Παράωρες εξομολογήσεις...(posts μόνο 3-8 τα ξημερώματα)

Το thread αυτο ειχε ανοιξει πριν απο κατι μηνες μετα απο καταναλωση
τσιπουρων σε ενα απο τα καλυτερα μαγαζια στην Πατρα.Σημερα μετα απο
καιρο ξαναπηγαμε εκει και επιδοθηκαμε στο αγαπημενο σπορ,την καταναλωση
αλκοολ ντε !
Θελω να εκφρασω αυτα που νιωθω σε καποιον και οχι στον Μοτζιλλα το κερατο μου.
Η παρεα θα μεινει ως εχει για 2 μηνες ακομα.Απο Σεπτεμβρη θα λειπουν τουλαχιστον
5-6 ατομα.Σκατα.Ολα τα ωραια τελειωνουν καποτε.

Καιρό έχουμε να γράψουμε εδώ.

Anyway, από αύριο (Σάββατο) ξεκινά μια δύσκολη βδομάδα με πολύ τρέξιμο και δουλειά, ελπίζω να τα καταφέρω.

Πρέπει να αρχίσουμε και κανα μάθημα για την εξεταστική που πλησιάζει.

Φίλε Βαγγέλη πολύχρονος να είσαι και πάλι ρε!

Τελειωσε επισημα το γαμημενο το ετος.

Και με βαθμους διαολε που δεν περιμενα με τιποτα, μπραβο μου.

Ανηγουεη, βαρεθηκα δωθε, θελω να κατεβω, αλλα βαριεμαι τη διαδικασια.

Τι να πω, πηγαμε σε κλαμπακι να το γιορτασουμε, εφυγα στο πρωτο τεταρτο. Κριμας.

Παντου ασκημες. Διαβολε. Η τεκιλα ειναι το χειροτερο ποτο. Το λεμονι αφηνει λεκε? Αυριο πρεπει να παρω δωρα για την οικογενεια. Θα βρω μαγιο? ο ρουβας καλος ητανε? Ποιος καθεται να μετατρεπει τα Μπιγκ ΜΠανγκ θεορρη 3 βδομαδων σε .μοβ αρχεια για το αηποντ, ναχω να κανω κατι στο αεροπλανο? Μπαααααααααα

Εχει κανεις υποψη του πως να ριππαρω ηχο απο βινδεα στο μαησπεης?

Αντε, τελειωνει το επεισοδειο One piece και παω για νανι

βρές κανα προγραμμα της πού#$%ς μικρο, με rec οτι βγαίνει απο τη κάρτα ήχου σου :wink:

Υπάρχουν αρκετα…

5 μηνες πολλα υποσχομενοι κλεινουν σημερα. Δεν πηγαν σε καμμια περιπτωση οπως τους περιμενα αλλα ενταξει… Πηγαν χαμενοι??? Δεν νομιζω αλλα ο χρονος θα το δειξει. Παμε τωρα στο Νησι παρεα με τις Gay Parship διαφημησεις του ροκιν.

Καλη αρχη για τις εξετασεις αντε να τελειωνουμε ρεεεε!:smiley:
:band::band::band::band:

εδιτ: παραωρες.

