Παράωρες εξομολογήσεις...(posts μόνο 3-8 τα ξημερώματα)

Εγώ πριν πάω για νανάκια έχω να εξομολογηθώ ότι μου λείπει η κοπελιά της διπλανής πόρτας. :roll:

σήμερα ήρθα, πολύ κούραση και το κτελ δεν παλεύεται με τίποτα

αύριο πάλι φεύγω… καλό ταξίδι λοιπόν

a speciall service for my venus travel agency…

το ακούς εδώ http://www.myspace.com/stonewallnoiseorchestra

if u were in these arms tonight!

Αντε ρε φλωρακι!

Δεν ήσουν μινάρα όταν έπαιζα το in these arms με την άλλη…

Θα προσπαθησω να ειμαι οταν θα σου παιζει κατι αλλο!

Pro???

Ισχυει

μερα!

ελπίζουμε να 'ναι καλή.

Τρεις και μια :smiley:

Πωπω και μολις ειδα οτι καποιος ποσταρισε εδω, κοιταξα την ωρα και ειπα “κοιτα να δεις που καποιος ανυπομονουσε…” :lol:

ωραια μερα ξημερωνει!!!λαλαλα με πονηρες σκεψεις:p

Ναι βασικά… πήγα να την πέσω αλλά είδα ότι ήταν 3 η ώρα και λεω προλαβαίνω… :smiley:

Και πανω που ελεγα οτι δε θα δουμε το ανιμειτεντ φετιχ σου.
Old habbits die hard :wink:

Πρωτο ημικλασμενο μεθυσμενο ποστ στο φουρουμ μετα την νεα αλλαγη νταξ δε τρελαθηκα αλλα που θα παει θα το συνηθισουνμε γαμωτο δεν εχω ιντερνετ εχω κανει αιτηση στη φορθνετ και γαμιεται θα παρει κανα μηνα την βγαζω στα νετ καφε ου ου λακι λακΙ!

Δε μας πορώνεις.
Πιες κι άλλο και ξαναέλα.

ειναι παραξενο οταν συνειδητοποιεις (το αυτονοητο τελικα) οτι οταν εσυ εχεις μυαλο μοναχα για κατι, δεν ειναι απαραιτητο, εγωισταρε μα ψευτοελπιδοφερε, οτι παει και βαηςβερσα.

νυχτες

What will we do with time???..

Πλησιάζουν τα γενέθλιά μου…και πλησιάζω επικίνδυνα τα -άντα…με έχει πιάσει μία μίνι
μελαγχολία…μέχρι και μάξι μπορώ να πω…
Πότε θα απαντηθούν ρε γαμώτο όλα αυτά?..ποιοί σκατά θέλουμε να είμαστε τελικά…και αν το βρούμε πώς θα το καταφέρουμε?..τι θέλουμε να κάνουμε…πώς θα το βρούμε?..και αν το βρούμε…θα μπορούμε-προλάβουμε να το κάνουμε?..

Με έχει πιάσει μαλακία βραδιάτικα…και ενώ πέρασα πολύ ωραία…τώρα μου σκάσαν αυτά…όλο μαλακίες…

What will we do with time?..