Παράωρες εξομολογήσεις...(posts μόνο 3-8 τα ξημερώματα)

ρε μλκ παιζεις cod4 δεν εχεις πει τπτ???δωσε μια τα ip των πιστων που παιζεις να μπω λιγο να σου ¨μαθω¨…:stuck_out_tongue:

:roll:

γιαννη, μπες μουσουνου

Kι εδω CoD4.
Ψηθειτε για Multiplayer

Εγκω ειμαι μεσα οποτε θελετε

Άντε, πάμε για CoD 4 και όταν τελείωσει το warm up χώνουμε Unreal Tournament και γινόμαστε.

Ας σβηστούν τα παραπάνω ποστ…

εε επειδή λιώνουμε λανάκι σπίτι, χωρίς πλάκα όποτε πάμε σε νετ καφέ θα κάνω μια ειδοποιήση…

Now playing: Before the Dawn - Dying Sun
via FoxyTunes

“άδειασε το μυαλό σου πριν κοιμηθεις”

Κακή μέρα η σημερινή… Άσ’ τη να πάει στο διάολο που λένε…

εξω βρονταει σαν πουστης…δωσε κιαλλο…βρεξε κιαλλο…
οι MONSTER MAGNET προκαλουν μεγαλυτερα μπουμπουνητα με τη μουσικαρα τους απο σενα…

Εχω πιει τον κωλο μοθ ομως λεμε…

αρχιζουν και αναχωρουν τα γκομενακια απο το ΝΗΣΙ:(

τι ηθελα και το προκαλεσα…δεν θα το πιστεψετε οσοι διαβαζετε αυτο το ποστ αλλα…ΠΛΥΜΜΗΡΙΣΑ!!!
ελεος…εεεεε εσυ στον 3ο οροφο παλιοκαριολα τα φταις ολα γαμω τα λουκια σου…μπασταρδη!!! 1 ωρα νερα μαζευω νυχτιατικα!!!

Γιατί ρε κάθε φορά που χωρίζω με κάποια να κρατάω τις χειρότερες σχέσεις και να τρώω κολληματάκια μετά αφού μαθαίνω ότι αυτές ακόμα γούσταραν?Γιατί πάντα να καταλαβαίνω τις μαλακίες αφού τις κάνω?Γιατί???:stuck_out_tongue:

μετά από μια ακόμα νύχτα cod είπα να μπω για λίγο στο site… και τι να δω…είχε γίνει ποστ το καλύτερο link έβερ…το καλύτερο blog, που εδώ και 4 ώρες διαβάζω και έχω πεθάνει, λυθεί, κστο γέλιο.απλα δεν υπάρχεο ο τυπάς…:lol::lol::lol::lol:

σκατα, φευγουμε ολοι για εξεταστικες

σκατα

Μας ξεσκισες κωλοβηχα, μπογαλακια απο αυριο το καλο που σου θελω, ατιμε.
Καληνυχτες φορουμ!

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΒΕΤΑΙ ΜΙΑ

Ούτε δύο ούτε τρεις…

Γι αυτό τέρμα!

να φάνε 5-6 γκολάκια να στρώσουν!!!