Παράωρες εξομολογήσεις...(posts μόνο 3-8 τα ξημερώματα)

αυπνια και bolt thrower
αυπνια και εξεταστικη σε 4 ωρες και 15 λεπτα

αχαχαχαχαχα, σιγα μην παω

Bαλε λεφτα για ξυλομπυρα απο σωληνα λεω γω

γκομενα σεχω?

Τρακα τα τρουκατα τρου κου τρου τα!:band::band:

εξομολόγηση στις 5.30.

παω να κοιμηθω!

εξομολογηση στις 5:45 παρακαλω…βλεπω δι βι δι iron maiden death on the road…δεν νυσταζω…ξυπνησα στις 6 το απογευμα…πφφφ ειναι κανεις μεσα να πουμε καμια μαλακια???8)

εγω που δεν κοιμαμαι τελικα μιας και σε λίγο θα πρεπει να ξυπνήσω για να πάω να γράψω!

μπερδευτηκα…αφου δεν κοιμασε πως θα ξυπνησεις?

Το γράφω τώρα γιατί το βράδυ δεεεν.
Μετά το σχολείο δεν είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής σου, η ζωή σου είναι μια περίοδος.

Η καλυτερη μπορει να μην ειναι, αλλα ειναι μια ευκαιρεια για ξεκουραση :slight_smile:

Πονανε τα ποδια μου… ξεποδαριαστηκα εψαχνα να βρω ενα μπαρακι. Το βρηκα τελικα ηταν κλειστο και πηγαμε αλλου… Θα βαλω τα ποδια σε μια λεκανη με νερο να συνελθουν…

Μπασταρδο κουνουπι γαμω το σπιτι σου

Εχω κατσει στο pc, βαζω τραγουδια στο mp3 για να το βαλω στα αυτια μπας και με παρει ο υπνος χωρις να ακουω το κωλοκουνουπο. Αν ειναι δυνατον

το οτι βαζεις βεβαια ακουστικα και δεν το ακους δε σημαινει οτι το κουνουπι δε θα σε τσιμπησει…:p:p

Eλατε ρε ξενυχτηδες φορουμιτες να πουμε τιποτα σε τουτο δω το ενδοξο θρεντι.Να πουμε τα σωψυχα μας, αλλα γαμωτο το χουνε πει ολοι αμα δεν εισαι πιωμενος δεν λεει να εξομολογεισαι εδω.Σημερα ολη μερα σαπιλα σπιτι μπροστα απο ενα pc να ακουω μουσικη και να χαζευω στο ιντερνετ.Πειτε τιποτα ρε!

Αύριο τελειώνω με τις εξετάσεις επιτέλους, σε δημόσιο ΙΕΚ είμαι 2ο εξάμηνο.

Το Enclosure in Flame των Neurosis είναι σάπιο.

εδιτ: πραγματικά, τα φωνητικά σε πατάνε κάτω…

χμμμ…βαριεμαι που ζω…εχω λιωσει να πουμε στο πισι και στο πι ες 3…οποιος εχει πι ες 3 να τσακιστει να παρει το inFAMOUS…αα την Τριτη θα ειναι η καλυτερα μερα της ζωης μου…:smiley:
ξερετε εσεις…:wink:

λοιπον, πρωτο μου ποστ στις εξομολογησεις, ας βγαλω τα εσωψυχα μου:)

