Παράωρες εξομολογήσεις...(posts μόνο 3-8 τα ξημερώματα)

Για μένα ήταν αυτό;:frowning:

Πόσο ψάρακας.

Η τα τελευταία ποστς είναι παράνοια ή εγώ έχω πιει λίγο παραπάνω.

τουμ τουμ τουμ τουμ

don’t get high on your own supply

:bye:

^ Σωστό το αποπάνω.

Ξάπλωσα κατά τις 11μιση (!) σε μια απέλπιδα προσπάθεια μετά από μια μακρά περίοδο ξενυχτιών να ρυθμίσω το βιολογικό μου ρολόι ώστε να να ξυπνάω νωρίς το πρωί. Παπάρια μάντολες.
Μετά από 3763 στροφές και αρκετές ώρες μετά, αποφάσισα να σηκωθώ.
Δεν είχε νόημα πια. Εδώ είμαι λοιπόν και ποστάρω μόλις “ξύπνησα”…

Α στα διάλα ! :evil:

[I]http://www.youtube.com/watch?v=U-yYG00Nr8I[/I]

κοντεύει 4 η ώρα, έχω καιρό να ποστάρω εδώ. Προσπαθώ να κοιμάμαι κανονικά, όμως σήμερα είδα για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον ίδιο ακριβώς εφιάλτη. Που λεει ότι ήμουν καλεσμένος σε ένα σπίτι τύπου εξοχικό, με σκεπούλα και υπόγειο κανονικά, και κάτι έγινε και λυσσάξαν όλοι οι καλεσμένοι εναντίον μου σαν τα ζόμπι και με κυνηγούσαν και με πυροβολούσαν, και κάθε φορά που με σκοτώναν ξαναξεκινούσε απ’την αρχή το ίδιο σκηνικό, όπως ακριβώς γίνεται και στη ταινία Source Code. Μυστήρια πράγματα και δε βγάζω άκρη, εντωμεταξύ πονάει και το δεξί μου μάτι, και μου λείπει ύπνος. Πάω να τον συνεχίσω.

Κάπου εδώ,και έχοντας ολοκληρώσει την μισή εργασία που έχω για την Τετάρτη,θέλω να πω

ΓΑΜΩ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

Τίποτα προσωπικό,τίποτα πολιτικό απλώς με έχει ξεπατώσει.
Ευχαριστώ

Έχοντας τελειώσει το 1/3 (ελπίζοντας να παραδώσω τα 2/3, που δεν παίζει) της δικής μου εργασίας με deadline αύριο στις 23:59, θέλω να πω

ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΡΟΞΕΝΙΑ

Τίποτα προσωπικο, απλώς με έχουν ξεπατώσει.
Ευχαριστώ

Πάνω που σχολίαζα τη σχετική ανομβρία που υπάρχει στην Κομοτηνή, δεν έχει σταματήσει να βρέχει πόσην ώρα τώρα… Τι να σημαίνει άραγε;;;

Όντως,που ζούμε στο '50???

για αν στρωσεις το βιολογικο ρολοι σου,πρεπει να μη κοιμηθεις καθολου μια μερα και να κρατηθεις την αλλη μερα μεχρι την ωρα που θα θες να κοιμηθεις…

Misunderstood:!:

Η εργασία μου είναι πάνω σε προξενιά. Για την ακρίβεια εγώ είμαι ο ρυθμιστής 8)

Δεν εννοούσες προξενεία???Τώρα νιώθω βλάκας.

Πρόλαβα, ναι :!:

Μπουααααααααααχαχαχαχαχαχαχ.
Ε ρε τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε σε αυτό το κωλομέρος.

η εργασία στις αναπτυσσόμενες χώρες με εστίαση στην βραζιλία μόλις τελείωσε .

30 ώρες
9 χιλιάδες λέξεις
36 σελίδες

θα τρελαθεί κοζμος με αυτή την εργασία ΛΑΙΜΑΙ !

Να γυρίζεις σπίτι και να βλέπεις από ένα μαγαζί με εκκλησιαστικά είδη να πέφτουν οι εικόνες κάτω μόνες τους,τα καντήλια και τα θυμιατά να πηγαίνουν πέρα-δώθε,και τα τζάμια να τρίζουν.

Όχι,το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι δεν είναι ο σεισμός…