Πολλές φορές προσπάθησα
μα αυτά τα γαμημένα
αντί να βγουν στα χείλη μου
σφηνώνουν στον αυχένα
Δυστυχως ο νομος της προσφορας και της ζητησης εφαρμοζεται και στις ανθρωπινες σχεσεις με τον πιο στυγνο τροπο…[-X
Παπάρια, τί άνθρωποι, θα πάρω κατοικίδιοοοοοοοο…
Γατάκι πάρε
Αχ ναι, καλή φάση.
Αλλά άκυρο, ούτε άλλο ζωάκι θα πάρω, η μαμά μου δε θέλει μες το σπίτι… Μόνο πουλάκια!
Ξέρει η μαμά.
indeed υπερβολικά πολλές πούτσες για τα μουνιά, και δε ξέρουν ποιά να πρωτοδιαλέξουν.
αναφερομουν στις ανθρωπινες σχεσεις γενικα (οικογενειακες,εργασιακες,ερωτικες,φιλιες,κλπ) που στηριζονται στο συμφερον και στην σκοπιμοτητα κι ειδικα τωρα εξαιτιας της κρισης τετοια φαινομενα θα τα συναντουμε πιο συχνα δυστυχως !Ειμαι σιγουρος πως αυτο καταλαβες κι εσυ, απλα ηθελες να δωσεις την δικη σου ερμηνεια
[B]της γυναίκας ο καημός, λούσα πούτσα και χορός[/B]
…και πνευματικες αναζητησεις, αν μη τι αλλο
της ληψως μου το κεφαλι το πιασανε πονοκεφαλοι
Γαμημένο portal ξημέρωσε πάλι
Μία αυτοκτονία και ένας θάνατος ανθρώπου που με μεγάλωσε. Διάγνωση καρκίνου σε 2 κοντινά μου πρόσωπα. Μάλλον πρέπει να κλειστώ σπίτι και να αναλογιστώ τι πραγματικά αξίζει επιτέλους.
Νομίζω κάτι τέτοιες στιγμές βλέπουμε τη ζωή με άλλο μάτι… Και καταλαβαίνουμε ότι όλα κρέμονται από μια κλωστή! Όταν αυτά τα βλέπεις στις ειδήσεις λες: ‘‘Ε οκ’’… Όταν όμως είναι “δίπλα” σου, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ…
Δε χρειάζεται να κλειστείς σπίτι. Αλλά να αναλογιστείς τι αξίζει και τι όχι χρειάζεται… Δυστυχώς ο άνθρωπος (γενικά μιλάω), είναι/είμαι/είμαστε (…όχι όλοι) ολίγον τι “αλαζόνες” να το πώ… Πρέπει να φτάσουμε “στα άκρα” για να εκτιμήσουμε ακόμη και κάποια “απλά καθημερινά πράγματα”…
Ζωη σε σένα και την οικογένειά σου, να ζήσετε και να θυμάστε τον άνθρωπο που έφυγε και εύχομαι περαστικά στα 2 κοντινά σου πρόσωπα…
[SPOILER]Είχα πει να ποστάρω εδώ για 2 γάτες που διάλεξαν την ώρα να μαλώσουν και με ξύπνησαν, αλλά να που με έκανες να αναθεωρήσω…[/SPOILER]
[I]ΤΗΝ ΓΑΡ ΘΕΜΙΣ ΟΥΠΟΤ’ ΑΛΥΞΑΙ ΘΝΗΤΙΣΟΙΝ. ΠΑΝΤΗ ΔΕ ΠΕΡΙ ΜΕΓΑ ΠΕΠΤΑΤΑΙ ΕΡΚΟΣ[/I]
πάντα πίστευα πως η πιο ηλίθια αιτία πολέμου θα ήταν αν έπαιζαν οι Maiden το Alexander the Great λάιβ στα Σκόπια
[I]Circles within circles,
Hoping one more turn
Will bring us to the end.
When truth and fiction finally meet,
We find again
New beginnings become old ends.[/I]
Πετάγεται ξαφνικά μπροστά σου. Μια αλήθεια, το γεγονός, ο χρόνος. Και τι να του πεις του πούστη;
[I][B]New beginnings become old ends.[/B][/I]
[I][B]When the circles complete,
We find ourselves
Starting all over again.[/B][/I]
Κααααλά.
Πήχτρα το φάτσεςμπουκ μέστη κλαρινογαμπρίλα και τη κλαρινονυφίλα αλλά η μοναξιά επικρατεί.
Κάποτε είχα βρει τη χρυσή τομή μεταξύ καλοπέρασης και επιτυχίας στη σχολή.
Κάποτε…
ενας φιλοςμ ειχε βαλει στο σχολειο μια φορα (ευτυχως δεν ημουν εκει) τσοντα και ειχαν μαζευτει αρκετοι γυρω να δουν παρεα.
[SPOILER]η τσοντα ηταν she-male και τα παιδια που 'χαν μαζευτει γυρω γυρω το καταλαβαν οταν βγηκε η ψωλη απ’το παντελονι.[/SPOILER]
Καητπερα