Ωχ θεέ μου δεν αντέχω άλλο
Πφφφ 4 η ώρα πήγε γαμώ.
Τουλάχιστον περάσαμε έμορφα.
Άντε όμως να καταλάβεις τι σκατά έχει στο κεφάλι της η άλλη…
μην προσπαθησεις να καταλαβεις γιατι θα μπερδευτεις και αμα σε τρωει πολυ το τι σκεφεται θα τρελαθεις!
απλα κανε τη ‘‘δουλεια’’ σου καλα και χεσε το τι σκεφτεται
Αν χεσει το τι σκεφτεται εκεινη φαντασου τι σκατομανι θα δημιουργηθει στο κεφαλι της απο το ηδη υπαρχον σκατο οπως προειπε παραπανω.Κεφαλι βοθρος
Ρε αυτό είναι ντεζαβού ρε!
Πείτε μου ότι έχει ξαναγραφτεί ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ κάπου αλλού στο φόρουμ αυτό γιατί έχω ψιλοκλάσει και από τις ΜΠΕΡ τώρα και ΣΚΑΛΩΩΩΝΩΩΩ!
γελαει ο κοσμος, γυρνας τωρα σπιτι μετα απο συναυλια, μπυροποσια, ατελειωτη τσαρκα σε αθηναικα μερη που δεν εχεις ξαναπατησει και σου λενε πως δεν μπορεις να κοιμηθεις γιατι πρεπει να ανοιξεις στον ταδε το πρωι.
φμλ.
α και επικ κολλημα =/
rock alone
Rottin misery
Ωραία περάσαμε και σήμερις…
Καθώς ήταν βραδιά με πεφταστέρια(βροχή κομητών,ναι ναι) πήγαμε σε ωραία παραλία,αράξαμε,τρώγαμε πατατάκια και βλέπαμε αστέρια να πέφτουν.
Πολύ όμορφη βραδιά και νομίζω ότι αυτή η “βροχή” θα κρατήσει μέχρι την Δευτέρα,οπότε όσοι δεν την είδανε και θέλουν να τη δούνε,προλαβαίνουν.
ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΚΟΜΗΤΕΣ!!!ΦΑΚ!!!αυριο παω βραχακια τα γουσταρω αυτα
Ωπ, κι αλλος ‘βραχακιας’?
ΜΥΡΤΩ <3 <3 <3
γιατι πατε βραχακια εσεις???θα σας εχω πετυχει σιγουρα!
χαμενος ερωτας?
Πολλακις εχουμε παει…ειδων και ειδων παρεες:p
Ειδικα τωρα που πεφτουν και αστερια, παιρνεις το ετερον ήμισυ και του λες τα γλυκολογα σαν καλος αγαπουλης
χαχα ακριβως αυτο θα κανω αυριο!!!:p…αμα ακουσω καποιους να φωναζουν για ροκ μεταλ και τα λοιπα θα φωναξω “ΠΑΡΩΝΝΝ”!!!
Καλημέρα παιδάκια… :D:D:D
Mετά από μια εβδομάδα στεγνό γ****ι στη δουλεία είμαι σε ΑΔΕΙΑ ρε ΑΙΔΟΙΑ.
Αφεντικό μαλάκα τρως το σκατό μου για 2 βδομάδες.
Δε σε χάλασε.
Red Rum μαλάκα τρως το σκατο του αφεντικου σου για τις υπολοιπες 50 βδομαδες :lol::lol::lol:
Σημερα ρεπαραμε αυριο θα ξεκινησουμε απ’το πρωι. Αλλα θα πεσει τοσο ξυδι αυριο (Σαββατο) που την Δευτερα θα παμε για ομαδικη μεταμοσχευση συκωταριας.
Αφεντικο: ποιες μερες θα παρεις ρεπο??
Εγω απο μεσα μου: το Σαββατο γιατι θα γινω σουροσαυρος και την Κυριακη γιατι θα εχω hangover.
Εγω στο αφεντικο μου: το Σαββατο γιατι θα εχω κοινωνικες υποχρεωσεις (αληθεια αυτο) και την Κυριακη μαλλον θα λειπω.
Is nice. I like it.
Σημερα αραξα σπιτι με παρεα και υπεραρκετες μπυρες βλεποντας family guy οπου κλασαμε στο γελιο!Επιτελους μετα απο 13 μερες σαπιλας και βρωμας που ειχε πιασει η κουζινα την επλυνα και ο μονος λογος ηταν οτι ειχαν τελειωσει τα πιατα απ το ντουλαπι και δεν ειχα αλλα για να φαω αλλιως ακομα ετσι θα μενε!Επισης μαλακια ειναι οτι εχω μεινει με 10 ευρω μεχρι το επομενο Σαββατοκυριακο…ουτε για τσιγαρα δεν φτανουν γαμωτο.Τεσπα…ευτυχως εχει μεινει μιση ρετσινα και μου κραταει συντροφια μαζι με τους Nightstalker.Aντε να περναει ο καιρος…! !