Σε 5 ώρες παραδίδω την πιο σημαντική εργασία του εξαμήνου και εγώ χοροπηδάω απο τη χαρά μου για το 1 - 0 των Lakers. Μόνο έτσι γράφω χαρούμενα ποστς εδώ και όχι καμιά κοψοβλεφική κλάψα Ένα ‘‘ναι’’ για δουλίτσα να πάρω κιόλα και θα χοροπηδάω μέχρι να έρθει ο θεός (Kobe Bryant) να μου πεί να σταματήσω.
Κεφαλι καζανι μετα απο live AnorimoI, καθομαι και ακουω ολοκληρο τον πρωτο δισκο των Crystal Viper και συνειδητοποιω οτι ειναι εξαιρετικος !!!
Χωρις υπερβολη, ενας απο τους καλυτερους heavy metal δισκους της δεκαετιας !!
Ολα τα τραγουδια ειναι ατσαλινα, δε υπαρχει μετριο !!
Κολλησα τωρα…8O
Wow, καιρό έχω να γράψω εδώ. Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο ανάγκη το έχω. Τώρα που η τεκίλα λεμόνι (χάλια, αλλά δεν είχα τίποτα άλλο εύκαιρο) λαβώνει τα σωθικά μου, και καθώς ο καπνός του τσιγάρου αναδύεται μπρος από τη 17άρα οθόνη, προσπαθώ να χαλαρώσω στις 3:23 πμ. Λοιπόν η μέρα που πέρασε ήταν απ’ τις πιο κουραστικές της ζωής μου (εξυπακούεται ότι η ζωή αρχίζει μετά τα 25). Αυτό που θέλω να πω είναι ότι στη ζωή υπάρχουν δύο δρόμοι: ο εύκολος, και ο δύσκολος. Ποιος είναι αυτός που έχει να σου δώσει πιο πολλά? Ποιος έιναι αυτός που θα σε ατσαλώσει? Εγώ πάντως το δεύτερο διαλέγω, όσο για σένα, εσύ θα το κρίνεις αυτό φίλατε. Εγώ δεν είμαι καμιά αυθεντία να σου πουλήσω γνώση και σωτηρία της ψυχής. Κοίτα τη ζωή σου μέσα απ’ τα μάτια των άλλων και θα καταλάβεις τι παίζει. Κάποτε είχα γράψει σ’ αυτό το τόπικ: “σα βγω στον πηγαιμό για την Ιθάκη, εύχομαι να έχει ηχεία που θα παίζουν Neurosis”, και είναι αυτό που με συνοδεύει ηχητικά γράφοντας τις αράδες αυτές. Τρομαχτικά επίκαιρο, αρκετούς μήνες μετά. Deja-vu mode οff λοιπόν, και μη τρομάζετε. Την αρρώστεια τη ζητάει ο οργανισμός μας. Και μετά έρχεται η γιατρειά. Πως? Ο καθένας θα το σταθμίσει. Απλά να είστε αληθινοί με τον εαυτό σας ρε παίδες. Και ο εαυτός σας δεν είναι έξω από καμιά κοινωνία. Μάθετε να λειτουργείτε συλλογικά. Δε θα χάσετε ρε.
Ε εσύ από πάνω, μόλις τέλειωσα μεγάλη εξομολόγηση στο blog μου ακούγοντας Rory. Παραήταν προσωπικά για να τα μεταφέρω εδώ, πάντως ελπίζω να διατηρώ τον τίτλο του πιο τίμιου user μετά απ’ αυτό.
A million miles away!
“Είμαστε πλάσματα που αναζητούν ένα νόημα, που είναι υποχρεωμένα να διαχειριστούν τη δυσάρεστη κατάσταση ότι ρίχτηκαν μέσα σε ένα σύμπαν που δεν έχει κανένα εγγενές νοήμα”
“Και εξηγώ ότι για να αποφύγουμε το μηδενισμό, πρέπει να επιδοθούμε σε ένα διπλό στόχο. Πρώτα πρέπει να επινοήσουμμε ή να ανακαλύψουμε ένα σχέδιο νοήματος αρκετά στιβαρό για να στηρίξει μια ζωή. Έπειτα πρέπει να κατορθώσουμε να ξεχάσουμε το γεγονός ότι είναι δική μας επινόηση, και να πείσουμε τον εαυτό μας ότι δεν το εφεύραμε αλλά το ανακαλύψαμε-ότι έχει μια ανεξάρτητη ύπαρξη στο σύμπαν”
Το χω ρίξει στα βαριά βραδιάτικα (Yalom - Η μάνα και το νόημα της ζωής)…με έχουν πιάσει τρελλά υπαρξιακά καλοκαιριάτικα#-o
Α ωραία …δεν είμαι η μόνη καμμένη βραδιάτικα:lol:
Ωραία τα λες…Απλά και μόνο το να μην μπορείς να το αντιληφθείς το ήδη υπάρχον νόημα (πιο αισιόδοξο)…και αυτό πακέτο είναι:-k
Εγω ηδη γραψει 3 μαθηματα απο τα 8 που δηλωσα για την εξεταστικη μου και τωρα ετοιμαζομαι για την δουλεια.Εχω πηδηχτει στο διαβασμα καθε απογευμα και ολοκληρα τα Σαββατοκυριακα εδω και κανεναν μηνα και εχω καψει φλατζα καλοκαιριατικα.Τουλαχιστον τα πηγα καλα και ηταν και απο τα μαθηματα που φοβομουν περισσοτερο.Να τελειωνουμε με την εξεταστικη τουλαχιστον και να κανουμε και κανα μπανακι,ουτε για να χεσω δεν εχω ωρα.Ασ’τα διαλα πια,κωλοζωη,ατιμη καινωνια.Την καλημερα μου καταραμενα ρεμαλια που λιωνετε στον υπνο τετοιαν ωρα,μου βαλετε και τις 8 η ωρα που ο ηλιος ειναι νταλα στα ξημερωματα:p
Ωπ!Το αγαπημενο μου θρεντι!:DΔυστυχως ειμαι νηφαλιος γαμωτο.:(Αλλα ειχα τοοοσο καιρο να γραψω εδω οποτε ας το τιμησω ε.Εδω και δυο εβδομαδες που χουν τελειωσει οι πανηλιθιες διακατεχομαι απο μια ηλιθια,σαπια και βλαμμενη σαπιλα.Αρκετα ασχημη σαπιλα ομως ε.Βαριεμαι να κανω το οτιδηποτε,βαριεμαι τα παντα.Θελω να σηκωθω να φυγω απο δω να παω αλλου σε μερη μακρινα να γνωρισω αλλους πολιτισμους και ανθρωπους!:pEιμαι και αφραγκος γαμωτο τελειως,καμια δουλεια δυσκολα παιζει να βρω,τα εξοδα πολλα,οι συναυλιες πολλες.Σκατα και αποσκατα δηλαδη ε.Εχω να δηλωσω και κατι αλλο ε.Ειμαι πιστος εγω!8)8)8)
Ερωτα μου που χαθηκες? Ναι, εσενα ξανθο μωρο που ειδα την Πεμπτη λεω. Ποσο μαλακας ειμαι που πετουσα χαρταετο ολο το βραδυ??? Για σενα θα πιω ολα τα σφηνακια του κοσμου λλλεμε.
Τεραστια υποθεση να πηγαινεις σε μαγαζια με barmen φιλκαρακια σου!