ωχ…

Σάββατο, γενεθλια ξαδέρφου, 30-ρίζει πλέον και αυτός και κανονίζετε να βγείτε.
Ταβέρνα, ωραίο μαγαζάκι, στο Τσινάρι, με την κολλητή του και ένα άλλο ζευγάρι φιλικό, ρετσίνα κεριμπάρι άφθονη, σφηνάκια από ρακί, και τούρτα παγωτό με γέυση λίλα πάουζε (καλτ!).
Μετά σε κυριλόμπαρο της παραλίας για ποτάκι.
Είναι η 3η φορά που πας στο μαγαζί μέσα σε 3 χρόνια και βλέπεις πόσο έχει αλλάξει από την 1η φορά.
Εεκί που ήταν χαλαρά, με καναπέδες απ’εξω την 1η φορά, που γιόρταζαν 2 Πέτρηδες και βγάλανε όλη την παρέα μετά το τέλος των πανελλαδικών, εκεί που έπαιζε Red Hot Chily Peppers και άλλα ροκάκια, εκεί που είχαμε παραγγείλει τότε 2 μπουκάλια βότκα και ένα ακόμη (ένα φλώρικο ποτό ήταν γιατί δεν το σήκωναν τότε το ποτό μερικοί:p),εκεί που τότε ήσουν βόδι από κιλά, λόγ πανελλαδικών, εκεί που στενός φίλος είχε γίνει ΣΚΑΤΑ από το ποτό και είχες ρίξει πολύ γέλιο, σήμερα λοιπόν είναι ένα τρεντομάγαζο με φασαρία που πάιζει μπάμπα μπούμπα, ελληνικά και ξένα mainstream.
Πως περνάει ο καριόλης ο καιρός…:frowning:

Ωραία βραδιά και πολύ γέλιο. Χωρίς να καταλάβεις ακόμη το γιατί, με μια κίνηση σου πεφτει το γουίσκυ, και κάνεις μούσκεμα το παντελόνι του ξαδερφου, ενω αυτός 15" μετά, ρίχνει κάτω το ποτό ξαφνικά, και σπάει το ποτήρι…Αρα 2η γύρα μετά.:stuck_out_tongue:

Ωραία βραδιά ένιγουέι.

Στο μαγαζί (έξω στον αέρα αυτό, το Kissfish για τους Σαλλλλλλονικείς), να είνα σχεδόν όλες μπάζα, να μην σου κάνει ούτε μια εντύπωση, όλες από χάλια μέχρι απλά “βλέπονται”.
Καλα, ούτως ή άλλως στ @@ σου αυτές.

One.

Το κεφάλι μου είναι σκατά.
Καλό ξημέρωμα.:bye:

ΠΟυ να το διαγβάσ όλο αυτό ρε Σκούρτζε!!!

Τρελά μουνιά στο τιθόρα απόψε! Την κοκκινομάλα και τη ξανθιά τις έπαιρνα “πακέτο” άνετα!
Καλημέρα πάιδες!

E, λοιπόν ναι. Ήρθε η σειρά μου να ποστάρω στο τιμιότερο (και δεν το λέω διόλου ειρωνικά) θέμα ever made. Πιστεύω ότι η 3-8 είναι ίσως το πιο καλλιτεχνικό και εκφραστικό κομμάτι της ημέρας. Εκεί που όλοι βρίσκονται εις τας αγκάλας του Μορφέως, εσύ κάθεσαι ξύπνιος. Λοιπόν θα ήθελα το πρώτο μου ποστ να είναι κάτι πολύ ποιητικό που να σας μείνει και να λέτε: ‘‘Πωπω το παληκάρι, ποιητής’’ , αλλά δυστυχώς παρατηρώντας το τσουκάλι με την έμπνευση αντικρίζω τον μαυρισμένο πάτο (αυτό ήταν κάπως ποιητικό). Γι’ αυτό το μόνο που έχω να ειπώ είναι τιμή και δόξα στον θρεντ σταρτερ καθώς και στο παληκάρι από αγγλία με το avatar του rowan και το περίεργο όνομα.

