το αρκετα μερικες φορες απελευθερωνει και βοηθαει…αλλες φορες το ΥΠΕΡαρκετα ομως δεν βοηθαει
:vibrate::lol3:
γελλαω αλλα δεν ξερω γιατι!!!για την ακυροτητα του νεκρο μαλλον :lol:
Αμάν εσύ αμέσως!!..Να πεταχτείς να μας πηδήξεις την εξομολόγηση:p
Ήμαρτοοοοοον…
xaxaxa
Έλεος επιτέλους με τις γκόμενες που την έχουν δει αλάνια και πρώτες μούρες. Κάποιος να τους πει ότι τις γράφουμε στα παπάρια μας γιατί πλέον δεν περνάνε.
ελα ομως που ειναι πολλοι που το χαφτουν
αιμ φολιν ιν λαβ με τη μεταλου:love:
και δεν ειναι καμια ποζερ-μεταλου με καρφια και ιστοριες
@οτιναναι, σε νιωθω, και γω στην ιδια θεση ειμαι, αν και δεν διαμαρτυρονται οι δικοι μου φιλοι(ακομη)
επισης, αυριο πανηγυρι στο κιονι (τι σας λεω…)!!!
Now playing: SentraFM - Live Radio
via FoxyTunes
Ραμπο ρε. Αυτα ειναι.
Αυτά τα κομμάτια των Theater όταν πας σαν παιδί κι εσύ να τα βγάλεις σου βγάζουν την ψυχή … ειδικά τέτοια ώρα
ρε μαλακες ειμαι ακομα ντιρλα, και αρχισε να ξημερωνει. δεν θελω να πεσω για υπνο αλλα ουτε πρεπει να με δει ο πατερας μου σε λιγο που θα παει για δουλεια στο λαπτοπ να λιωνω…8O
καλημερα. σηκωθηκα να πιω μια κοκακολλα διοτι χτες το βραδυ μαζι με φιλο φαγαμε σε λαδοκολλα 2 μεριδες μπιφτεκια, 2 λουκανικα, 1 χοιρινη, 1 χωριατικη, 5 μεγαλες φετες ψωμι στα καρβουνα και καμια 5αρα μεγαλες μπυρες ο καθεις και το στομαχι μου, σμπαραλια. πα να τη ξαναπεσω.
Ευχαριστω πολυ ρε!!!και την εχω βγαλει ολη μερα με μια πιτσα(ατομικη) και εχει ΜΠΑΜΙΕΣ!!!
:blow:
Ο άντρας ή το χει ή δεν το χει…!!Εγώ αυτό έχω να πω…και επίσης πόσο λυπηρό είναι να νομίζει ότι το χει…και ότι θα σε ρίξει με μια γλίτσικη ατάκα…[-X#-o
εσκασα απο την μπυρα,το κρασι και την πιτσα που φαγαμε μαζι με αλλους 2 φιλους!!!
Όποιός ξανά-πει άσχημα λόγια για το Ελληνικό κράτος θα τον φάω ζωντανο ρε! Μου ήρθε η φορολογικη μου δήλωση, και έχω να παίρνω πίσω 47 ευρώ!! Ζήτω !
Λεω καλημερα στη χειροτερη μερα της ζωης μου:)
ουτε καν 50 ευρω.αντι να το στρογγυλοποιησουν λιγο…αν και συνηθως οταν ειναι να δωσουν στρογγυλοποιουν προς τα κατω!!
Λάστ γείαρ, πήρα πίσω 300 ευρώ ακριβώς ! Φτου φτου να μην το ματιάσω… Τελικά άμα εισαι νομοταγής, όλα πάνε καλα…ε ; άσε μαλακίες λέω βράδυ σαββάτου… με δυο β δεν γράφεται ε ;
ναι μου φαινεται με 2 β ειναι
ειμαι ξυπνιος γιατι μιλουσα με την κοπελα μου.
τωρα ομως δεν μιλαω.
πριν καμια βδομαδα κοιμομουν κατα τις 7-8 το πρωι,ομως αλλαξα παλι ωρες μου φαινεται κ νυσταζω νωριτερα.
καληνυχτες!
:sleep: