Παράωρες εξομολογήσεις...(posts μόνο 3-8 τα ξημερώματα)

Σπάνιο πράμα το καλό τέρμα στις μέρες μας…

Πάρτυ με παλιούς συμμαθητές, λιώμα από μπύρες και τεκίλες και χορός από Τσαλίκη και Βανδή μέχρι Green Day και Bon Jovi!

Καληνύχτες φόρουμ!

δεν ξερω γιατι αλλα τις δυο τελευταιες μερες νιωθω να κατακλυζομαι απο συναισθηματα, πολλα και διαφορετικα. Emotionaly overload.Ισως φταει που τελειωσε το καλοκαιρι (ναι καλα, θα μου πειτε μενουν 2-3 μερες, παπάρια). Απο τη μια η μελαγχολια που σε πιανει οταν τελειωνει το καλοκαιρι, ολη αυτη η βαβουρα, ο κοσμος, τα ξενυχτια η ανεμελια. Τωρα που τελειωσαν ολα αυτα το μονο που μενει ειναι να περασουν γρηγορα 2 βδομαδουλες για το σχολειο που , ντρεπομαι να το πω, αλλα το περιμενω πως και πως. Φετος δινω και πανελληνιες, αλλο λουκι απο κει…

Μιας και τελειωσε ενας ακομη κυκλος στη (μικρη) ζωη μου ερχετε η ωρα που κανω εναν απολογισμο για την χρονια που περασε και το καλοκαιρι που ειναι κατι ξεχωριστο απο ολα τα αλλα. Κατι που καθυστερουσα να κανω συνειδητα και το εκανα σημερα.

Η περσινη χρονια για μενα ηταν μια ξεχωριστη απο ολες τις αλλες χρονια. Πρωτα απολα ειχα τον πρωτο μου Ερωτα, αλλο ζητημα πως τελειωσε. Ωραια το ενα το αλλο. Δεθηκα πιο πολυ με τους φιλους μου, εμαθα πολλα πραγματα για τη ζωη μεσα απο καποιες δυσκολιες και γενικα απεκτησα πολλες εμπειριες που θα με βοηθησουν αργοτερα. Οχι ολες καλες βεβαια, αλλα προτιμω να θυμαμαι αυτες. Γενικα σαν χαρακτηρας εχω αλλαξει πολυ σε σχεση με περυσι. Τωρα θα λενε οι 30αρηδες που τα εχουν περασει αυτα’‘α!πιτσιρικια’’. Για αυτους αυτο που ζω ειναι αναμνηση, για μενα ειναι τωρινα.

Περα απο τον απολογισμο την τελευταια βδομαδα με εχει πιασει μια παραξενη νοσταλγια, ωραια πραγματα που εχω ζησει, και καποια ασχημα αλλα δε βαριεσαι! Καθε μερος που πηγαινω γεματο αναμνησεις, δυνατες αναμνησεις. Σαν να εγιναν χθες. Θυμαμαι ακομη και με ποια αλμπουμ πορωνομουν τοτες! Δεν ξερω τι φταιει για ολο αυτο, μπορει το οτι πολλοι απο τους φιλους μου μετακομιζουν μακρια απο εδω που μενω και θα κανω καιρο να τους ξαναδω.

Το ξερω, δεν ειναι σωστο να ζω στο παρελθον. Στο κατω κατω δεν ειναι και ο τυπος μου να αναπολω πραγματα που εχουν γινει εδω και καιρο. Δεν ξερω τι με εχει πιασει.

αυτα απο τον νησιωτη ασυφταο. Ειναι και πολυ προχωρημενη ωρα για να πω και αλλα και προφανως δεν θα τα διαβασετε και ολα.
αυτο δεν ειναι κλαψομουνιασμα, ε!καληνυχτες:)

Πως την είδες δλδ π εξαφανίζεσαι;

Ρε γιου ντοντ φαιτ χερ ενιμορ. Γκοου το μπεντ!!

Κοιμομουν γλυκα και ομορφα ωσπου ξαφνικα ΓΚΟΥΧΟΥΓΚΟΥΧΟΥ κριση βηχα. Εχω φτυσει τα πνευμονια μου.

Εγω παλι βαριομουν και διαβασα το θρεντιο με τα anime και ειδα οτι προτειναν το Μοnster οποτε μες στην βαρεμαρα μου ειπα να κατσω να το δω και κολλησα.

Ακομα δε με εχει πιασει ο βηχας. Αλλα στανταρ ειναι τετοια η τυχη μου που μολις την πεσω θα αρχισω να βηχω σα να μην υπαρχει αυριο

μολις θυμιθηκα την κλασσικη ατακα :’’ τι φτύνεις μωρη?! κουκουτσια εχουν?’’

Εγω λεω να βγουμε για μπυρα οπως ειμαστε.

ουισκια αν ειναι, εχει κρυο για μπυρες…

τωρα που το λεω εχω ενα μπουκαλακι καπου στο σπιτι:oops:

:slight_smile:

Το σιχαινομαι το ουισκι. Καντο βοντκα :stuck_out_tongue:

Περίεργα όνειρα τελευταία.

Play FTW!!!

Aς κλέψω λίγο. Στο Ελλάντα είναι κάπου 4:30, εδώ 21:30 μουαχαχαχα.

Στο διπλανό δωμάτιο (1119) γίνεται χαμός κι εγώ κάθομαι και γράφω στο rocking να πούμε.

Πάω να πιω κι εγώ τίποτα. Καλά να περνάτε

Πες και στους δίπλα να γράψουν στο ροκινγκ.

Hail σε Αρχιτεκτόνισες

Όχι ρε Στέλιο! Μη μου τα θυμίζεις αυτά! Έχω φάει τα ματάκια μου Σαββατιάτικα να διαβάζω και να ψάχνω τι σκατά να παρουσιάσω τη Δευτέρα στους μαλάκες τους Ελβετούς κι εσύ μου θυμίζεις το Play? Μα δεν υπάρχει καθόλου συμπόνοια σε αυτό τον κόσμο; Where is the love που λέει και το μαυρομάτικο μπιζέλι…

Θέλω κι εγώ Play :frowning:

Ποιο Play?

θα μας τρελάνει η άλλη νυχτιάτικα!!!