Παράωρες εξομολογήσεις...(posts μόνο 3-8 τα ξημερώματα)

το αρκετα μερικες φορες απελευθερωνει και βοηθαει…αλλες φορες το ΥΠΕΡαρκετα ομως δεν βοηθαει

:vibrate::lol3:
γελλαω αλλα δεν ξερω γιατι!!!για την ακυροτητα του νεκρο μαλλον :lol::stuck_out_tongue:

Αμάν εσύ αμέσως!!..Να πεταχτείς να μας πηδήξεις την εξομολόγηση:p
Ήμαρτοοοοοον…

xaxaxa

Έλεος επιτέλους με τις γκόμενες που την έχουν δει αλάνια και πρώτες μούρες. Κάποιος να τους πει ότι τις γράφουμε στα παπάρια μας γιατί πλέον δεν περνάνε.

http://www.youtube.com/watch?v=d0VF7od68fM

ελα ομως που ειναι πολλοι που το χαφτουν
αιμ φολιν ιν λαβ με τη μεταλου:love:
και δεν ειναι καμια ποζερ-μεταλου με καρφια και ιστοριες

@οτιναναι, σε νιωθω, και γω στην ιδια θεση ειμαι, αν και δεν διαμαρτυρονται οι δικοι μου φιλοι(ακομη)
επισης, αυριο πανηγυρι στο κιονι (τι σας λεω…)!!!

Now playing: SentraFM - Live Radio
via FoxyTunes

Ραμπο ρε. Αυτα ειναι.

Αυτά τα κομμάτια των Theater όταν πας σαν παιδί κι εσύ να τα βγάλεις σου βγάζουν την ψυχή … ειδικά τέτοια ώρα

ρε μαλακες ειμαι ακομα ντιρλα, και αρχισε να ξημερωνει. δεν θελω να πεσω για υπνο αλλα ουτε πρεπει να με δει ο πατερας μου σε λιγο που θα παει για δουλεια στο λαπτοπ να λιωνω…8O

καλημερα. σηκωθηκα να πιω μια κοκακολλα διοτι χτες το βραδυ μαζι με φιλο φαγαμε σε λαδοκολλα 2 μεριδες μπιφτεκια, 2 λουκανικα, 1 χοιρινη, 1 χωριατικη, 5 μεγαλες φετες ψωμι στα καρβουνα και καμια 5αρα μεγαλες μπυρες ο καθεις και το στομαχι μου, σμπαραλια. πα να τη ξαναπεσω.

Ευχαριστω πολυ ρε!!!και την εχω βγαλει ολη μερα με μια πιτσα(ατομικη) και εχει ΜΠΑΜΙΕΣ!!!
:cry::cry::cry::cry::blow:

Ο άντρας ή το χει ή δεν το χει…!!Εγώ αυτό έχω να πω…και επίσης πόσο λυπηρό είναι να νομίζει ότι το χει…και ότι θα σε ρίξει με μια γλίτσικη ατάκα…[-X#-o

εσκασα απο την μπυρα,το κρασι και την πιτσα που φαγαμε μαζι με αλλους 2 φιλους!!!

Όποιός ξανά-πει άσχημα λόγια για το Ελληνικό κράτος θα τον φάω ζωντανο ρε! Μου ήρθε η φορολογικη μου δήλωση, και έχω να παίρνω πίσω 47 ευρώ!! Ζήτω !

Λεω καλημερα στη χειροτερη μερα της ζωης μου:)

ουτε καν 50 ευρω.αντι να το στρογγυλοποιησουν λιγο…αν και συνηθως οταν ειναι να δωσουν στρογγυλοποιουν προς τα κατω!!

Λάστ γείαρ, πήρα πίσω 300 ευρώ ακριβώς ! Φτου φτου να μην το ματιάσω… Τελικά άμα εισαι νομοταγής, όλα πάνε καλα…ε ; άσε μαλακίες λέω βράδυ σαββάτου… με δυο β δεν γράφεται ε ;

ναι μου φαινεται με 2 β ειναι

ειμαι ξυπνιος γιατι μιλουσα με την κοπελα μου.

τωρα ομως δεν μιλαω.

πριν καμια βδομαδα κοιμομουν κατα τις 7-8 το πρωι,ομως αλλαξα παλι ωρες μου φαινεται κ νυσταζω νωριτερα.

καληνυχτες!

:sleep: