Παράωρες εξομολογήσεις...(posts μόνο 3-8 τα ξημερώματα)

Οτι πρεπει μετα απο μια ωραια απογευματινη-βραδινη βολτουλα :slight_smile:

ΥΓ: Παλι δεν θα παω σχολη

Ιντερνετ καφε. Ωραια επιλογη για πρωινο ξυπνημα :slight_smile:

Eπιβάλλεται πλέον να πηγαίνω για ύπνο νωρίτερα. Κομμένες με το μαχαίρι λοιπόν οι παράωρες, τα ξενύχτια και τα λοιπά (καθημερινές γαρ). Σήμερα όμως άξιζε, α ρε Παύλο, α ρε Απροσάρμοστοι. Μας φτιάξατε την εβδομάδα.

Καληνύχτα παίδες.

εγω εχω 67 αδικαιολογιτες,(μενεις στις 50)…:expressionless:
αρα τερμα οι μαλακιες,ξυπναμε αυριο στις 7,σηκωνομαστε απο το υπεροχο κρεβατακι μας,και τη ζεστουλα και ανεση που μας προσφερει( :cry: )…ετοιμαζομαστε…βγαινουμε εξω στο κρυο και στη βροχη (:cry: :cold: ) παμε με τα ποδια στο σχολειο,και ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ 6 ολοκληρες ωρες μεχρι να τελειωσει αυτο το μαρτυριο…ειδηκα αν εχεις να πας 1 μηνα,και κοιμασε 10-15 ωρες την ημερα…ρε πλιζ ευχηθειτε μου καλη τυχη,και πειτε μου τπτ να μην ξανακανω αλλες απουσιες γιατι αμα τα καταφερω να μεινω θα ειμαι ΜΑΛΑΚΑΣ!!!

Ρε τζαμπα απουσιες.

Τραβα κοιμησου στο σχολειο να σαι και τζετ απο απουσιες,συμβουλη παντα να εχεις ενα φουτερ για να το χρησιμοποιεις σαν μαξιλαρι και να φορας φορμες βολευεσαι πιο ανετα.

δεν μπορω να κοιμηθω στο σχολειο ρε :expressionless:
εχω ενα “αγχος” οτι με παρακολουθουν…
καθομαι και μπροστα και οποτε παω λιγο να ξαπλαρω,ΓΙΑΝΝΗ!!!ΣΗΚΩ!!!η καριολα να πουμε…

Ε κατσε πισω ντε.

καθονται κατι πατσαβουρες που δεν σηκωνονται…

Πες τους οτι θες να τις γαμησεις,και θα δεις για ποτε θα φυγουν:!:

ρε μαλακα να τις διωξω θελω!!!οχι να κατσουν εκει για ΠΑΝΤΑ!

ΜΕΓΑΣ ΓΑΜΙΑΣ

Λοιπον θελω μια γνωμη αγαπητοι συμφορουμητες,να κοιμηθω τωρα 2.50 ωρες μεχρι να το γαμοσχολειο και να κοιμηθω και 3 ωριτσες οταν σχολασω,η να το βγαλω σερι?

Κοιμήσου αιώνια,
και πού ξέρεις,
μπορεί όταν ξανασηκωθείς
όλα να έχουν αλλάξει προς το καλό,
ή. να έχουν τελειώσει για πάντα.

Μάτια μου, αν ήμουν πατέρας σου θα σου πέταγα τον υπολογιστή απ’ το μπαλκόνι. Κοιμήσου όμως που λέει και ο ΒΑΚΙΛΛΟΣ (<3). =)

Μάνος <3

ναι αλλα ο βακιλουζΖζ μου λεει να κοιμηθω αιωνια!!!εσυ μου λες να κοιμηθω για 2μιση ωρες?η αιωνια και εσυ?:frowning:

Πο ρε γμτ,εμεις οταν ημασταν σχολειο,ο μονος λογος για τετοια ωρα ξενυχτι,ηταν Εμμανουελα και Αορατος ανθρωπος στο αλτερ…wtf ολα τα πιτσιρικια στο ιντερνετ τετοια ωρα!!!..κοιμησου ρε god και σχολειο κανε καμια κοπανα και ριξε κανα υπνο τοτε…(εμεις ριχναμε,αμα επαιζε κοπανα,εκει που καπνιζανε οι ‘‘γαμιαδες’’ του σχολειου και δεν παταγε επιστατης ή καθηγητης,πηγαινε και συ στο αντιστοιχο κ ριξε κανα υπνο τοτες)…

Και που ξες…μπορεί να έχεις και το τυχερό σου… ^^

Να σε πλησιάσει κανας επιστάτης δλδ.

οκ ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις Μανος και Λουπιν :wink:
παω για υπνο(εστω και για λιγο),και ξανακοιμαμε οταν γυρισω :smiley:
ευχαριστω και παλι…
καληνυχτα

P.S τωρα και η “εμμανουελα” στο ιντερνετ βρισκεται αγαπητε 8)

Η εμμανουέλα πέθανε.