Παράωρες εξομολογήσεις...(posts μόνο 3-8 τα ξημερώματα)

Νατο. Κι αλλο γκεη χτυπημα.

Χαθηκε μια Iασονος?

καμάρα & Θεσσαλονίκη ούλη τελοσπάντων σαγαπώ!

Τα έχω κάνει λίγο μαντάρα.

Ευχαριστώ που δε με έπρηξες κι άλλο το βραδάκι.
Κρίμα που τώρα το πήραμε χαμπάρι και οι 2 μας. Εκτιμώ όμως πάρα πολύ το τελευταίο σου μήνυμα. Αν και φάνηκε ότι κάτι δεν είχες καταλάβει.
Πάλι θα μου φαίνεσαι σαν ένας άνθρωπος που πρωτογνωρίζω!
Έχεις ένα ταλέντο να εμφανίζεσαι στο άσχετο και να με κάνεις να λέω με πολλή άνεση πράγματα που στην πραγματικότητα δε θέλω να συζητάω. Θενξ, βλακάκο Σιντ.

Όλα σε διαφορετικούς παραλήπτες. Πφ, με κατανάλωση ελάχιστου αλκοόλ, μόνο λίγο λικέγ. Αλλά τεσπα.

edit: Καλέ Ιασωνίδου με Ω είναι.

Τι καλά να είσαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!
Έστω και γι ένα βράδυ…
Έστω και για 5 λεπτά…
Ήταν μαγεία αυτά τα 5 λεπτά…

Ελπίζω σε άλλα 5, 10 ή όσα είναι νεξτ τάημ.
Δεν αργεί (ελπίζω)…

Η ώρα πάει 5, δεν έχω διαβάσει σχεδόν καθόλου (όχι σε σχέση με αυτά που χω να βγάλω) και σήμερα σάπισα χωρίς να κάνω σχεδόν τίποτα, τελειώνουν οι διακοπές, έρχεται η εξεταστική και δεν έχω καθόλου μα καθόλου όρεξη για διάβασμα, έχει μπει η άνοιξη για τα καλά και το μυαλό μου είναι αλλού, τα λεφτά τελείωσαν σχεδόν αλλά δεν την παλεύω σπίτι με τίποτα. Επίσης πάει 5 και δε νυστάζω αλλά θα την πέσω γιατί και ξύπνιος που είμαι δεν κάνω τίποτα απολύτως.

Νομίζω λέγεται και burnout.

Ευτυχώς που τουλάχιστον είμαι home alone για καμμιά βδομάδα ακόμα και μπορεί να τρέφομαι με λαμπριάτικα κουλούρια και καφέ αλλά γλιτώνω το πρήξιμο. Τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να πλύνω και κάνα πιάτο.

Οιι γυναίκες είναι περίεργα πλάσματα. Και είμαι αρκετά μεγάλος πια για να μπλέκω σε παιχνιδάκια. Πάμε παρακάτω.

Ουφ βαρέθηκα, τελικά άλλαξα γνώμη δεν πέφτω για ύπνο, πάω μια βόλτα να περπατήσω λίγο, δεν την παλεύω άλλο μέσα. Καληνύχτα/καλημέρα σε όλους.

Sunn o))) + Gaitanos + this this

\m/

Η ωρα 4 και μολις επεστρεψα απο εξοδο… Φαι στα fridays και μετα ποτα :smiley: Σημερα η συζητηση αναλωθηκε σε γκομενες, ποδοσφαιρο και σχεδια για το καλοκαιρι ( καταληξαμε οτι θα παμε σε νησι που να εχει πολλα ξενα πιπινια ) επισης συνεβησαν αμετρητα flashback απο το σχολειο. Αυριο μεσημερι φευγω για τα ξενα, και πρεπει να ετοιμασω βαλιτζες και να αποχαιρετησω το hamster μου :stuck_out_tongue: Νυχτες παιδια, τα λεμε αυριο ιδια ωρα .

Αρχικά σε “κυριλε” μαγαζί στο Κολωνάκι, στη συνέχεια σε ροκ/μεταλο μάγαζο στο Γκάζι. Αγαπάμε Θεσσαλονίκη.:slight_smile:

“Retsina” 1 λιτρε. Κατι περιεργα υποβρυχια (πιειτε Jagermeister+Red Bull και αμα εχετε δοκιμασει κατι καλυτερο τοτε σας περιμενω στα τεσσερα.

Και 'συ μωρη ΦΤΟΥ ΣΟΥ με χλεπιδι μες’το ματι. Ενας ΦΛΩΡΟΥΜΠΑΣ σου αξιζει.

Αυτο το τοπικ μετραει, σας το 'πα???

μαλιστα…ο κολλητος τον παει γ@@ντας τον εξομοιωτη αλλα καποια στιγμη πρεπει να ξεκολλησουμε!

“Retsina” 1 λιτρε. Κατι περιεργα υποβρυχια (πιειτε Jagermeister+Red Bull και αμα εχετε δοκιμασει κατι καλυτερο τοτε σας περιμενω στα τεσσερα.

Και 'συ μωρη ΦΤΟΥ ΣΟΥ με χλεπιδι μες’το ματι. Ενας ΦΛΩΡΟΥΜΠΑΣ σου αξιζει.

Αυτο το τοπικ μετραει, σας το 'πα???

εχεις κανει ολες τις λαθος επιλογες λεμε!

ΡΕΤΣΙΝΑ?!?!?

και γλυκο με γλυκο?? :lol:

αχ μετα απο 4 ωριτσες προ ισως ηρθε η ωρα να κοιμηθω…

Μετράει πολύ το τόπικ Χάρη.

4 μέρα που κάθομαι ξύπνιος μέχρι αργά. Και άλλη μια μάλλον αύριο 5. Και περιμένουν ένα σωρο εργασίες, να δω πότε θα γίνουν.

Χαλί να μας πατήσουν, και με ένα γλυκό χαμόγελο ξεχνιούνται τα πάντα. Καταραμένα θυληκά.

εισαι λιγο md…

Μια ματια σου μονο φτανει, αεροπλανο να με κανει!:stuck_out_tongue:

εχω κατεβασει του πουστη τις ακυριλες σημερα.

Τουπακ διασκευη απο ημοκορια!

Ω ΝΑΙ!

Liz (L)

Καληνυχτα φλορουμ!

Πόσο μαλακία είναι να σε γουστάρει αυτή που γουστάρει με χίλια ο φίλος σου (αν δεν τό 'λεγα κάπου θά σκαγα). Και ακόμα πιο μαλακία ότι αυτή δε σε αφήνει και σένα αδιάφορο. Αλλά είμαστε μεγάλοι για τέτοια.

Γμστ! Πολλες λαθος επιλογες! #-o:p

Τεραστια μαλακια βασικα. :frowning:

Αντε παλι μετα τις 10 με βλεπω να κοιμαμαι.

Καλημερα φλορουμ.

Απλά μια και μόλις γύρισα απ’ έξω, είπα να πω ένα γειά. :stuck_out_tongue:

alloi tetia ora grafoun g t pos girisan me8ismenoi eno ego apla exo na po oti ime 9 ores pano apo ena pc g na kano mia koloergasia p paradido aurio…k distixos exo poli akoma…apaleuta agapiti simforoumites://

(ime library opote no ellinika)