girl next door (L)
(και δεν αναφέρομαι στην ταινία.)
girl next door (L)
(και δεν αναφέρομαι στην ταινία.)
ΠΟΣΟ δύσκολο μπορεί να είναι να βρεις μια σωστή θήκη πλήκτρων στο Ελλαδιστάν;
Εφυγε το καλοκαιρι… (ναι ακομα δεν μπορω να το συνειδητοποιησω)
Ειχε και εγιναν παρα πολλα. Γενικα οι τελευταιοι 8 μηνες της ζωης μου, μου φαινονται σαν 3 χρονια. Δεν ξερω ακομα αν ηταν ευχαριστοι ή δυσαρεστοι, αυτο θα το ξερω σε βαθος χρονου. Αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι ηταν πολυ γεματοι.
Ωραιο τοπικ, ξερναμε ολοι τα σωθικα μας. Γιατι οπως και να το κανουμε η νυχτα ειναι…ιδιαιτερη φαση της καθε μερας.
Kαληνυχτα Αθηνα…καληνυχτα Πειραια…καληνυχτα και σε εσενα…οπου κι αν βρισκεσαι…
Πολυ κουραση… εχω να κομηθω κανονικα καμια βδομαδα, και εχω παθει και μια κακωση 2ου βαθμου στον ωμο η οποια δεν με αφηνει να κοιμηθω… Πριν κανα δυο μερες εκοψα τα πονσταν, αλλα βλεπω να τα ξαναρχιζω… Εκτος αυτου θα κανω να ξαναμπω σε πισινα κανα τριμηνο, επειδη χρειαζομαι φυσιοθεραπεια. Ευτυχως ειμαι μονος στο σπιτι, κατι ειναι και αυτο… Αυτα. Καληνυχτες
τρελη νυστα λεμε…
Κούραση αρκετή, ευτυχώς γράφω καλά στις εξετάσεις, τη τρίτη δίνω 3 μαθήματα οπου θα γελάσει ο κάθε πικραμένος, τη κυριακή θα γίνει η μεγαλύτερη συνάντηση/έξοδος συμφοιτητών έβερ, αυτά.
μακαρι αυριο να βρεχει ολη μερα και να μεινω μεσα να σαπισω…
μονο στο φουρνο για τυροπιτα και σοκολατουχο γαλα και μετα μεσα.:roll:
Γαμησε τα… πολυ νυστα και ειναι ακομα τρεισιμιση. Θα ειμαι στη δουλεια μεχρι τις 8 το πρωι. Μετα λιωσιμο στον υπνο και μετα μια απ’τα ιδια το βραδυ. Καλη η βραδυνη βαρδυα αλλα οι πολλες μαζι δεν παλευονται.
Κατσε να κανω και γω ενα απντεητ.
λεπον.
μιας που ξαναγυρισαμε στο λαντ οβ δε μπρεηβ ας αρχισουμε απο κει.
Ειχα ξεχασει πως ηταν ο βρετανικος σαπιλόπατος. Καλομαθα στην αθηνα φαινεται, κει που τοχα συνηθισει.
Μεθυσμενες φακλανες δεξια κι αριστερα. 50ρες που νομιζουν οτι ειναι 20ρες, 20ρες που νομιζουν πως ειναι 50ρες. Δεν εχω βρει ακομα τη νεα σοδεια ελληνακιων… η αντροπαρεα που ειχα δω περα αποφασισε να γυρισει πισω στο ελαντα και δεν αντεχω να ειμαι σε γυναικογκρινιοκατασταση 24/7, θελω και γω ενα φιλαρακι ελληνα (γιατι σκωτσεζον εχομεν) να λεμε ανετε τη μαλακια μας και τα λοιπα. κριμας.
πατος ομως ε. περυσι τετοια εποχη ημουν πσαρωμενος και ελεγα, για δες, ετσι γλεντανε. μετα αντιληφθηκα πως προκειται περι πατου. Και ξηγημενα ατομα, που ξεμεθυστα ειναι καταπληκτικα μυαλα, και χαβαλεδες και αλλα τετοια ομορφα, απλα καταφερνουν και πατωνουν. κριμας.
