Παράωρες εξομολογήσεις...(posts μόνο 3-8 τα ξημερώματα)

Just give it some time…

You’re asking meeeee will my love groooooow I don’t knoooooooow I don’t knoooooow stick around and it may shooooooooooow but I don’t knoooooooow I don’t knoooooow.

:slight_smile:

Τώρα που κοντοζυγώνει εξεταστική πρέπει να ξεκινήσω να κοιμάμαι λίγο πιο νορμάλ ώρες.

Υπερτραγουδάρα!!!

Τελικά οι καλύτεροι στίχοι γράφονται όταν…ξέρετε τώρα…

Τελικά αυτά που λέγονται για την εξεταστική και προεξεταστική περίοδο (πως είναι η καλύτερη για γενική καθαριότητα σπιτιού, να μάθεις νέες συνταγές, να ανακαλύψεις νέα χόμπυ κλπ.) είναι πιο πολύ κι από αλήθεια!

Εσύ πού εξαφανίστηκες και γιατί εμφανίστηκες τώρα; :stuck_out_tongue:

Αν δεν εμφανιζόμουν μέσα στην εξεταστική, τότε πότε;; :stuck_out_tongue:

Τελικα αυτο που λενε,οτι το μονο κοινο που εχεις πια με τους παλιους σου φιλους ειναι οι αναμνησεις,ισχυει.Πολυ.

Το οποίο γίνετε πολύ πιο έντονο όταν μιλάς μετά από λίγο καιρό με παιδιά που γνώρισες στον στρατό

καλα νταξει,αυτο δεν το βαζω σε φιλια.ακομα και το να μιλας με παιδια που γνωρισες στο στρατο 1-2 χρονια μετα ειναι ψιλοσπανιο,ειδικα αν δεν μενετε στην ιδια πολη.Ποτε δεν ειχατε κατι κοινο περα απο το φανταρικο και το ποσο μαλακας ειναι ο εποπιδης,τι ωρα εχεις υπηρεσια,τι βαθμο εχεις στη ΛΕΛΕΤΖΑ,ποση χλωρινη εχεις ριξει στο τζοκευ κτλ.

σωστό σε βρίσκω, απλά μάλλον είναι που το έχω πιο πρόσφατο και τους νιώθω λίγο πιο κοντά.
Κατά τ άλλα ναι. βρίσκεσαι με παιδιά από παλιά και η συζήτηση πέρα από τα τυπικά “τι κάνεις? παντρεύτηκα. άντε ρε συ?” περιστρέφετε γύρο από την τάδε φάση τότε που είχαμε πιει τον κώλο μας ρε μαλακά και ο άλλος πήδηξε μέσα στο λιμάνι κτλ. Αυτό είναι και το πιο υγειές σε σχέση με τύπους που σου λένε για την δουλειά τους και το πόσο γαμάτοι έχουν γίνει.

Ντάξει προφανώς άλλο η φιλία άλλο απλά αναμνήσεις.

απο το νικνεημ σου,καταλαβαινω οτι εισαι 20 χρονων.Οταν γινεις 25-26,και βρεθεις με τα παιδια που ηταν οι κολλητοι σου στο σχολειο,και ζειτε πια σε αλλες πολεις/χωρες,θα καταλαβεις τι εννοω.

καητπέρα

τπερα νεκρο <3

Εγώ το νιώθω ήδη σε κάποιες περιπτώσεις:-s

έλα ρε παιδί μου! τι φκιάνετ;

έχω τσακίσει μια οκά μηλοπιτάκια και άλλη μισή κοακόλα. τσκόβω

νταξει,εσενα κανεις δε σε πιστευει οταν λες οτι εισαι 20.Τερας.

τορτελίνια στο φούρνο εδώ

κιπ δε φέιθ!!

Και κανείς ποτέ δεν απάντησε τι σημαίνει τσκόβω.