Παράωρες εξομολογήσεις...(posts μόνο 3-8 τα ξημερώματα)

6 παρά, καλά πάμε, απ’το κακό στο χειρότερο. Και χριστουγεννιάτικα απελπισία λές και όντως θα τελειώσει ο κόσμος. Θα έπρεπε να χαιρόμουν με αυτό, αλλά όταν σε παίρνει μπάλα ξόφαλτσο κι εσένα δε γίνεται. Για την ακρίβεια νιώθω λές και πήρε μόνο εμένα. Υπερβολικά πολύς χρόνος τελευταία, όχι πως πάντοτε δε πάσχαμε από αυτό, απλά τώρα είναι ακόμα χειρότερα γιατί τα πάντα είναι μείον. Ούτε τίποτα καινούργιο να ακούσω βρίσκω, ούτε να δώ, άν και με τις ταινίες νιώθω πως υπάρχει ακόμα ψωμάκι. Αργεί και το ριμάδι το Alcest και φαινόταν εξαίσιο…

Γιατί τέτοια ψυχολογία; Smileeeeeeeeeeeeeee! Γελάτε ρε, η λύπη και η απελπισία δεν οδηγούν πουθενά - όσες φορές απελπίζομαι για κάτι, μαμιέται η ψυχολογία μου για μέρες μετά!..

Τυχερη εισαι εμενα απλα γαμιεται :frowning:

έλα ρε παιδκάκι μου

μας ενώνει όλους. Θάνατος

Μετά τις τρεις, όλοι κάτι παίρνουμε… :expressionless: Καληνύχτα.

4 και μισή, στο μυαλό μου τριγυρνάνε στίχοι του Blood Brothers των Papa Roach, μάλλον θα ακούσω ολόκληρο το άλμπουμ αύριο. Απορρίπτω όλων τις προτάσεις κι εξόδους για κέντρο λόγο κρύου, δε κάνω υπερωρίες παρά μόνο άν πρόκειται για γκομενάκι λέφτερο! Έχω πιεί λικέρ κεράσι, ένα Lucozade και λοιπά σκατολογίδια, ενώ άφησα στη μέση ένα ταινιάκι, και δε κατάφερα να φτιάξω το γαμημένο MSN. Περάσαν κι αυτά τα χριστούγεννα καργιόλια, τώρα πάμε για πρωτοχρονιά κι ελπίζουμε ν’αντέξουμε τη μαλακία των κωλόγερων!

ΟΚ,Ωραιο το παρτάκι , τ’άπιαμε με τον τραγοθδισταρα μας , γνωρισα εναν καλο τυπο,συμβουλες ζωης κλπ κλπ .Εβαλε και το μετσαλ του , Wake up Dead,Holy Wars,Rust in Peace,Madhouse,This Love,Domination και πλάκωσα 3 σφηνάκια εξτρα , βότκα στο αγαπημενο για παντα που εχω περασει πολλες φασεις μπλα μπλα μπλα … [B][COLOR=“Red”]SHOOT TO FUCKING THRILL !!! AC/DC[/COLOR][/B] και Blackened εβαλε , θύμισε sonisphere,γνώρισα και εναν αλλο τυπο που εμοιαζε με τον Mustaine.

Τελως παντων , ωραία πέρασα , την δευτέρα ετοιμάζομαι να πάρω καρτα για WoW , αλλα δν ξέρω αν θα είναι καλο αυτο , ή να παρω εισητήριο Sabbath ? μαζεύω ήδη , μεχρι τον Φεβρουάριο θα τα έχω τα λεφτά … αλλα μην παει κανα 58αρι ΓΑΜΩ !!! πωω ρε τι εχουμε να δουμε !

