αστον αυτονα,ειναι κακος,η ξενερωτος,η και τα δυο,η ο τυπος στο αβαταρ του
Σημερα χαλασα 70 ευρω.
Μολις καταλαβα οτι θα βγαλω την βδομαδα χωρις ευρω.
Γαματο εστιατοριο ξενερωτη την συγκεκριμενη μερα παρτενερ.
Ευτυχως μετα ειχε παρτακι,γνωρισα και μια κοπελιτσα.
Θα δειξει.
καλη τυχη,αμα θες συμβουλες εγω ειμαι εδω.ΛΩΛ
Σιγα μην παρω συμβουλες για ενα τοσο απλο θεμα.
…
[SIZE=“7”]τραγικη κατινια.[/SIZE]
…
Εάν δεν έχεις κάτι να πεις, καλύτερα να μην μιλήσεις. Ή έστω να ποστάρεις στο ρόκιν. Κι όμως το έκανα μόλις τώρα. Κακό σημάδι. Καληνύχτα.
Σκατένια και γκαντέμικη μέρα η προηγούμενη…Ελπίζω ν’ άργησει να ξήμερώσει ξανά τέτοια…
Ευτυχώς που μ’ έχουν πιάσει πάλι τα βρυκολακιάσματα μου και είδα - έστω και με καθυστέρηση! - αυτό το ποστ.
Χαίρομαι πολύ που σ’ άρεσε, όσο αφορά τα comments γίνονται κανονικά, δε μου έχει πει κάποιος άλλος για πρόβλημα, μπαίνε απλά με τον λογαριασμό του google mail που έχεις, λογικά δε θα υπάρξει πρόβλημα…
~ Κατα τ’ άλλα η χρονιά προβλέπεται η πιο κουραστική απ’ όλες, είναι ένα στοίχημα όμως που πρέπει να βάλω με τον εαυτό μου… Η διάθεση δεν είναι η ιδανική, είναι αρκετά που με απασχολούν, κάποια απο τα οποία δυστυχώς είναι θέματα παλιά… Όπως και να χει, συνεχίζουμε, υπο οποιαδήποτε συνθήκη και οποιαδήποτε διάθεση, we never stop… 8)
Καληνύχτα (ή καλημέρα) φλώρουμ.
Κι όμως ήρθε κι άλλη σκατένια μέρα…Καλά τα πάμε
δεν θελω να ξυπνησω στις 7 και να παωωωωωω σχολειοοοοοοοοοοοοοοοο,και δεν μπορω να κανω κοπανα γιατι εχω 40(περιπου δεν θυμαμαι ακριβως) απουσιες…:thumbdown::blow:
Πώτςςςςς??? Είναι ακόμη Οκτώβρης αλητήριε!
3 και μισή και δε μπορώ να κοιμηθώ, έχω δουλειά αύριο και πάλι θα μου βγεί το στομάχι απο το άγχος, μετά σχολή, δύναμη για να διαβάσω για την ερευνητική δεν έχω. Βράδυ να σου τύχει.
Zero Signal και τα μυαλά στα κάγκελα
γαμισε τα ρε…ουτε εγω κτλβα πως καταληξα με τοσες πολες…πωπω αμα καταφερω να μεινω στη ΣΚΥΠ θα ειμαι πολυ ρεζιλης…αντε τωρα να βρισκες δικεολογιες να λες σε γονεις για να στις δικεολογησουν…[-X
αύριο μεσημέρι φυσικοχημική ανάλυση… πάλι οι ίδιες ανοργασμικές σκατόφατσες…
θα κάνω μπάνιο τώρα για να μην ξυπνήσω το πρωί…
άλλο ένα τσιγάρο, λίγο ακόμα ice tea, colour haze
Silent Moon Turns Lights If Stars All Fall One Remains
good days ρεεε good days
σας αρεσει το νεο μου αβαταρ;;;; εκπεμπει εναν δυναμισμο…
με φοβιζει λιγο
απ’ τον πολ ποτ καλύτερο
Και ένα φόβο. Λές θα ορμήσει απο την οθόνη να σε κάνει κολατσιό.
καληνυχτα ρε,καλο πρωινο ξυπνημα ρε,να ξυπνησετε ολοι στις 7 για να μην νυσταζω μονος μου ΡΕ
2η συνεχόμενη μέρα παράωρες. Κάτι πρέπει να γίνει με το πρόγραμμά μου.