εχω καιρο να γραψω παραωρες και δεν εχω κατι για να κλαψομουνιασω αυτη τη φορα.βασικα εχω αλλα θα με εχετε βαρεθει.
καλησπερες στους βρυκολακες του φορουμ.
πρωταθλητες ευρωπης στο μπασκετ νεων.κριμα γιατι και αυτα τα παιδια θα χαραμιστουν απο τις ελληνικες ομαδες.
δεν θελω να σας τα πριξω με τα δικα μου, που σας τα εχω πριξει μερικες φορες.
ελα να βλεπω να ανοιγετε τις καρδιες σας , να βλεπω να μην μπορειτε να γραψετε επειδη το πληκτρολογιο εχει χαλασει απο τα κλαμματα που πεφτουν ενω γραφετε.
αντε, αντε…
ας γινω κλαψομουνης εγω στην θεση σου…
Πρεπει να ειμαι απο τους πιο ξενερωμενους ανθρωπους μια μερα πριν φυγουν για διακοπες…
φευγω για κεφαλονια, στο σπιτι της κοπελας μου και ειμαι τρελα ξενερωμενος.
ακου μαλακια… θα ειμαστε 8 ατομα σε 2αρι. ενα ζευγαρι στο ενα υπνοδωματιο (για ατελειωτο πιτσι πιτσι) και οι υπολοιποι στο αλλο + οτι δεν περισσευει κρεβατι οποτε θα κοιμηθω εγω σε ενα μονο με την δικια μου…
φταιω μετα να μην παω???
αυτο ειναι το προβλημα… δεν εχω ορεξη…
αλλα 2 χρονια τα εχω με την κοπελα. αν δεν παω…χωρισμος!
να κατσω αθηνα ομως? να σαπισω στην ζεστη και στο ροκινγκ? μαλακια κ αυτο!
ειμαι τυπος του υπνου… δεν θα την παλεψω!!!:lol:
αντε. παω να δω καμια σαπιλα στο γιουτουμπ και μετα να την πεσω.
καλα να περνατε μαγκες! τα λεμε σε 2 βδομαδες (εκτος απροοπτου:p)
Kλασμενη παραωρη εξομεολογηση μετα απο ξερασμα στη χεστρα οπου τα μισα φυγαν εξω και πηραν το πλυντηριο!!:pΚαλα ηταν σημερα για τι ειδα φιλους που ειχα καιρο να δω και εκατσε καλη φαση γιατι υπηρχε χρημα που αυτο σημαινε εξοδα χωρις εγνοιες!Μπολικα σουβλακια μεχρι στουμπωματοας και μετα χαλαρο αραγμα σε μαγαζι για μπυρες!!:DΜετα οχι και τοσο χαλαρο αραγμα σε αλλο μαγαζι για μπυρες και ουζα και τσιπρα οπου φυγαμε κωλοτρυπες ενω ειχαμε καβατζβσει καραφακια με ουζο οπου σφηνακοπωθηκαν σπιτιμ και μετα εξεραστηκαν με τα προηγουμενα πιωωθεντα!!!:D:D
Είμαι δυνατός σαν τον άνεμο
και αδύναμος σαν το φύλλο
Είμαι σκληρός σα σίδερο
και μαλακός σαν πηλός
Είμαι γρήγορος σαν το χέλι
και αργός σαν το σαλιγκάρι
Είμαι ζεστός σαν τον ήλιο
και κρύος σαν το χιόνι
Είμαι όμορφος σα χάδι
και άσχημος σαν πληγή
Είμαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Επειδή είναι περασμένη η ώρα,ας γράψω και εγώ μία φορά εδώ.
Σήμερα σαπισα πραγματικά σε ταινιούλες και πίτσα.
Μόλις έφαγα το μισό ενός μισόκιλου Haagen-Dazs Cookies and Cream και δεν έχω ξαναφάει ωραιότερο(έτοιμο) παγωτό.
Ε,λογικά σε λίγο θα πέσω και για ύπνο για να ξυπνήσω πάλι στις 4.
Καληνύχτα.