γιου μαδαφακα!
unburnt ελα να τον κανουμε να ξερασει
mike για σενα:
έχω κρεμμυδοκέφαλο και για τέτοια περίπτωση… χαχαχα
πλάκα πλάκα η κοπέλα είναι μεταλλού όμως… εεε!
Ρε άντε για ύπνο τέτοια ώρα !!
εγώ είπα… δεν θα πέσω για ύπνο άν δεν πάει 11 η ώρα… βέβαια μετα κατα τις 6… θα βγω απο το φόρουμ, για να ετοιμαστώ για κάτι πρωινές δουλειές που έχω…
Γεια σας ξενυχτηδες…
Μαικ τι λεει η δουλεια ρε ?
Eχω ορεξη να ανοιχτω σε καποιον αλλα οι στενοι φιλοι εχουν
τα δικα τους…Θα ερθει η ωρα και γι’αυτα.
Προς το παρον ζουμε τις τελευταιες στιγμες ως παρεα.Οι περισσοτεροι
ειναι στην Αθηνα πλεον.
Τελευταια τραγουδια που ακουσα σημερα σε μαγαζι κιολας ηταν τα In Fiction (Isis)
και The Doorway (Neurosis) γι’αυτο και θα εχω γλυκα ονειρα.
Deathster, ξέρεις πολλά για μένα μου φαίνεται
Η δουλεία μια χαρά σήμερα, εχθές ήτανε μανίκι η κατάσταση, αλλά, που θα πάει πλησιάζει 7 !
τι γινεται στις εφτα?
To τόπικ ΜΟΥ, φίλοι χρήστες.
Παίχτηκε λεπόν…
Δεν πειράζει, θα γινόταν αργά ή γρήγορα.
Καλύτερα αργά παρά ποτέ.
Αρε παλι ξενυχτης θα παω Διαφορικες Εξισωσεις.
Αναθεμα τον Alucard που ρωτησε.
Και τον ManagerNick που βαριεται να μπαινει ΓΦ3.
:p:D:p
Στειλε το αστρικό σου σώμα στις διαφορικές και εσύ κοιμήσου.
Ή και το αντίθετο.
Σωστος.:lol:
Μονο που εδω τιθεται το ερωτημα ποιο ειναι το ‘‘πραγματικο εγω’’.
Το βιολογικο σωμα ή το αιθερικο σωμα (σωστοτερη διατυπωση:p).
Και εδω σε αυτον τον νεο φιλοσοφικο προβληματισμο, λεω οτι ο πραγματικος μας εαυτος ειναι η αυλη/καθαρη ενεργεια/αιθερικη/αστρικη μας υπαρξη.
Δηλαδη θα προτιμουσα << εγω να παω στις διαφορικες και να αφησω το υλικο μου σωμα να κοιμηθει >>. 8)
Εγω θα κοιμομουν και με τα δυο.
On topic, εχω βραδυνη βαρδια και σκυλοβαριεμαι. Εχω κατεβασει το “Ο τελευταιος Βασιλιας της Σκωτιας”, το “District 9” και το “Eternal Sunshine of a Spotless Mind” και μαλλον θα τα δω ολα.
Εχω και τους κλασσικους no-lifers εδω που λιωνουν στο Ντοτα πριν ακομα εγω πιασω βαρδια να φωναζουν σαν τρελοι και εχω αρχισει να παιρνω αναποδες.
Ρε πουστη μου γιατι να μαι τοσο γαματος.
Γιατι?
Γραφω προοδο καιο αντι να διαβασω καθησα και ειδα τα νερμπυ και μετα αντι να διαβασω μαλακιστηκα παω και γραφω ΦΟΥΛ αδιαβαστος και γραφω 16!
Ε ναι μετραω.
Επισης αυριο ευελπιστω σε ουκι.
Όπως δεν συμμερίζομαι εγώ την αγάπη σου για το πάουερ μάλλον δεν συμμερίζεσαι εσύ την αγάπη μου προς την κορώνα των επιστημών …
Τα μαθηματικά εννοώ βέβαια, δεν υπάρχει φυσική.
κλασικό ξύπνημα μετα απο 3ις ώρες ύπνο… δε ξέρω τι έπαθα σήμερα αλλα μόλις σηκώθηκα έβαλα Great Gig In The Sky… αύριο δεν έχει σχολή άρα μπορώ να κάτσω να βρυκολιακιάσω… σκέφτομαι σοβαρά να αρχίσω τα χάπια για να κοιμάμαι.
που δουλεύεις και βλέπεις ταινίες?