κι εμεις εχουμε οικοδομη διπλα αλλα εγω θελω νανιιιιι! :roll:
χααχαχα εγώ θέλω ναιιιι διάβασα.
όπως και να’ χει πάλι λιώμα γυρίσαμε σήμερα και πάμε για ύπνο, αλλά αυτή τη φορά προλάβαμε να μπούμε μεσενς, οπότε θα σας καληνυχτίσω. Καληνύχτα λοιπόν. Να δω πως θα γράψουμε αυριο.
kaλα να γραψεις!
Αν και νηφάλιος, το πως θα γράψουμε αύριο ισχύει και για εδώ.:roll:
Κοιτα καμια κοιλιτσα εσυ!8)
Μπαν και ξύλο στον απο πανω
δεν κοιμαμε γιατι ξυπνησα στις 4 το μεσημερι…εχω ακουσει 3 δισκους απο Rammstein…AMAZING 8)
επειδη πεινασαμε παω να φαω μακαρονακια με σαλτσουλα και 10 κιλα τυρι και επιστρεφω για τα επομενα
εσεις διαβαζετε απο οτι βλεπω???#-o
πρόλαβα
Γεια σου τοπικ μου !
Πριν λιγη ωρα γυρισα απο ενα ρομαντικο Σαββατοβραδο με την κοπελα μου
και εχω σουπερ διαθεση.Μακαρι να μην ειχε και αυτο το βραχνα με τα καθημερινα
εργαστηρια :blow:
Μια μπαντα φιλων γραφει το αλμπουμ της αυτες τις μερες ! Οσοι ειστε στην Neurosis/Isis
φαση ετοιμαστε απο Σεπτεμβρη.
Ειδα και κατι γνωστους και ηθελα να τους αρχισω τις μπουφλες αλλα εδειξα χαρακτηρα. 8)
A ! Επισης…
Ηδη εφυγαν 2 και μεχρι το τελος της αλλης εβδομαδας φευγουν και αλλοι 2.
Ρε γιατί και εγώ το έχω αυτό? Το 70% παλιών γνωστών μου από σχολείο κλπ θέλω να τους δείρω.
Ααα καιρο εχω να γραψω εδω.
Λοιπον βγηκα σημερα εξω αλλα τη βγαλαμε χαλαρα με μπυριτσα απο το περιπτερο σε ενα ησυχο μερος… Επιτελους ενα σαββατοβραδο χωρις νταπα ντουπα.
Καναμε και μια ωραιοτατη βολτιτσα με το αυτοκινιητο μετα ηρθε κ εδεσε.
Ακουω τωρα κατι μαστουρικα τραγουδια και χαιρομαι…
Κλασσικα δεν νυσταζω πολι τετοια ωρα και θα παει παλι μεχρι τις 5 θα καω…
Χμμμ :-k τι αλλο?:-k
Α! ναι. Πηγα και στα Μωρα στη Φωτια προχτες =D> τα παιδια τα σπασανε (κ αυτοι κ εμεις φυσικα…), θυμηθηκαμε παλια καλα τραγουδακια…
εδιτ: εγω που ολα τα παλια γνωστα καγκουρια απο το Λυκειο θελω να τα δειρω να ανυσηχησω??
Δεν φταις εσυ ρε ! Αυτοι εχουν σπαστικα μουτρα 8)
Που πηγαινες σχολειο και εσυ ρε ? Μπουρναζι ?
Epic FALL
ΚαραEPIK!!!
εχω κανονισει με κοπελα να παω αυριο το πρωι για μπανιο στην αναβυσσο (με το κτελ). :?
δεν εχω ορεξη ομως. πειτε καμια ιδεα να της το ακυρωσω… ξερω οτι ειναι και καλη η θαλασσα εκει γαμωτο.
Πες ότι δεν ξέρεις μπάνιο.
Δεν θα γκρινιαξω και δεν θα μιζεριασω.
Αλλα εχω περασει και καλυτερες μερες διαβολε.
βατσιζνάμε μπορώ να σε φτιάξω εδώ και τώρα γιατί τυχαίνει να γνωρίζω τον κλώνο της Hailey.
Εντάξει δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά έχουμε κοινό γνωστό οπότε μπορώ να σου κάνω κονέ υπογείως.
Τι λες;
Ετσι οπως με κυνηγα το σιγκ σου φιλος, το πιθανοτερο ειναι ναχει πεος, αλλα θενκς νονδελεςς
oooh ive got em moooody blues
:blues:
έμπλεξα με ναρκωτικά