ωραια βραδια αποψε, ηταν τ γενεθλια ενος παιδικου μου φιλου κ περασαμε καλα.εχει και πολλα φινα γκομενακια, αν και τα καλα καπαρωμενα.συναντησα και την τσεχα γνωστη μου που ελεγα στο ποστ με τις ιταλιδες-γαλλιδες αλλα δεν καταφερα να ψαχουλεψω το κινητο της για τον μπλιντιν, και αυριο μερα ειναι.μονο αρνητικο οτι ειδα την πρωην μου και ενιωσα εξαιρετικα αμηχανα ειδικα οταν επιασε κουβεντα διπλα μου που μιλουσε με εναν αλλο.αφηστε που με τους καφεδες και τις μπουρες που ηπια εχω κατουρησει 3 φορες αποψε και σε λγιο παω για 4η.
γενικα αυτη η περιοδος ειναι σκατα για μενα.τα πηγα χαλια στους βαθμους, απο γκομενικα απραξια, απο μανηι καθολου.επισης εχω εθιστει στον καφε απο την 4ημερη και το στομαχι μου εχει γινει σκατα.επισης εχω εξαρτηθει απολυτα απο το τσιγαρο αποπου εκανα παλια μετρημενα 10 τωρα αναβω το ενα πισω απο το αλλο.ευτυχως που κανω στριφτο και δεν μου φευγουν λεφτα και απο εκει και μου φτανουν για βενζινα στο παπι.εχω τσακωθει με τους γονεις μου λογο του σχολειου, γαμησε τα.το χειροτερο ειναι οτι ο κολλητος μου φευγει για κρητη ενα μηνα και δεν ξερω πως θα την παλεψω
απο γκομενικα απραξια, θα μου πεις τι καθεσαι και καιγεσαι ολη μερα στο φορουμ αντι να βγεις εξω…δυστυχως δεν ειναι ευκολο.ζω σε ενα νησι με 3000 χιλιαδες κατοικους αποπου οι 1000 ειναι αλβανοι και οι 1500 γεροι.αρα μενουν γυρω στις 500 γκομενες χοντρικα απο τις οποιες μονο 50 ειναι διαθεσημες, χωρια την εμφανιση των περισσοτερων.μα, ειναι κατασταση σαββατο βραδυ να βγαινεις για εξοδο και να πηγαινεις στα μπαρ και να βλεπεις 20 μαντραχαλους και 2 γκομενες?!τωρα που μπαινει το καλοκαιρακι ομως θα ερθουν μπολικες, κατι ειναι και αυτο.για πεσιμο σε τουριστριες δεν πεφτει λογος γιατι ολες ειναι πανω των 18 και δεν ειναι γκομενομαγνητες τα σιδερακια που φοραω:?ευτυχως κατι ψιλοπαιζει με μια αλλα μολις χωρισε με τον δικο της και μαλλον ειναι φουλ καψουρα με αυτον, αλλα απο την αλλη ειναι και ψιλοπουτανακι.
επισης κατι που εχω καιρο και θελω να κανω ειναι να γινω λιωμα με ποτο, αλλα μετα ποιος με μαζευει?σιγουρα οχι η μανα μου
συν το αλλο που κατεβαζω το code gess απο τορεντ και κατεβαινει με 50κ\Β.5.5 γκιγκα ειναι, σε κανα μηνα θα εχει κατεβει.εγω ο μαλακας φταιω που κανω σιντ αυτα που κατεβαζω
βεβαια υπαρχουν και λιγα καλα αλλα εδω ειναι εξομολογησεις, οχι το ‘‘μου αρεσει’’
αυτα προς το παρων, τα ειπα κ ξεθυμανα:)

ετσι ετσι… και εγω αυτο εκανα, ακουγα το NOLA των θεων και επαιζα pro και μετα ειπα να δω Βραζιλια - Νοτια Αφρικη, αλλα τελικα πηγα σινεμα και ειδα Τρανσφορμερσ… Αυτη η megan fox ειναι πολυ ωραιο μωρο :stuck_out_tongue:

Σημερα το πηρα αποφαση.
θα το παρω σερι γιατι γραφω στις 8 μαθημα.
αμα πεσω για υπνο πριν τις 12 δεν σηκωνομαι…
οποτε…λιωσιμο στο φλορουμ μεχρι τις 7!!!:D:D

Κι εκεί γύρω στις 6 6:30 θα σού ρθει η νύστα και θα πίνεις συνδυασμούς Red Bull με διπλό Espresso για να κρατησεις ανοιχτά τα μάτια. :stuck_out_tongue:

Σαπίλα μέχρι αηδίας, είναι χάλι να χεις τελειώσει τις εξετάσεις και όλοι οι φίλοι γνωστοί και άγνωστοι να δίνουν. Αφού λέω να ντυθώ να πάω μια βόλτα μόνος μου γιατί δεν την παλεύω, έστω και τέτοια ώρα στα everest εδώ κοντά.