απο δευτερα λοιπον θα μπουμε σε προγραμμα, αρχιζει η σχολη. μαλακια προγραμμα. καθε μερα (καθε μερα γαμω το κεφαλι μου) μαθηματικα στις 9 το πρωι. γαμω το δηλαδη. νταξει θα στρωθω. δεν εχω ολα τα απογευματα εργαστηριο ευτυχως, και τα μαθηματα φαινονται πολυ πιο ενδιαφερον απο περυσι. Software for Engineers. πςςςςςς. Επισης πρεπει να βαλουμε και κεινα τα θα θαθαθαθα σε μια σειρα. Θα παω γυμναστηριο λεει. Θα βρει δουλεια λεει. Θα μαγειρευει και δεν θα παιρνει πιτσες λεει. Θα καθαριζει το σπιτι λεει. Γενικα ολο θαααα και ολο λεει. Να δουμε τι θα κανει. Και τα μισα να κανει, σακσες θαναι θαρρω. meh.
Απο τα καλα ειναι πως θα δω τις συναυλιες τις αρκουδας. Και ονοματα που δεν με καινε τοσο να δω, ειναι αμαρτια να παιζουν σχεδον τζαμπα, και εξω απο τη πορτα μου και να μη τα βλεπω (βλ. εντερ σικαρι φιλε ριπ νουβ =ρ) Αρχιχει λεπον την κυριακη η νεα συναυλιακη σεζον για μενανε, με Crippled Black Phoenix, και δεν νομιζω να μπορουσε ναταν καλυτερο στην παρουσα κατασταση που βρισκομαι. Ελπιζω να ειναι οσο καταπληκτικα φανταζομαι. Θα παρω και μερτς, γιατι ετσι πρεπει.
και το σπιτι καλο ειναι τελικα. μπορει να μενω με 2 καμποσο τσαπατσουλοβρωμιαρηδες σκωτσεζους, αλλα ειναι καλα παιδια, κι αυτο εχει σημασια στη τελικη. Τα βρακια τους να μαζευουν και τα αλλα τα κανω γω, χαλαλι. Μου το στησαν το σπιτι πριν ερθω, με πηγαινοφερνουν γλασκωβη με ταμαξι για λαηβ, μου πληρωνουν και Sky HD. ε ας τους πλενω τα πιατα. σμπουτσαμ ξερωγω.
Meh.ειναικαιηαλληστομυαλομουσυνεχειαξερωγω.
Πονημα.
καλα τα λες, αλλα αυτο με τις πιτσες ξανασκεψου το.
γλυκούλης γιασονάκος ρε.
Να περνάς καλά και να πίνεις και καμιά μπίρα για μας στην πατρίδα
Πολύ καλη μερα σήμερα.
Πολυ καλη νυχτα βασικά,παρτυ, αλκοολ, κεφαλι
σε ειδα κιολας μου λειψεις αλλα απο τι φαινεται δεν σε ενδιαφερει.
Καλη τυχη οτι και να κανεις ελπιζω μια μέρα να ρθεις μετανιωμενη η κατι εστω…
Η βραδια τέλειωσε με σαντουιτσακι κοκα κολες και τα λοιπα,και ξερω γω ενω ημουν οπως ημουν,μεθυσμενος χωρις μπλουζα και σκατα ξερω γω ρωτησα τον σαντοιτσα για δουλεια και με πήρε.
Επιασα δουλεια ρε μουνιά η μηχανή ειναι πιο κοντα απο ποτέ.
Η βραδυα σιμερα ηταν τελειως…THIS ROOOOTTING MIIIIIISERYYYYY.
1. Κάποιος μου κάνει πλάκα.
2. Ούτε καν το διάβασα το πι εμ, delete κατευθείαν.
Μείνε με τις απορίες.
3. Καπάκι in flames! :lol: :lol:
Καληνύχτες και καλημέρες.
Aς μην ξημερώσει σήμερα άλλη μια γα****νη μέρα…
Μια ομορφιά (ΚΑΙ) σήμερα το Mo Better.
Πάντα τέτοια.
Βρε Βασίλη, κι εσύ?
Κρίμα, σε χάλασαν τα παλιόπαιδα…
To τοπικ ΣΟΥ φιλε χρηστη.
Μιας και ποσταρα ας πω καμια μπουρδα.
Το παριζακι γαλοπουλας ειναι μια αηδια, μην το φατε.
Τα εκλερακια γαμανε ομως, εφαγα 6 και κεικ σοκολατας και καταιφια \μ/
Εεεεεε αυτα. λωλ.
Ο ΧΡΗΣΤΗΣ σου φιλε τοπικ.