Τελικά τι 18, τι 28, ίδιες είστε οι γυναίκες. Ποτέ δε ξέρετε τι θέλετε.
Mετά από μερικά ουϊσκι και ακούγοντας Σιδηρόπουλο, έχω να πω τούτο:
Είχα κάνει ένα ποστ για το πόσο πρέπει να τα δίνει ο καθένας όλα στην ζωή του. Δεν ξέρω αν το θυμάστε συμφορουμίτες, αλλά θα έρθω εδώ να το συμπληρώσω λέγοντας… Η κάρια η ζωή δεν σας τα φέρνει πάντα καλά, χάνετε τα πάντα σε ένα βράδυ για να τα βρείτε όμως ξανά αργότερα. Και μπορεί να είναι και διπλά, τριπλά ή παραπάνω αυτά που θα βρείτε μετέπειτα, ή ανεκτίμητα αυτά που μένουν μετά από ένα κόπο που διαπράξατε. Και εννοώ κάτι που σας ενοχλούσε και σας ξένιζε, σαν κακοφορμισμένο σπυρί, που δεν μπορούσατε να το σπάσετε γιατί φοβόσασταν το μαύρο στίγμα που θα άφηνε. Το κέρδος θα είναι στην καρδιά και στο μυαλό, παρά στο σώμα ή στο γαμημένο το πορτοφόλι.
Ρε πούστη μου, βγάλτε με λάθος, κάθε μέρα λες ‘‘σήμερα θα είναι τα ίδια σκατά με χθες’’. Γιατί ρε μάγκα, γιατί ρε μάγκισσα; Σήκω γαμώτο, και κάνε αυτό που έκανα εγώ πολλάκις και πολλοί ακόμα άνθρωποι. Ζήσε την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία, ζήσε αυτήν την ζωή συνειδητοποιώντας ότι είναι η μία και μόνη ζωή που έχεις… Δεν έχει άλλο το έργο, κόβεται αναπάντεχα και άγρια, σκληρά πάνω στο καλύτερο. Εκεί που είσαι ο αρχηγός του παιχνιδιού. Εκεί που έχτισες το κοπιώδες έργο σου και είσαι έτοιμος για τα φαντασμαγορικά εγκαίνια. Δώστα τα όλα, γαμώτο, στην πράξη.
Άντε, και καλη τύχη μάγκες.
:lol: αυτό είναι αλήθεια…αν και το βρίσκω άσχετη αλήθεια σε σχέση με αυτά που έλεγα…
έχει να κάνει με ανήσυχη-ψευτοανήσυχη πάρτο όπως θες…φύση του καθενός…όχι με το φύλο…
μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος την ειδοποιό διαφορά του “πιστεύω” από το “νομίζω”???/το ξέρω είναι ξεκάρφωτο…αλλά θα με φάει αυτή η απορία μαζί με τα υπόλοιπα αναπάντητα ερωτήματα#-o
[SPOILER]
ε, δε λέει κάποιος “νομίζω στον θεό”. Πιστεύω λέει.
Αν περίμενες να πάρεις καλύτερη και σοβαρότερη απάντηση στις 5 τα ξημερώματα γελιέσαι. :lol:[/SPOILER]
Bγαλαμε και το ψωμι μας για σημερα.
Ώρα για σχολή. Εργαστήριο.
Όλο βλακείες μικρέ ellanor:p
Περίμενα από εσένα at least μια αναφορά στον Πλάτωνα…
αχ αυτο το θρεντ τετοιες ωρες ηταν στα καλυτερα του
Ενώ ώρες σαν αυτές… Όλος ο καλός κόσμος κοιμάται.
καποιος σε αυτο το φορουμ,αυτη τη συγκεκριμενη στιγμη,τραβαει μ****α…και οχι δεν ειμαι εγω
Και συ πως το ξέρεις :-k
…
…
…
μου΄το πε ρε εσυ πως λες?
Απλά με έβαλες σε σκέψεις.
πονηρο μυαλο ο ριπ νομπ
γκοντσμακ, ελπιζω να μην παρενοησες αυτα που σου ειπα στο μουσουνου, σου ειπα και τους λογους που δεν το κανω, ε:p
ωραιο βραδακι αποψε, διαφορετικο τουλαχιστον. ειχαμε και ενα μικροεπισοδιο αλλα κρατηθηκα.
παλι βρωμαει καθε πορος του κορμιου σαν τασακι που εχει να καθαριστει ενα μηνα…
αναθεμα στα ηχεια, επιστροφη στις αγαπημενες μου παραωρες.θα μπορουσα να κλαψομουνιασω αλλα δεν το κανω:p
ελανορ, ωραιο το αφιερωματακι στο γκοθ και πρεπει να πω οτι περιμενα με αγωνια το 4ο μερος. για καποιο λογο δεν μπορω να κανω κομεντ στα μπλογκ
αυτη η ωρα δεν τραβαει πολυ λιγη καταθλιπτικη μουσικη με τσιγαρο?και θεα στο μπαλκονι ωραια θα ηταν αλλα δεν εχω, αλλιως εκει θα ημουν τωρα:)
και οπως λενε και οι γκομενες, φιλακια
Μαλακία η αλλαγή της ώρας. Εκεί που γυρνάς 4 η ώρα και λες ουάου ξενύχτησα ήπια το 'καφσα ρε αδερφέ, συνειδητοποιείς ότι είναι ακόμα 3. Ε όχι και να γυρίσουμε από τις 3! Πως θα είμαστε γαμάτοι αλλιώς!!
εδιτ: Ωπ μήπως περίμενα να ταν 5 και τελικά είναι 4;; Γουατδεφακ, που να ξέρεις ποια μηχανήματα αλλάζουν αυτόματα την ώρα και πχοια όχι =/
χμμμ 8 χρήστες μέσα! Ευκαιρία να γνωριστούμε! Ειμαι ο Worst Enemy και είμαι καλά…
ειμαι ο γοδσμακ και ειμαι καλα,αλλα νυσταζω,αλλα δεν θελω να κοιμηθω,γιατι ακουω σεπουλτουρα
Δε μας ενδιαφέρει ποιοι είστε. Πέστε για ύπνο.
Tough guy