Παράωρες εξομολογήσεις...(posts μόνο 3-8 τα ξημερώματα)

Πες κατα τη διαρκεια της εξετασης οτι σου καηκε το ραστερ / ο παλμογραφος / οι αντιστασεις, κανε φασαρια για το οτι ‘‘τιποτα δεν λειτουργει σωστα στο πανεπιστημιο επιτελους’’ και απαιτησε να σε περασουν ανευ εξετασης κατηγορωντας τους οτι τα χαλασμενα μπιχλιμπιδια ειναι δικη τους αποκλειστικα ευθυνη. :tomato:

Δεν πρέπει να έχεις περάσει εργαστήριο ακόμα Night*Sky ε? :lol:

Θερμοδυναμική και Στατιστική Φυσική. Μάθημα που το διάβασα την τελευταία στιγμή, το δίνω σε 3 ώρες και ακόμα πιστεύω ότι θα το περάσω. Μάλλον θα πάω για ύπνο…

Τα εχω περασει ολα ρε ! Και τα 8 εργαστηρια ! 8)

Ο,τι πιο βαρετο και σιχαμενο στη σχολη μου , ηταν τα εργαστηρια ‘‘Ηλεκτρικων Κυκλωματων’’ και ‘‘Ηλεκτρονικης’’… :wacko:

ουπς, δεν ειναι καταλληλη η ωρα. σορρυ. :stuck_out_tongue:

νομιζω πρωτη φορα γραφω εδω, κανονικα τετοια ωρα ειμαι ειτε στο τριτο σφηνακι ειτε στο τριτο ονειρο…

λοιπον δεν μου ερχεται καμια καλη εξυπναδα να πω οποτε ας ακουσουμε τιποτα…

Κομμάτια. Πολύ κομμάτια σήμερα. Και μεγάλη ήττα. Να μαστε καλά να χουμε να λέμε 8O:D:!::-s#-o[-X
εδιτ, αληθνό εδιτ, τι κάνω στα ιντερνετς τέτοια ωρα!?,1

γειασου σμανε

καητπ]ερα

γεοια σου μανε

καητ]περα

Αντιβηχικο σιροπι thanks for nothing, δεν ξερω τι θα εκανα χωρις εσενα.
Πιθανως θα ειχα ψοφησει βηχοντας και θα ειχα λυτρωθει απο το μαρτυριο.

Στο διάλο και τα κρυώματα και οι ιώσεις και τα σορόπια και τα βουνά από χαρτομάντηλα και οι φυσιολογικοί οροί και πάνω απόλα η εξεταστική !!!

Μετά από μια εκτενή συζήτηση με τη σοφικ για αρρώστιες, σε ευχαριστώ θεούλη που είμαι υγιής τον τελευταίο μήνα.

Ο,τι ειπε η valerie. Αν και η εξεταστικη μοιαζει καλη τελικα. :slight_smile:

Αν ήταν μόνη της καλή θα ήταν αλλά τώρα με την συνοδεία θα δούμ!

ΟΛΗ ΜΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ!

Τι ωραίο το αίσθημα να έχεις να παρουσιάσεις εργασία την Πέμπτη και να μην έχεις κάνει τίποτα:roll:

Ποτέ (ορισμός) :

Παρατηρείται έντονα σε χρονικά διαστήματα που υπάρχει μεγάλος όγκος δεδομένων προς μελέτη πριν την εξέταση ενός μαθήματος ή απαιτούνται πολλές ώρες προσπάθειας για την παράδοση μιας εργασίας.

Περιγράφει την χρονική στιγμή που ο μαθητευόμενος επιστρέφει στη μελέτη, μετά από ένα διάλλειμα, χωρίς να εξαρτάται από τη διάρκεια αυτού, εντός της ημέρας που το ξεκίνησε.

Δεν εξαρτάται επίσης από την αποδοτικότητα του μαθητευομένου, προτού πραγματοποιηθεί το διάλλειμα.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

:|:|:|:|:|

είσαι καλά?

Ποια?

Είναι το άλλο μου μισό λέμε.
Θα καλέσω το φόρουμ και θα τα πούμε και στο τραπέζι μην ανησυχείτε

Α ρε μαλάκα :lol: