[][] .
Σοφο και αυτο.
ισχυεί δαύτο αν και εγώ είχα σκάσει αρκετά τότε…
τεσπα ας βγαλώ και εγώ τα εσωψυχά μου εδώ και ας μην σας ενδιαφερουν…γιάσονα άκου προσεκτικά
α)μάζεψε την πρωην σου μετά απο 6 μέρες που δεν της απαντάω και ακόμα κάνει αναπάντητες και στέλνει μηνυματα…απάλευτη γκόμενα απορώ πως την άντεξες -.-
β)φασώθηκα σήμερα με μία και ενώ πήγαινα απλώς για να περάσω μερικές ώρες που έπαιζε και να βαριόμουν η τύπισα ήταν πάνεμορφηηηη με ματάρες και φάσωνε και απίστευτα…πέρασα πανέμορφα και για πρώτη φορά μετα απο 3 μήνες ένιωσα πάλί ενδιαφέρον για κάποια εκτός της γνωστής και είχα κωλοχάρει…
αλλαααααα
μου στέλνει σήμερα στο Msn η γνωστή και το βλέπω τωρα που γύρισα και μου κάνει που είμαι, αν παλί είμαι σε κανένα club και γιατί την έχω γραμένη…-.- ναι εγώ σε είχα μαλάκω!!! που μην πω που με είχες γραμμένο τόσο καιρό…
και μου λέει πότε θα βρεθούμε και ξερώ τι έχει να γίνει τότε…να σου και οι καρδίες…
μου γάμησε πάλι τη ζωή και τώρα δεν εχω ιδέα τι κάνω…και ξέρεις ότι είμαι καλό παίδι και διπλό ταμπλο ποτέ ξανα…γαμωωω χαθήκε να τα στείλεί μια μέρα πριν…
Mαλακα, πιο ανεντιμο ποστ δεν εχω ματαδιαβασει.
3:21.
Σε 4 ώρες και 39 λεπτά έχω μάθημα. Εργασία είχα, παπάρια έκανα. Πάλι μηδέν, και σε αυτό το εξάμηνο. Μήπως να το παρατήσω και να γίνω λούστρος?
Θες να κανουμε συγκροτημα πουστ ροκ?
Ναι, στέλνε ριφφς με e-mail.
Ρε μαλάκα, νυστάζω, αλλά αν πέσω τώρα, θα κοιμηθώ δυόμιση ώρες, αν θέλω να πάω για μάθημα. Καφέ δε πίνω. Τι να κάνω. Σώσε με emo πουστράκι
Ετσι κι αλλιως στο μαθημα θα κουτουλας. Βαλε MOPA και αρχισε τις ημοκοριες. Θα ξεκολλησεις απο τον Γκεη ΑΜ και θα’σαι στη τσιτα για το πρωτο μισαωρο του μαθηματος. Μετα φαλλος.
Will try, thanks vaggelas.
εδιτ: will try, thanks giasonas.
Το παιζεις ανετη…λυκος να σε φαει.
Προσπαθα να πεισεις και τον εαυτο σου οτι εισαι καλα. Δεν θα κρατησει για πολυ, οταν ξυπνησεις θα ειναι παρα πολυ αργα.
Και 'συ, η αλλη, τραβα και…
4:21. Νιώθω τον κλασικό πονοκέφαλο της νύστας, που χτυπάει ακριβώς πίσω απ’το μέτωπο. Αφού πάω κάθε μέρα στις πεντέμισι για ύπνο γαμώ, σήμερα τι παίχτηκε? Θα πχιω τσάι. Ίσως με κρατήσει. Ίσως πάλι όχι.
Ποστάρω και με ανοιχτή μπαλκονόπορτα, γιατί το λινκ του χαλισεκο έλεγε ότι το κρύο σε κρατάει ξύπνιο. Μάλλον άυπνος, άρρωστος και αδιάβαστος θα πάω για μάθημα.
4:24. Πολύ θέμα δε το έκανα? Σιγά.
Στανταρ θα τον πηρε ο υπνος στις 5.30 και δεν θα πηγε για μαθημα.
Εη, αυτό πώς και δε σβήστηκε;
Αστερα κι ας γαμαω ολη μερα
Μια υπεροχη βραδια μολις τελειωσε,το live ηταν αψογο,ο κοσμος και μεις γουσταραμε,πολλα και ομορφα rock n roll σκηνικα…αλλα κατι ελειπε…
Δε θα μιλησω ακομα…
Για τον Αστέρα λες;
Για τον αστέρα λες;
κάποτε σου είχα πει ότι είσαι ότι πιο όμορφο έχει συμβεί στη ζωή μου…τωρά σου λέω να πας στο διάλο και να με αφήσεις στην ησυχία μου…αρκετά με τα παιχνίδια σου
4.30 π.μ…στο ποδι απο τωρα για δημοπρασια στο eBay…γαμω την διαφορα ωρας μ γαμω…