Την τετάρτη παίζω live και δν εχω κοιταξει στα τούμπανα ακομα 1 τραγουδι π πρεπει να μαθω… SHIT

για καποιον λογο μπηκε 2 φορεσ οποτε Αν καποιος μοντ το δει σβήστε αυτο…

6 η ώρα. Είναι το ξημέρωμα και το ξενέρωμα μαζί, μετά από μικρό εφιάλτη με πρώην καλοκαιρινή. Τη κυριακή ετοιμαζόμεθα για θανατάκο, και απ’τις 5 του μηνός και μετά κάτεργα φυλακουίτα ισόβια. Βαράω μούτζες στον εαυτό μου πως τα κατάφερα έτσι. Φυτοζωώ χωρίς να’μαι κάν φοιτηταριό, τι κερδίζω με όλο αυτό; Έλα μου έλα μου ντέ, μάλλον μου γίνε συνήθειο. Κι εσείς που σπουδάζεται να πούμε, τι περιμένετε να καταφέρετε; Εκτός άν έχετε σχέδιο διαφυγής, οπότε πάσο με το πάσο σας.

Μόλις γύρισα σε τοπικό κλαμπάκι στην Ζάκυνθο καλά περάσαμε φλωρο μουσική αλλά η παρέα γουστάρει
Ακούω live streaming τους kasabian που τυχαία του είδα στο you tube…χαμός στο 02 αρένα
http://www.youtube.com/theo2nye

Α και καλό χρόνιο μάγκες με λιγότερα λάθη και με πολλές χαρές

Κρασάκι, μοναξιές όσο να πεις… Ας είναι καλά ο Rory που μου κάνει παρέα. Γράφω μερικές σελίδες του βιβλίου μου. Βασισμένο σε αληθινά πρόσωπα, φανταστική υπόθεση (στο περίπου, με πολλά στοιχεία από την αληθινή ζωή, συγκεκριμένα, από τη δική μου ζωή)… Όσο το γράφω μου έρχονται διάααφορα στο μυαλό που έχω ζήσει και δεν θα ξεχάσω, στιγμές που θέλω να ξεχάσω και δε μπορώ… όμως κάθε φορά έρχεται ένα συγκεκριμένο πρόσωπο στο μυαλό μου που έφυγε πριν καιρό, με άσχημο τρόπο… πονάει γαμώτο!

7 η ώρα, κοιμάμαι ξυπνάω δεν έχει διαφορά, η κούραση παραμένει. Πήραμε κι επιπλέον κιλά λόγο γιορτών και τώρα υποτίθεται ξεκινάμε δίαιτα πάλι. Να δούμε πόσο θα κρατήσει κι αυτή. Το νόημα έχει πια χαθεί στο καθετί. Μετά από λίγα χρόνια απλά παλεύεις να συντηρίσεις το σώμα σου να μη καταστραφεί. Που θα καταστραφεί ούτως ή άλλως δηλαδή στο τέλος. Ποιός σταμάτησε τον χρόνο ? Οπότε είναι όλα ανώφελα. Η ζωή είναι η ίδια είτε τη ζήσεις γελώντας είτε κλαίγωντας. Ο θάνατος θα έρθει ότι κι άν κάνουμε. Απλά το ξεχνάμε και συνεχίζουμε να ζούμε. Ψευδαίσθηση. Περαστικά περαστικοί.

Γεια. Στο δικό μου ρολόι γράφει 03:01, οπότε είμαι έγκυρος. Σκατά διάθεση, καιρό είχα να νιώσω έτσι.

Γαμώ τα MOSFET. Ευχαριστώ για την προσοχή σας.

Τί τεμπελόσκυλο που είμαι… μία μέρα είπα να στρωθώ και το γάμησα το θέμα με τον υπολογιστή…

Σόρρυ για την γλώσσα μου, μετα τις 3 όλα επιτρέπονται!!! 8)

Εγω απλα δεν χρειαστηκε να τα διαβασω για να περασω το σχετικο μαθημα (Βασικη Ηλεκτρονικη). :har:
Ειπα ‘’ ειναι αντιεπιστημονικο να διαβαζω αυτες τις μαλακιες (fet/mosfet), οποτε οσο γραψω απο τα υπολοιπα ‘’. :stuck_out_tongue:

Θέμα στο εργαστήριο είναι πώς να το αποφύγω.