες! Δεν σου λέω, τέλος.

Στην τελική ποτέ δεν ξέρεις, ο άλλος μπορεί να σε έχει γραμμένο εκεί που φαντάζεσαι.
Γενικά μιλάω τώρα.

Ούως ή άλλως, έχω ταξίδι μπροστά μου και μερικές αγορές και πρέπει να σώζω ότι μπορώ, χαχαχα!:razz:
Καλά σταματάω την μιζέρια.

Πάντως τα Σάββατα (πως τυχαίνε Πέμπτη - Παρασκευή να ναι standat ενώ όχι ΣΑΒΒΑΤΟ) δεν πολυβγαίνω.
Αρρωστημένο, αλλά είπαμε, είμαι εγωίσταρος και περιμένω τους άλλους.

Έτσι όπως το υπολογίζω όμως θα βγω τα 4 επόμενα, :vibrate::drunk::yahoo:, είμαι γαμάτος ρε!

Τι έκανα σπίτι λοιπόν?
Πρώτα έφαγα πολύ, παραήταν καλό το βραδυνό να μην φάω πολύ, γουστάρω όμως γιατί κάνω καθημερινά πάνω κάτω την διαδρομή σχολή - σπίτι με πόδια και λίγη γυμναστική σπίτι, και δεν παίρνω κιλά (προς το παρόν), το ιδανικό δηλαδή.
Μετά έλιωσα με μερικούς δίσκους, Danzig, Nevermore κλπ…:slight_smile:
Έπειτα διάβασα λιγάκι ένα μάθημα (Στατιστική, είναι του 4ου εξαμήνου, και λέω σε όλους ότι είμαι ο μόνος που δεν το χω περάσει, ακόμη και οι πρωτοετείς το πέρασαν:?), μίζερο ε?
Ε είπαμε να διαβάσω από την αρχή, να πάρω καλύτερους βαθμούς να νιώσω λίγο πιο γαμάτος, όχι λούζερ.

Είδα μια όμορφη ταινία, που με έβαλε σε πολλές σκέψεις.
Θα λεγα ότι βλέπω τον εαυτό μου σε πολλά σημεία.
Δείτε την όσοι δεν το έχετε κάνει.

Μην ρωτήσεις ποια βλαμμένε/η, πήγαινε στο τόπικ και δες.:stuck_out_tongue:

Και τώρα κάθομαι και γράφω αυτό το ποστ, ενώ ακούω το Perdition City.

Με άλλα λόγια, έκανα σεξ με τον εαυτό μου σήμερα.:slight_smile: (χθες πλέον)

μετά από μια πολύ όμορφη βραδιά έχω καταλήξει σε ίντερνετ καφέ (αφού το πισί μου έχει προωθηθεί στο τέταρτο κλιμάκιο για επισκευές - γ****ένα βίστα! :x) όπου βαριέμαι τη ζωή μου και είμαι περικυκλωμένος από ένα κάρο καμένους γκέιμερς!

Μου’ρθε λιγούρα όμως και λέω να πάω να χτυπήσω κοτοπουλάδες πριν γυρίσω σπίτι (ακούς Μάκιντος?)

καληνύχτα φόρουμ!

Αιώνιο κρέντιτ στον Ντέθστα που άνοιξε το θρέντι, και στον Νέκρο που είναι ο ΑΡΧΩΝ εδω πέρα! :respect:

τα βιστα είναι μια χαρα!

Πω και γαμώ, καιρό είχα να νιώσω την φάση, ξύδια ξύδια, ξύδια. (aka ρετσίνες, ρετσίνες, ρετσίνες…).

Να μην μπορείς να βρεις να πλήκτρα να ποστάρεις (αν και εσύ θα το διαβάσεις άρτια), να παραπατάς μες το σπίτι σου, να μην σε ενδιαφέρει πόσα ξόδεψες, γενικά να μην σε νοιάζει τίποτα.

Προτιμώ να κάτσω να ζοριστώ πολύ, παρά να κάνω ένα ποστ necromayhem, δεν θέλω να του κλέψω την δόξα.

Leeeeeeeeed…:drunk::drunk:

Καλό ξημέρωμα, δεν μπορώ να πω άλλα.
Επιτέλους έγραψα όπως πρέπει, ακόμη και αν φαίνεται νηφάλιο ποστ, φίλε/η συμοφρουμίτη/ίτισσα. :smiley:

Γουστάρω ενώ, δεν μπορώ να πληκτρολογήσω καλά, θυμάμαι τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.

Καλό ξημεεεεέρωμααα…

Πφ. Σκατά φάγαμε σήμερα.
Α ρε Μαργαρίτα…

will we find a way when all hope is gone???

Γύρια μετά από ένα τέλειο βράδυ, με πολύ doom και ατμοσφαιρικές καταστάσεις!πρώτη φορά ακούω τόσο πολύ και δεν έκοψα φλέβα.Καλό σημάδι αυτό!Τώρα ο δρόμος για το κρεβάτι είναι διάπλατα ανοιχτός και με φωνάζει κιόλας!Άντε καλό ξημέρωμα να έχουμε!!!

Now playing: Breaking Benjamin - Unknown Soldier
via FoxyTunes

Τι ωραια γενεθλια σημερα…, χικ! Παω για υπνο ξερη, καληνυχτα φορουμ, γεια σου παπλωμα!

Αν δεν μπουμπουνιζε τωρα θα με επαιρνε αμεσως ο υπνος αλλα ειμαι και λιγο χεζαμολας με τα μπουμπουνητα.

Μπουρμπουληθρες, παω! οο.ο…ο…ο…ο…ο…ο…ο…ο…ο…Ο.

μνιαχ μνιαχ…
Ποτς γκένεν να πηγαίνω με την κοπελιά σε καραόκε βραδιά στο Mike’s Irish Bar πρώτη φορά, και να σπάει ο διάολας το ποδάρι του και να εμφανίζεται παρέα τσέχων εράσμους φοιτητών (και φοιτητριών εννοείται!!!8)). Γιατί θεέ? Γιατί με βασανίζεις έτσι???:frowning:

Tην παντοφλα την απεφυγες?

:lol::lol::lol:
Ναι. παρά τρίχα!!!

Μόλις μπήκα σπίτι, το βγάλαμε το μεροκάματο και απόψε :smiley:
Ξυπνάω σε 4,5 ώρες για να πάω σκουλή.
Καιρός να σοβαρευτούμε λίγο!
Ένα επεισόδιο futurama και ύπνος.
Καλημέρα φλόρουμ =)

Ξυπνημα στις 9, καφες στις 10, φαγητο στις 12 και χαζεμα ιντερνετς στις 4. Αυτη ειναι ζωη.

¶ντε και με μια καλή γυναίκα !

Τελικα πολυ respect το Jagermeister…! Παγωμενο και με Red Bull ειναι…αλλο πραμα!
Γαμησε το event, απειρα μπουκαλια τσαμπε, γιναμε ολοι σαυρες! Παντα τετοια!!!

Βye-bye…!!!