Eγώ είμαι άνθρωπος του πνεύματος,η γυναίκα που θα παντρευτώ θα είναι φιλόλογος και ειδική σε κάποιο είδος λογοτεχνίας,δεν με νοιάζουν τα άλλα.
Αναπλήρωση αύριο 8:30 το πρωί λέει:)
[SPOILER]Πολύ αργά το μαθαίνω:)
[/SPOILER]
Eγώ είμαι άνθρωπος του πνεύματος,η γυναίκα που θα παντρευτώ θα είναι φιλόλογος και ειδική σε κάποιο είδος λογοτεχνίας,δεν με νοιάζουν τα άλλα.
Αναπλήρωση αύριο 8:30 το πρωί λέει:)
[SPOILER]Πολύ αργά το μαθαίνω:)
[/SPOILER]
Καλά μας έπεισες! Για αυτό μετά από κάθε ποστ του Νοτβίσκι θέλεις να παντρευτείς ! ! !
Σχετικά με τα ποστς Νοβίτσκι
Νοβίτσκι σωστά
Άρχισαν τα κλαρίνα ! ! !
…
9-12 βάρβαρη ώρα!
Ρε γαμώ τα καλιμάφια μου,αυτοί εκεί στις γραμματείες των σχολών δεν μπορούν να οργανώσουν επιμελώς τις σελίδες που αφορούν τις διαδικτυακές δηλώσεις μαθημάτων;;
Δηλαδή πρέπει να ρωτάμε ΚΑΘΕ φορά-πέσαμε και πάνω σε αλλαγή του οδηγού σπουδών-;
Κατά τα άλλα διάβασμα,διάβασμα και πάλι καλά που βρέθηκε το ουίσκι στο σπίτι
Πολλή γκρίνια ψηλέ. Και όσο και να χτυπιέσαι δεν σε καίει η γραμματεία
Έδιτ: Τα ολοκληρώματα θέλουν πολλή φαντασία και με εκνευρίζουν οικτρά.
Συνέπειες της κεντρικότητας, εννοιολογική μετωνυμία, συντελεσμένη ρηματική όψη, το μοντέλο με τα δίπτωτα ρήματα, εξακολουθητική/προχωρητική αφομοίωση…
Α.
ΑΑΑ.
ΑΑΑΑΑ.
Δεν ξέρω τι λέει ο χόρορ. Καητσαπέρα. Let noithing blled into nothing.
και εκει που εχεις πιει το ποτα σου και εχεις ευθυμια βαζει “στα ιδια μεεεεερη θααααα ξαναβρεθουμεεεεεε τα χερια θα περααασουμε στους ωμουυυυς…” και γινεσαι σκατα.α στα διαλα πια…
αυτό, ναι, σηκώνει ανάλυση…
Ταπί και ψύχραιμος
Καλημερα παιδες αφου κολλησαμε το ενσημο και σημερα νομιζω οτι ηρθε η ωρα για υπνο
Στιλλ λοβιινγκ γιουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Γεια σου φλόυδ…!!
Θα πω κάτι με κίνδυνο να φάω κατσάδα, αλλά δεν γαμιέται…
Μακάρι το μεγαλύτερό μου πρόβλημα να ήταν ερωτικό (πχ. ερωτική απογοήτευση κτλ κτλ κτλ.)
Θέλω κάπου να τα πωωωωω
Δεν υπάρχει Λέτο σ’ αυτό το βίντεο.
Καφές, Μπλάνκο και Σκόκο.
Ο Μπλανκο ναι. Αυτος.
Καητπέρα.