Τα σέβη μου children of the night.:slight_smile:

Με το που τελείωσε ο αγώνας κατέβηκα κέντρο για να κάνω τη συνηθισμένη βόλτα στο κέντρο. Κατέβηκα Αριστοτέλους πήγα μέχρι τον ναυτικό όμιλο μετά πάλι πίσω στα λαδάδικα και στο τέλος γύρισα σπίτι. Πρέπει να περπατούσα γύρω στις 3 ώρες περίπου. Εννοείται πως άκουσα όλο το Somewhere Along the Highway μιας και είναι το ιδανικό soundtrack για τέτοιο καιρό, επίσης το deathconsciousness των Have A Nice Life, το the King Beetle on a Coconut Estate των mewithoutyou (άντε να έρθει το cd γμτ) και μερικά διάσπαρτα ακόμα. Πρέπει να κάνω καμιά βόλτα στα μαγαζιά αύριο να ψάξω για καινούριο σκελετό για τα γυαλιά μου γιατί ο τωρινός η μίκρυνε ή μεγάλωσε ο εγκέφαλος μου :stuck_out_tongue:

BTW μη κάνετε το λάθος και πείτε στην κοπέλα σας οτι βγήκε το Sims 3 μετά από την χρόνια απεξάρτηση που έκανε απο το 2.

Πεταω για ελλαδα αυριο, σημερα. Δευτερα ντε. Ποιος να φανταζοταν πως το να μαζεψεις ενα δωματιακα 3χ3 θελει 2 24ωρα. Η πιστη μου βγηκε, και τωρα δεν μου κολλαει υπνος. Εχω και την αλλη να με συγκρινει με το σκυλο της. Δε μας χεζεις μανταμ? Ολες τα ιδια κανετε, και για τους τρωγεστε και τρωτε μετα τα μουτρα σας. Βλαμμενες. Και μετα ποιος τα ακουει? Εγω. Ε μαα. Ελεος πλεον. Τσιπα? Μηδεν.

Ανηγουεη, απο ελαντα τα επομενα ποστ θαρρω.

Τα λεμε το Σαββατο κι απο κοντα :slight_smile:

Κάθε μέρα έλεγα να κατεβάσω τα καλοκαιρινά μου…και όλο βαριόμουν εννοείται…Εεεεε…σήμερα το πήρα απόφαση γιατί δε με παίρνει άλλο…θα σκάσω απο τη ζέστη
…Τα κατεβάζω τώρα:-s

Τοση δουλεια και το μυαλο μου ενα κουβαρι. Τι σκατα, εχουμε και σημαντικοτερα πραγματα. Διαρκες μπρα ντε φερ μεταξυ νοσταλγιας και πεισματος/εγωισμου. Αντε να επικρατησει οριστικα επιτελους το δευτερο γιατι εχω αρχιζει να κουραζομαι.
Πολυ.

Μόλις διάβασα αυτό και είδα αυτό κι έχω κλάσει πατάτες. Μετά το σεισμό του 99 με το παραμικρό κούνημα δλδ κλάνω πατάτες αλλά λέμε τώρα.

Ω θεοί των Ινδιάνων κάντε να κάνει λάθος το ΒΑΝ. Δε θα ναι η πρώτη φορά άλλωστε.

καλα αν πιστευεις την ζουγκλα… ρε γαμωτο μια βδομαδα τωρα δεν με πιανει υπνος πριν τις 3 το βραδυ… να ναι καλα οι whitesnake :D:D

Το πρόβλημα είναι ότι μου τελειώνουν οι στόχοι. Οι βραχυπρόθεσμοι εννοώ. Οι μακροπρόθεσμοι έχουν τελειώσει από νωρίς.

Δυσκολα τα πράματα… mandrake

Γυρνάς πτώμα την ώρα που αναγράφει το ποστ, μ’ ένα κεφάλι καζάνι απ’ τα αλκοόλ τα νταμπα-ντούμπα κιε τους χορούς και πρέπει να ξυπνήσεις 3 ώρες μετά για να πας σχολή για εργαστήρια. Και μετά να αντέξεις να παίξεις μπάλα κιε να ξαναξενυχτίσεις. Γάμησέ τα. Νεολαία σου λέει.

Πάντως όμορφος κόσμος ε. Πολύ όμορφος.

Κάπου εδώ γεννάται το ερώτημα όμως. Γιατί άνοιξα το πισι;