Παράωρες εξομολογήσεις...(posts μόνο 3-8 τα ξημερώματα)

Μόλις μου την έστειλαν, οτι πρέπει για τους ξενυχτιδες. Προσοχή +18.

[CENTER][/CENTER]

Ας κάνει κάποιος να περάσει η καταραμένη η βδομάδα

καθομαι τετοια ωρα και ακουω μιλτο πασχαλιδη & σωκρατη μαλαμα… η κατασταση τελικα ειναι οντως πολυ σοβαρη…:frowning:

εξομολογηση
ειμαι ηλιθια,οπισθωδρομικη και προφανως ανικανη να κατεβασω ενα επισοδειο prison break της προκοπης…

Ουαου, ρηξικελευθο πρωτο ποστ!

για τριτο πως σου φαινεται το…
με εκανες να ψαξω στο λεξικο…

Δεν ειχα σκοπο, απλα αυτην η λεξη μου κατεβηκε εκεινη την ωρα. :stuck_out_tongue:

On topic: Rotting Miseryyyyyy.

tragic miseries…

Εκανα το λαθος σημερα… Δεν ξαναπαταω σε club. Ειναι βαρετα και απαισια.

PS: Και πανακριβα. 9 ευρω το ποτο ρε καραγκιοζηδες? Αει στο διαολο.

When the streetlights fade.
Warm rain like judgement descends.
Their voice numbs me.
Speaking words in a dead tongue.
I have walked a road that lead me back to you.
From a window our glances met.
My true colours I cannot hide.
The landscape has changed.
You don?t recognise me.
These pictures slowly fade.
Memories wither, they are all gone.
Further down the steps get steeper.
You haunt me in my dreams.
I let go and fall deeper.
This will be the end of me.

Ήπια τον κώλο μου σήμερα. Νικόλα πολύχρονος.
Αυτή τη στιγμή δυο ΤΙΜΙΟΙ γκεστς κοιτάνε το θρεντ του Δατς με τα πετσάκια.
ΠΟΣΟ ΠΧΙΟ ΜΑΙΤΑΛ ΠΧΙΑ???

Σημερα η μανα μου εκατσε στο δρομο κι αρχισε να κλαιει στη μεση της Ακαδημιας :(επειδη οταν ΘΑ κανω χημειοθεραπειες για τον καρκινο που ΘΑ παθω επειδη καπνιζω σαν πουστης εκεινη ΘΑ λιωνει στο διαδρομο του νοσοκομειου…#-oΛες η παρανοια να μεταδιδεται με τα γονιδια? να φοβαμαι δηλαδη?:-s

Eγω αυτο που ξέρω είναι οτι ΤΗΙΝ LIZZY ειναι μεγάλη μπαντα αλλα αυτο που κανουνε τωρα χωρις τον Lynnot μεγάλη βλασφημία. Καποια πράματα πρεπει απλα να μπαινουν στο χρονοντουλαπο.

βαριεμαι βαριεμαι βαριεμαι βαριεμαι βαριεμαι βαριεμαι…και δεν πρεπει να κοιμηθω δεν πρεπει να κοιμηθω δεν πρεπει να κοιμηθω…Το κανουν ολοι οι φοιτητες αυτο (κ γενικοτερα αλλοι καμενοι)?Να εχεις δλδ μια υποχρεωση στις 8,9 το πρωι και επειδη δεν προκειται να ξυπνησεις με τη καμμια να μενεις αυπνος…και φυσικα αυτες να ειναι και οι μοναδικες φορες που σε πιανει η νυστα…

Kai για πολλούς άλλους λόγους φαντάζομαι…

Γαμω την τυχη μ… Εχω εργαστηριο στις 8 στο αιγαλεω στο οποιο μονο παρουσια βαζω και φευγω…
Εχω κοιμηθει λιγοτερο απο 3 ωρες αλλα πρεπει να παω… Παλι σπιτι θα μπορω να ειμαι το νωριτερο στις 10…:wacko:
νυσταζω τρελαααααααααααααααααα

Ουφ πώς τα χω κάνει έτσι στη ζωή μου… Σκατά πραγματικά. #-o

Σε λίγο εν τω μεταξύ με τόση κλάψα που χω ρίξει σε αυτό το θρέντ θα αρχίσω να μοιάζω με τον Ξανθόπουλο. :stuck_out_tongue:

Οι περισσότεροι ρίχνουμε κλάψα σε αυτό το θρεντ…ντον’τ γουορυ…

η ώρα είναι 2 αλλά στην πατρίδα είναι 4 αρά…

τεσπα μην τα πολυλογώ αδερφια δεν πάει η κατάσταση αλλό, δεν μπορώ να κοιμηθώ και μεθαύριο δίνω ενώ δεν έχω διαβάσει τίποτα όλο το term!
Και όχι μόνο αυτό αλλά για κάποιο λόγο μου την έχει βιδώσει και έχω βάλει τις 4 εποχές του vivaldi στη διαπασών! αλλά αν έρθει το βλαμμένο γιαπάνι απο δίπλα που μου το παίζει ότι είναι και απο το λονδίνο και μου πει τπτ για φασαρία θα της πω μερικά γαλλικά και ότι όπως εγώ κανω υπομονή και ακούω να εκτυλίσσεται κάθε βραδύ γιαπωνέζικο πορνό απο δίπλα, ετσι να κάνει και αυτή! έχω κα έγω δικαίωματα κυρά μου(ασέ που η τύπισα σκούζει και παράξενα!)

αλλα δεν είναι αυτό το ποιντ του παρόντος ποστ το μειν ποιντ φιλέ αναγνώστη είναι ότι δεν υπάρχει ποιντ ότι αντί να καθομαι και να διαβάζω για τις 3 @#(#(@) (ούτε σωστα τις α λα κομιξ βρισιές δεν πέτυχα!) μέρες που έμειναν κάθομαι και ξύνομαι…

π.σ. αι λοβ γιου - από ορθογραφία άστα να πάνε μου φαίνεται θα ξεκινήσω να γράφω ελληνικά στο μσν μπας και θυμηθώ πάλι τίποτα

Kλασσικα τραγικο παραδειγμα ηλιθιων. Ερχετε οι αλλη η Ινδη με την βουλα στο δοξα πατρι που φοραει ριχταρια του καναπε αντι για ρουχα και μιλαει αγγλικα σαν αγελαδα της Βεγγαλης και την ρωταω “απο που εισαι” “απο το Λονδινο”. Βρε αϊ στο διαολο.

Αυτο για το διαβασμα μεγααααλη αληθεια. Τεραστια.