Παράωρες εξομολογήσεις...(posts μόνο 3-8 τα ξημερώματα)

το ξερουμε! τοσο καιρο στο φορουμ δεν ηταν δυσκολο να το καταλαβουμε…:wink:

2 χρόνια 8)

shit happens

πάω για νάνι, καλές κλάψες

ελα ρε! 2 χρονια!
παλιοτερα δεν σου φαινοταν τοσο πολυ οσο τελευταια…

Ε τώρα με έπιασαν τα βασικά.

μαλακια… αργουν πολυ! ελεγα να ξεκινησω και εγω αλλα τωρα με κανεις να το ξανασκεφτω.
μα καλα αυτος ο λεβιαθαν που παει? με παραταει με ενα τζανκι?

χαχα οχι καμια σχεση… Δεν ειμαι καν απο Αθηνα (για να πω την αληθεια δεν το επιασα αυτο π πες…:lol:)

Ααααααρχιδιιααααα και εδωωωω

Βαριεμαι να παω για υπνο #-o

μια απο τα ιδια!!!και δεν ειναι κανεις μεσα!!!:blow:

Μου φαίνεται τα έχω κάνει σκατά και είμαι πολύ στον κόσμο μου.Ένας φίλος μου είχε πάει camp και εγώ ενώ λείπει μια δύο βδομάδες αντί να τον πάρω κανένα τηλ να δω τι κάνει του μιλούσα μόνο από μσν στο κινητό,όταν έμπανιε με αυτό.Ενώ αυτός με πήρε και κατάλαβα ότι είναι μαλακία να μην παίρνω γενικά τους φίλους μου τηλέφωνο όταν έχω να τους δω καιρό.Μου φαίνομαι πολύ σνομπ και γενικότερα σαν άτομο που τους γράφω,ενώ στην πραγματικότητα ενδιαφέρομαι για αυτούς αρκετά.Δεν ξέρω,γενικά δεν μαρέσει να μιλάω στο τηλ,προτιμώ να τ λέμε από κοντά με τους φίλους μου αλλά μου φαίνεται ότι πρέπει ν παίρνω και τηλέφωνα και να μην αφήνω αυτούς,δεν ξέρω, τι ν πω ρε παίδες.Και αιτία όλων αυτών είναι που σήμερα του έστειλα μήνυμα και δεν απάντησε και μάλλον πρέπει ν τ έχει πάρει λίγο αυτός.Τέσπα,πείτε καμία συμβουλή τι παίζει με αυτά.Δεν θέλω να πείτε λόγια παρηγορητικά(άμα απαντήσετεστο ποστ μου:p).Απλά πως πρέπει ν συμπεριφέρομαι με τους φίλους μου.Ενώ ενδιαφέρομαι πραγματικά και τους πάω και έτσι ήταν μαλακία που δεν ενδιαφέρθηκα τι κάνουν όταν έχουμε ν τ πούμε καιρό(γιατί και με τον αδερφό του που δεν μιλάγαμε για λίγο επειδή είχε φύγει δεν τον πήρα κανένα τηλ).Τι παίζει?:frowning:

απλα δεν γουσταρεις να μιλας στο τηλ!προτιμας μσν και σμσ!μια απο τα ιδια και εγω…εγω πιστευω πως μαλλον του τελειωσε η καρτα του φιλου σου…να τους τα πεις αυτα ρε να εισαι εξηγημενος!

Ουτε σε εμενα αρεσουν τα κινητα. Οποιος θελει msn, αλλιως απο κοντα.

ΕΤΣΙ!!!

Πόσο “άρρωστη” είναι η ανθρώπινη φύση!..Πώς ΟΛΑ περιστρέφονται γύρω από την ατομικότητα του καθενός?..Πώς συνυπάρχουν δύο εκ διαμέτρου αντίθετες φύσεις μέσα μας(καλοσύνη/κακία, ηθική/ανηθικότητα, βάθος/επιφάνεια…κτλ…)…και όχι απλά συνυπάρχουν…αλλά υφίστανται στον υπερθετικό βαθμό και οι δύο ταυτόχρονα?..

Γενικώς…ό,τι να ναι…αλλά είναι έντονοι προβληματισμοί για μένα…

Τουλάχιστον σήμερα…που μάλλον ήπιαμε αρκετά:)

Τους τα έχω εξηγήσει απλά το θέμα είναι ότι πρέπει να παίρνω και κάνα τηλ.Γιατί δεν είχαμε μιλήσει για καιρό και έπρπεε ν ενδιαφερθώ όπως και αυτοί έπαιρναν παλιότερα…

Ααχ κλασσικος προβληματισμος.

Συνηθως με χτυπαγε οταν γυρναγα απο τη βαβουρα του κλαμπ-υποχρεωσης, μετα απο καποιες ωρες παρατηρησης καταστασεων, γεγονοτων, συμπεριφορων μεσα στο εν λογω κλαμπ. Ηθελα να με καψω.

+1000

όχι +1000 να καείς εσύ:lol:…γενικώς για το συναίσθημα και έτσι όπως το περιέγραψες:wink:

οταν λεμε αρκετα ποσο εννουμε?:roll:

:lol:
Αρκετά:p
Αλλά δε νομίζω ότι για αυτό το λόγο υπάχρουν αυτοί οι προβληματισμοί…απλά για αυτό, ίσως και να τους γράφω εδώ…κάτι που δε θα το έκανα αν δεν ήταν “αρκετά”…:wink: