σε μια σπηλια που θα θυμίζει το κορμί της, θα αποσυρθώ και θα αγαπήσω το σκοτάδιιιι…
Βαριεμαι ελεεινα και τρισαθλια και θελω να πσοφησω
Παω για νανι. Σε 3 ωρες ξυπναω γαμω. Να δω αν θα με παρει ο υπνος. Ειναι απο τα βραδυα που το μυαλο τρεχει συνεχεια και δε σε αφηνει να κοιμηθεις.
Καληνυχτες απο μενα
Σιγα σιγά πάω κι εγώ. Αν και δεν νομίζω να κοιμηθώ καλά. Τέσπα! ββ
Προτελευταιο μαθηματακι σημερα,δε το βλεπω να το περναω αλλα δε τρεχει και τιποτα.Το σπαστικο ειναι οτι ειναι 6-8 και χανω ολη τη μερα.(Πειραιας ειναι αυτος…)
Wierd wierd autumn,δεν εχω αποφασισει αν το λατρευω η το μισω.Αναλογα τη διαθεση i guess…παντως μ’αρεσει αυτη η σταδιακη μειωση της θερμοκρασιας…αντε να βγαινουν τα αγαπημενα φουτερακια σιγα σιγα:D
Πρεπει να βρω και καμια δουλεια.4543543η φορα που το λεω,αλλα πλεον μαλλον το λεω για να το λεω μονο.Επρεπε η αναβλητικοτητα να ναι δουλεια να μουν ηδη στην 8η προαγωγη.
Αντε να ξεμπερδευω και με τα κωλοαγγλικα.Αλλα wait…μετα απο αυτα πρεπει να παρω το διπλωμα,ετσι εχω πει.Ναι.Ε νταξει γυρω στο Φλεβαρη θα το χω και το διπλωματακι…ωπ!τοτε αρχιζει η αλλη εξεταστικη!Μμμ…Δε πειραζει ενα ενα και χαλαρα:)
Γενικα ολα καλα:)
εε για δουλειά σε τέτοια φάση με τον pumpkin, αλλά περιμένω να βγει το πρόγραμμα της Σχολής, ώστε να πάω δίπλα στο Mall να ρωτήσω σε κανά plaisio,fnac,παπασωτηρίου αν παίζει τίποτα από δουλειά…επίσης έχω και το Golden Μall οπότε θα πάω και εκεί.
μόλις γύρισα από 6ωρο κάψιμο με sacred coop mode με lan.απλά τα σπάει!
Now playing: Before the Dawn - Dying Sun
via FoxyTunes
Στην ζωή αξίζει να ζεις για το 100% και τίποτε παρακάτω. Δώσε αυτό το 100% καθημερινά, νιώσε καλύτερος κάθε δευτερόλεπτο, κάθε στιγμή που αναπνέεις.
Δώσε σε ό,τι κάνεις μια απολαυστική νότα. Μαλάκωσε την κούραση. Σιγούρεψε ότι οι κόποι σου δεν θα πάνε χαμένοι-απεναντίας- θα φέρουν γλυκούς καρπούς.
Τα περιθώρια για βελτίωση δεν στενεύουν, η ανάπτυξη δεν σταματά. Ποτέ μην επαναπαύεσαι, πρόσφερε όμως στον εαυτό σου την ξεκούραση που του αξίζει.
Σεβάσου τον εαυτό σου, παραδέξου τα λάθη σου, μέτρησέ τα, μην τα ξαναεπαναλάβεις. Μείνε ψύχραιμος, σίγουρος, έτοιμος για την νέα μέρα και την επόμενη.
Εν τέλει, δώστα όλα, όσα μπορείς, όσο πιο έντονα και εύστοχα μπορείς. Και ζήτησέ τα και όλα όμως. Δίχως υπερβολές. Τα αναζητάς. Μάχεσαι για αυτά.
Σου αξίζουν.
Το αποπανω ποστ με αγχωνει καπως.
Χάλια βραδιά η σημερινή, αν και ξεκίνησε θεωρητικά καλά.
Να δω τι άλλο θα μου τύχει την επόμενη φορά.
Καληνύχτα σας.
Είμαι στον Βόλο και περνάω πολύ ωραία
Δυστυχώς γυρνάω αύριο.
πρωτη κλαμποεξοδο της σεζον για τα γενεθλια συμφοιτητη.
Η ιδια σαβουρα με τη περσινη.
Εβιβες
πς, καλα με γαμανε οι ισισ
Ειναι φυσικο η εγωιστικο να περιμενεις απο καποιον που βοηθας και νοιαζεσαι να το καταλαβει;
Both.
Βραδάκι με σχέδιο και μουσικούλα. Αυτά είναι
Ειμαι ερωτευμένος με τα ματια σου
ματια σου
στο χα πει και παντα θα στο λέω!!!
κι αν τα χάσω, μπρος στα σκαλοπάτια σου
ω,ω,ω
νύχτες αξημέρωτες θα κλαίω!!!
ΜΠΟΡΩΩΩ ΝΑ ΓΙΝΩ Κ ΦOΝΙΑΑΑΣ… ΚΛΠ ΚΛΠ
YEY!!!
Ωραία τα λές !
δεν έπρεπε να ακούσω το man is the baby σήμερα…
Antony and the Johnsons
Ακούω industrial
Mολις σχολασα και ειμαι πτωμα!
Πρεπει να ξυπνησω και 7 το πρωι.
Βασικα δεν προλαβαινω να κοιμηθω.
Να τι παθαίνει κανείς όταν ξυπνάει στις 5 το απόγευμα, μαζί με τους βρυκόλακες.
Είναι 7.15 και γράφει στις παράωρες. Δεν έχω να εξομολογηθώ κάτι όμως, την επόμενη φορά.