Παράωρες εξομολογήσεις...(posts μόνο 3-8 τα ξημερώματα)

Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα και εγώ. Είμαι μόνος στο σπίτι και βαριέμαι που ζω.

πω ρε πουστη!4 42 η ωρα.dark side of the moon στα ηχεια…
κοιτα να δεις που αυριο η μανα μου θα φωναζει απο τις 10 για να ξυπνησω για θεληματα.
ωραια βραδυα αποψε, οχι κατι το ιδιαιτερο, συναντησα και κατι ωραια γκομενακια, διαθεσημα, θα δειξει.
στις 7 το πρωι φευγει ο κολλητος μου:(.να δω πως θα την παλεψω
ειχα πιασει συζητηση μσν με μια γνωστη μου που ειχαμε να μιλησουμε καιρο και μολις τωρα την τελειωσα, γιατι αλλιως θα με επερνε το πρωι.τι συζητηση, κλαμα δηλαδη για τις ραγισμενες μας καρδουλες, εμενα μπαγιατικα αυτη προσφατο.κριμα, μια κοπελα καλη, χαρουμενη με ενα χαμογελο να συνεχεια να κλαει για εναν μαλακα.δυσκολο να την φανταστω να κλαει, αφου μια περιοδο ηταν ιμο και παλι με ενα χαμογελο μεχρι τη φρατζα.
τη δευτερα το πρωι επιστρεφει ενας καλος μου φιλος, με ολη την εννοια, θα παω μια επισκεψη, μπορει και κανα μπανακι.αυτος με το αυτοκινητο, εγω με το παπι, και οι δυο χωρις διπλωμα…σαν ανεκδοτο
στις 29 ερχεται και ενας αλλος καλος μου φιλος που τελειωνει το πτυχιο αν και στις μαυρες του ο κακομοιρος, χειροτερα απο μενα.πολυ κλαηλα εχει να πεσει…
τελικα fb, msn, rocking ειναι πολυ εθιστικα παιδια!προσεχετε.και το χειροτερο ειναι οτι δεν το καταλαβαινεις.αλλοι το πρωι τσιγαρο, αλλοι καφε, αλλοι ροκιν.εγω και τα τρια μαζι, με το πρωτο μονο οταν λειπουν οι γονεις μου.απο την πρωινη μαλακια καλυτερο βεβαια.
αυτα.ραδιοφωνακι, μαλλον κανα αθλητικο (τετοια ωρα, αχαχαχα) και υπνο.

#Ποπο 4 μελη ειμαστε μεσα αυτην την ωρα καηκαμε παλι σημερα…
#Επαιζα που λετε pure (ΛΑΝ με τα κολληταρια), τι παιχνιδι ειναι αυτο εχει τα παντα, καηκαμε… νομιζω πως κατι μυριζω… σνιφ σνιφ…
#Δεν με πιανει υπνος [ως συνηθως…] και μαλλον θα πρεπει να εφαρμοσω γνωστη μεθοδο -παντα πιανει- θα παρω τον “αρκτικο κυκλο” που τον εχω αρχισει πριν απο ενα μηνα και θα διαβασω καμια 2 σελιδουλες… οοοπ αμεσως θα με παρει ο υπνος… (οχι οτι το βιβλιο δεν ειναι καλο, υπεροχο ειναι αλλα αμα ξαπλωσω και διαβασω σιγουρα θα νυσταξω…)
#Αντε αυριο παλι…

Πάλι σας πρόδωσα ρε παράωρες και τα 'γραψα στο blog, τι να κάνουμε, είμαι και λίγο κρυψίνους. Ας είναι όμως. Λίγο Rory.

[I]Like a cat that’s playing with a ball of twine that you call my heart
Oh but baby is it so hard to tell the two apart
and so slowly you unwind me until I fall apart

I’m only living for the hour that I see your face
And when that happens I don’t wanna be no other place
'Til the end of time you’ll be on my mind

I don’t mind waiting for your love for all time
I’ve got plenty of rain or shine
Please bring out your love make it shine like the stars above

I’m only living for the moment that I hear your voice
Oh, I’m waiting
I don’t have any choice and the day is long
So won’t you come where you should be[/I]

Τελικά η ζωή γίνεται και όμορφη. Και πανέμορφη θα έλεγα. Ναι, ναι. Ευτυχώς που υπάρχουν και τόσο όμορφα συναισθήματα και ανασαίνουμε. Να 'μαστε καλά…

νάμαι και εγώ.πρώτη φορά στο θρεντ αυτό.ας πω και εγώ τα προσωπικά μου

Σήμερα το βράδυ ήταν μία πολύ περίεργη φάση.Μου είπε μία από το χωριό μου(τα ακουστά Δίδυμα Αργολίδας)ότι πέρσι το καλοκαίρι με γούσταρε πολύ και ότι από τότε έχω αλλάξει.Έχω γίνει πιο σοβαρός,λιγομίλητος.Πράγματι αυτό ισχύει.Δεν ξέρω γιατί γίνεται αλλά όταν κάθομαι αμίλητος δεν είναι ότι βαριέμαι,απλά ότι μαρέσει να ακούω τι λένε οι άλλοι.Τέσπα.Σχετικά με αυτήν,μάρεσε και εμένα λίγο αλλά έχω κοπέλα που τα πάμε καλά εδώ και κάνα δίμηνο κοντά και δεν θέλω να κάνω κάτι με την άλλη από το χωριό.Δεν μαρέσει να κερατώνω.Είμαι πιστός εγώ:p.Αλλά και πάλι τι ν πω.Είμαι σε δίλλημα.Από την άλλη όμως είμαι αραχτός και λάιτ γιατί θα κατέβω χωριό τον αύγουστο,άρα μέχρι τότε έχουμε.Τζι τι πι κατάσταση δηλαδής,αλλά είμαι καλά.Παρόλο που πριν το καλοκαίρι με είχε πιάσει κατάθλιψη επειδή θα έκανα καλοκαιρινά μαθήματα τώρα είμαι μια χαρά γιατί τα απολαμβάνω (μιγαδικοί και f(χ) ftw).Αυτά:p

