Παράωρες εξομολογήσεις...(posts μόνο 3-8 τα ξημερώματα)

πφφφ…στ τελευτεα 3 δευτερολεπτα με outbiddare στα 600$…και ηθελα να χοσω κ αλλα γαμω την κωλοσυνδεση μ γαμω…πιο αργη απτην καθυστερηση…

Μια δύσκολη μέρα έφυγε. Καλό ξημέρωμα παίδες.

Τελικα η καλη μερα…δεν φαινεται παντα απο το πρωι…!
Στραβα ξεκινησε, μια χαρα εξελιχθηκε!
Aντε, καλη ξεκουραση… :slight_smile:

Όταν ξυπνάς στις 18:30, θεωρείται καλό το πρωινό και άρα και η υπόλοιπη μέρα, right?

η χαρα του twitter παει να καταληξει αυτο το θρεντ…ελα να συγκεντρωνομαστε!

αυριο απο το απογευμα και μετα ερχονται τα καλυτερα…:wink:

ήταν ένας γάτος

γάτος πονειρος!

νιαου…νιαου ρε γατουλα…:stuck_out_tongue:
σου την ειπα,ε?:lol:

Προσπαθώ να βρω ένα anime με τίτλο Jura Tripper(2 χρόνια διακοπές με τους δεινόσαυρους) αν θυμάστε…αλλά μέχρι τώρα τίποτας…ΑΑΑ δαρκ_οφ_δε_σαν θέλω link με Bolek & Lolek…

Now playing: The Mahones - Snake Charmer
via FoxyTunes

Τα έχω σε cd βρε βλάκα και περιμένω να στα δώσω!

Κρατα το ποστ αυτο και ξανακαντο το βραδυ!

Καταραμενοι σκουπιδιαρηδες. Ποιος κοιμαται τωρα.

Πρεπει να παρω ωτοασπιδες, τριτη φορα που συμβαινει τον τελευταιο καιρο. Και ξυπναμε σε 3 ωρες. =\

www.1431am.org

Xελοου αγαπημενο μου θρεντι!:smiley:
Παει καιρος που εχω να γραψω εδω.Επρεπε να γραφα χτες που ημουν σκνιπα αλλα δεν ειχα υπολογιστη γαμωτο.Ενας μηνας και δεκα μερες πριν τις πανελληνιες,αντε να περασει και αυτο να ξεμπερδευουμε δε μπορω αλλο, μου χουν γινει τσιτα τα νευρα.Εχω καιρο να φαω σουβλακια ρε γαμωτο μου χουν λειψει.Περναω εξω απο σουβλατζιδικα και κοιταω με υφος μικρου παιδιου που δε του παιρνουν παιχνιδακι απ το πανηγυρι οι γονεις του.Ανοιξε και ενα καινουριο στο πανεπιστημιο μπροστα πρεπει να το τσεκαρω να δω τι λεει.Αλλα μιας και πιασαμε κουβεντα για σουβλακια ας εξομολογηθω για μια καλτ μορφη Λιβαδειτισσας σουβλατζους.Η Λιτσα η πανκ ή αλλιως Λιτσα Λιτσακη ειναι μια σουβλατζου που ολοι την λενε βρωμιαρα,μπιχλιαρα,κραταει το λαδι 10 χρονια κλπ αλλα εγω την εχω προτιμησει αρκετες φορες και φτιαχνει μια χαρα πιτες.Ειναι κοντη και εχει ξανθα μαλλια που μοιαζουνε με πανκ (για αυτο βγηκε και το Λιτσα η πανκ) και φοραει 100 κιλα μεικαπ.Η πορτα του σουβλατζιδικου εχει ενα πομολο οπου για να την ανοιξεις πρεπει να γονατισεις σχεδον γιατι ειναι πολυ χαμηλα!Μπαινοντας μεσα εχει τα κλασσικα τραγουδια που ακους σε καθε σουβλατζιδικο ‘‘Παιζεις με τη φλοοογα,εγω στοοοο πα, πως στο τεεελος θα καειιιιιις’’.Χαρακτηριστικα, εχει ενα ημερολογιο της πυροσβεστικης και στα ψυγεια με τις κοακολες εχει κατι πλαστικα σα μπετονια (προφανως απο λαδι) στα οποια βαζει μεσα ‘‘κρασι παραγωγης μας ΑΑΑ’’ και πανω απ τον παγκο που περιμενεις εχει αυτο με τις μωβ λαμπες που σκοτωνει τα εντομα το οποιο πρεπει να χει χαλαρα καμια 10αρια ακριδες μεσα!Παιρνεις δηλαδη το ποδι της ακριδας και το κανεις οδοντογλυφιδα!:p:pΜετα απ τα πολλα σκηνικα που εχουν εξελιχθει εκει μεσα ενα βραδυ βαθιας σκεψης αποφασισα να της γραψω ενα τραγγουδι.(Για το οποιο υπαρχει και σχεδιο για βιντεο κλιπ)

Λιτσα Λιτσακη (στο ρυθμο του ηδη γνωστου Ριτα-Ριτακι)
Εψαχνα να φαω ενα σουβλακι
και τελικα το βρηκα
στη Λιτσα τη Λιτσακη
περναγα και μπηκα

Λιιιιτσα Λιτσααακη
φτιαξε μουενα σουβλαακι
Λιιιτσα Λιτσαααακη
μη βαλεις τζατζικαακι (δις)

Πρεπει να βρω το τετραδιακι με τους στιχους γιατι τους υπολοιπους δε τους θυμαμαι καλα παει καιρος απο τοτε.Οσον αφορα το βιντεο κλιπ θα διαδραματιζεται μεσα στο σουβλατζιδικο δειχνοντας τη Λιτσα να εχει μια κιθαρα φλαινγ βε φτιαγμενη απο κοκορετσια με χορδες απο σπληναντερα.Τα πεντροκαζια θα ειναι το ντραμ κιτ και οι σχαρες τα πιατινια!Και εννοειται οι μπαγκετες τα καλαμακια (οχι που πινεις το χυμο, τα αλλα τα ξυλακια:wink:)

Πόσο ήπιες αυτή τη φορά είπαμε??:smiley:

Ποια φορα ρε?:roll:

Παω για υπνους φορουμ ουτε καταλαβα ποτε πηγε 4.#-o
Γκαληνυχτες!!
Aφιερωσουλα http://www.youtube.com/watch?v=6Nv4BTCcAzg

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ…

μαλακια επαιχθη

Με έχεις αφήσει έκπληκτο αν δεν το έχεις καταλάβει…

dgjajretj

Φακ,απομακρυνθηκα,απομακρυνθηκατε,αθελα μου εγω ομως,ψιλομαλακια,δε φταιω γω ομως,εσεις κανατε τη μαλακιουλα.
Ενηγουεη,καλα περασαμε.