Τρεις εφτα εικοσιμια βαρα γελρο μαλακια δε μπορω μωρη γρια ειν τα @@ μου μακρια και η π0υτσ@ μου μακρια τρεις νετεκα ρεις δωσεκα τρεις δεκαπνετε και εντεκα ο αππας ο παχυς εφαγε παχια αφακι παοκ ρετσινα μαλαματιονα!:D:D:DD:D:D:D:
χμμμμ…do you got a point there m8?
Εισαι παολιος να ουμε δε γκσζειρεςιο! εσυ!χααχαχα!λαλαλαλααλ!γιεαααα μαδερφουκερς!!!
Λαλαλαλαλαλα!:D:D:D:D!Εμοτ με το βιολιτ= που τα σπαει!!Λαλαλαλαλαλλαα!
Φαντάζομαι ότι θα είμαι ο μοναδικός θαμώνας του τίμιου τούτου thread για σήμερα, καθημερινή γαρ.
Λοιπόν, ιτ’ς 4:03 ΑΜ (μέχρι να πατήσω το submit reply θα’χει προχωρήσει η ώρα) και ακούω το ιδανικό album για την περίσταση… Awake από Dream Theater
Μα τι κάνω τέτοια ώρα; Χαζολογάω με φίλους στο msn περιμένοντας παράλληλα να ξημερώσει για να δω μέσω net τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών.
ΔΕ ΝΥΣΤΑΖΩ.
Cheers στον εαυτό μου γιατί μπορώ
Χαχα cheers, πανω κατω περιεγραψες και τη δικη μου κατασταση (εξαιρωντας τις πανελληνιες).
Δεν με πιανει με τιποτα υπνος τι να κανω να αρχισω να διαβαζω τηλεπικοινωνιες που το δινω την τεταρτη μπας και γινει τιποτα?? …με το θεμα του υπνου εννοω φυσικα γιατι με τισ τηλεπ δεν γινεται τιποτα ειναι μη αναστρεψιμο:p
εδιτ: ζεστη!!! ππφφφφ λιωσαμε…
Δεν υπάρχουν πολλά πιο τίμια πράγματα να κάνεις το καλοκαιρινό Σαβατόβραδο (ειδικά αν την Παρασκευή έχεις πάει σε γνήσιο ρόκιν πάρτυ) από τα ακόλουθα:
- Θερινό σινεμά, ειδικά άμα βλέπεις ταινιάρα σαν το Vertigo του Χίτσκοκ
- Μπύρα απ’ το περίπτερο κι άραγμα στο πάρκο
- Κουβέντα με τον ταρίφα που σε γυρνά σπίτι για τη φύση του γυναικείου είδους…
MUST.
Ω ναι, όπως αντιλαμβάνομαι, η μόνη τιμιότητα που μου μένει τώρα είναι να με νανουρίσει ξανά ο Scott Kelly. Όπερ και εγένετο.
Kαληνυχτα φόρουμ, καλημέρα ζωή! (προσκυνάμε φώσκολο ασυζητητί)
Βασανιστήκαμε και σήμερα. Τουλάχιστον βγήκαν τα λεφτά. Χμμμ είμαι τόσο κουρασμένος που και να ξαπλώσω δε θα με πάρει ο ύπνος. Για την ώρα τρώω το κοτοπουλάκι μου. Και αύριο βράδυ δουλειά και τη Δευτέρα ξεκινά εξεταστική. Και πώς μου φάνηκε. Άσχημο θα απαντήσω. Τεσπά θα σταματήσω το παραλήρημα. Καληνυχτώ!
Κοτοπουλακι.Βρωμικο?
Oι καθαρο να ουμε!Λιβαδεια στεησον σπηκινγκ!
marillion. MARILLION
kai BOLT THROWER.τελος
Ελα μωρη παιχτουρα μπιγκ σιστερ κορψετ ΜΠΠΟΛΤ ΘΡΟΟΥΕΕΕΡ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ@!
lol ρε συ, πως θα γίνει να τους φέρουμε.πρέπει πρέπει.το χεις προσέξει ότι πλέον 2 στις 4 κουβέντες μου εδώ μέσα αφορούν με κάποιο τρόπο τους bolt thrower ε.εχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι.ασταδιαλα παω να κοιμηθώ.ελπίζω να μου έρθει καμιά έμπνευση ενόσω θα είμαι στον 7 ύπνο
Γαμα τα ρε μπιγκ σιστερ να ουμε.Ενα σου λεω.Σκεψου την στιγμη που ΟΤΑΝ/ΟΠΟΤΕ/ΑΝ ανακοινωθει αυτο το τι εχει να γινει.βαιμπρειτ^9876545678987654 χαμος ομως της επι χρημασι εκδιδομενης γυναικος το σηδιρουν κηγκλιδωμαν!ΤΡΕΛΑ ΣΕ ΛΕΩ!χαμος να ουμε!:vibrate::vibrate::vibrate::vibrate::vibrate::vibrate::vibrate:
Kαληνυχτες/καλημερες φλορουμ!:D:vibrate:
ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι http://www.youtube.com/watch?v=GY4DD2Z09tk
ouaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrhhhhhhhhhhhhhhhhhh
άντε καλημέρες και καλόν ύπνο να χουμε
Γαμώτο
Νόμιζα ότι τώρα που τελείωσα το σχολείο θα είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής μου.
Αμ δε.
η jo bench μας χωνει ολους
αχαχα λεβιαθαν που να μπιες και ημμυ
τι επαθες ομως ρε?
Kαι γω να σε πω τωρα που τελειωσα πολλη σαπιλα να πουμε.Βαρεμαρα μεχρι και ανασα να παρω.Αντε κανονισε να παμε μπυραρια φριζεν μπιχλεν το Σαββατο και κερνας το σωληνα με την ξυλομπυρα μεσα!:pΟμορφα πραγματα σημερα αραγμα ταρατσα με μπολικες μπυρες και ακουσματα μπλακμεταλιδιων με την θεαση των αστεριων και την ακροαση των τρεχουμενων νερων της Κρυας.Αντε να τελειωσει το καλοκαιρι και να περασει ομορφα να σκωθω να φυγω.Μονο μη περασω κανα 2ο εξαμηνο και φαω τα @@ μου 6 μηνες ακομα στη Λιβαδεια να βρω καμια δουλεια.Τελειωσαν οι μπυρες γαμωτο.Ειμαι αφραγκος μεχρι το επομενο Σαββατο αντε να δω πως θα την βγαλω.
αϋπνία, ζέστη και πονοκέφαλος. yeah.
Φυγε ρε καριολη γαμημενε πουτανασγιε Ιουνη.
Αναμενεται ενας απο τους καλυτερους μηνες της ζωης μου.Για διαφορους λογους.
Αλλα πρεπει να περιμενω ακομα 7 μερες και να δωσω ακομα 2 μαθηματα.
Αλλα μετα.Μετα NTAOYN και Ιουλιος.