συγμωμη που σας τα κανω @@ βραδυατικα αλλα…
:frowning:
οταν ο αλλος σε πληγωνει και μετα απο δυο μηνες σου λεει συγνωμη και λεει οτι σε παρατησε ‘’ επειδη δεν αντεχα που δεν μου ειχες εμπιστοσυνη(δικαιολογημενα δεν της ειχα, αλλο αυτο) ‘’ τι κανεις.μετα απο δυο !$!# μηνες τι κανεις?αν και καταβαθως ξερεις οτι την αγαπας απλα δεν ξερεις αν θα σε ξαναπληγωσει ξανα, χωρια απο τον εξευτελισμο που θα νιωσεις ως υπαρξη,τι κανεις?με ενα ξερο και ‘‘υπο πιεση’’ συγνωμη ενα φιλι και μια αγκαλια νομιζει οτι καθαρισε ο αλλος?α
και συ ως μαλακας τι πρεπει να κανεις, οταν καταλαβαινεις οτι ακομη ποναει το δοντακι σου οταν βρισκεστε κοντα και κανεις αμαν να αντισταθεις για να το παιξεις ‘‘καπως’’ αντι να το αρπαξεις να το #!$&! τι κανεις?ε, φιλε συμφορουμιτη?:-s

καλο το johny το πρασινο αλλα το καλοκαιρι δεν τραβιεται…αδειασα τις μπυρες στο ψυγειο και βλεπεις η αναγκη…πρεπει να το προσεξω γαμωτο πριν γινω κανας αλκοολικος:?

Κανε το σωστο ρε.Μεινε με την κοπελα σου…

τσιμπα το γκομενακι ρε αληταμπουρα

Με κοπέλα απο χωριό (το διπλανό έστω:p) την έχουμε πατήσει κι εμείς. Είχαμε μάλλον. Βέβαια θα τη ξαναδώ τέλη Ιουλίου. Αλλά μας έχει περάσει η κάψα μάλλον…

Ναι αλλα ειμαι πιστος εγω!8)8)8)8)8)8)8)8)

ακου τον αρχηγο…
(στο σποιλερ)

εγώ θα μείνω προς το παρόν.απλά μετά όταν πάμε για διακοπές λογικά δεν θα πούμε και οι δύο να διακόψουμε έστω για λίγο?έχω ακούσει το κάνουν τα ζευγάρια το καλοκαίρι(όσα δεν είναι τόσο δεμένα και έτσι):p.Τέσπα δεν ξέρω ρε παίδες.θα δω πως θα πάει γιατί βαριέμαι να κάνω προβλέπεις και να κουράζω το μυαλό μου με πράγματα που ΜΠΟΡΕΙ να γίνουν:p

η ζωη ειναι μικρη, ‘‘αρπαξε’’ οτι μπορεις.
αρπαξε κατι και για μενα:P

Ρε ασε εχω βρεθει στην ιδια κατασταση και απο την ωρα που εμαθα οτι το εφαγα το κερατακι ειχε τελειωσει το θεμα για μενα. Λογικο να την θες ακομα δεν γινεται απο τη μια στιγμη στην αλλη να σταματησεις να την αγαπας…
Δεν μπορω να σου πω τι να κανεις, ειναι λογικη vs συναισθημα.
Ειναι θεμα χαρακτηρα, εγω το επαιξα “περιφανος” και δεν μπορουσα να κανω σαν να μην ειχε συμβει τιποτα γιατι ειχε συμβει και μαλιστα χοντρο, και καταπιεσα το συναισθημα.
Παντως δεν το μετανιωσα γιατι νταξει δεν εγινε και τιποτα περασε ο καιρος και ξεχαστηκα. Παμε γι αλλα…

αλήθεια,το κέρατο χωράει πολύ συζήτηση.Εγώ άμα το έκανε κάποια θα την απέριπτα με την μία αλλά δεν ξέρω.Υπάρχουν και κάποιοι που το συγχωρούν.Ίσως όμως γιατί ξέρουν ότι έφτιαγαν αυτοί που η άλλη τους κεράτωσε

Το ποτο ειναι η μονη λυση.Πιειτε τα παντα και θα με θυμηθειτε!8):stuck_out_tongue:

Πρεπει να βρω γκομενα και γω ε!:stuck_out_tongue:

Να της μείνεις πιστός όμως8)

Εννοειται!

8)8)8)8)8)8)8)8):smiley:

εγω δεν εφαγα κερατο (δεν πιστευω ατ λιστ) αλλα με χωρισε και μετα τα εφτιαξε με δυο μαλακες, που μονο που τα εφτιαξε μαζι τους με υποτιμαει σαν ατομο.επισης με τον τροπο της μου εδειξε πως ηθελε να την κυνηγησω πραγμα που δεν εκανα ευτυχως, δεν ξερω αν μπορω να καταπιεσω κιαλλο το συναισθημα.ισως απλα θα το αφησω να φυγει αφου την ταπεινωσω αρκετα, δεν ξερω.και δυστυχως ειναι πολυ πιο πολυπλοκο και δεν θελω να το αναλυσω εδω μεσα.

σορρυ που σας τα πριζω βραδυατικα, ελπιζω να κατανοειτε…

Ταυτοχρονα και με τους 2?

χοχοχοοχοχοχ