Παράωρες εξομολογήσεις...(posts μόνο 3-8 τα ξημερώματα)

αλλη η χαρα της παρακολουθησης ‘‘τσοντας’’ σε τιβι με το αγχος μην σκασει κανεις εξω για νερο,οπως και η επακολουθη ενδοπαλαμικη πεοταλαντωση στο μπανιο,παρα τωρα σε πισι,ακουστικα,δωματιο σου κτλ…αγνη τιμια μαλακια τοτε…

η εμμανουελα πεθανε ιντιντ…

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Μέχρι και αυτή χάλασε…

μολις τωρα γυρισα απο το εργαστηριο.

απο τις 9 το πρωι. με 2 ωρες διαλειμμα.

ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΩΛΟΣΧΟΛΗ ΘΑ ΜΟΥ ΦΑΣ ΤΑ ΝΙΑΤΑ!

Ψέμα. Είδα πριν μερικά λεπτά να ποστάρεις σε άλλο θρεντ.

απο το εργαστηριο…

Ρουφιάνος. Τι σκατά κάνετε εκεί τόσες ώρες.

ΤΟ σαββατο θα γινεις της πουτανας:!::!::!:

Deja vu

αλλο ενα απαλευτο εργαστηριακο 24ωρο.

5 το πρωι και μολις γυρισα =/

και οχι τιποταλλο, ποιες γεφυρες και μαλακιες; γω πολυκατοικιες στα σεπολια θα σηκωνω

Και όχι τπτ αλλο, αλλά δεν είδες και Biffy Clyro…

παρακαλω να σβηστει το ποστ του Στελιου,ειναι πριν τις 3
Ρηπορτ αμεσα

Νταξει.

Το πιο τιμιο ποστ του φορουμ!

Η νεα γενια δεν θα ζησει τετοιες ενδοξες στιγμες δυστυχως…

καλα, και συ τζουριτσα πηρες…

δε θαρθει ο φλεβαρης; δεν θα ανακοινωσουν;

Ναι αλλά υπάρχουν άλλα πλεονεκτήματα. “Απ’ τη ζωή μου είσαι απών, ε και υπάρχει το γιουπορν” που λεν και στο χωριό μου.

[-Xεχεις χασει κ συ το ποιντ…τστστσ…

γιαυτο εμεις οι παλιοι ημασταν αλλιως ρε,γτ οταν ‘‘απτη ζωη μας ηταν απων…’’,δεν ειχαμε γιουπορν και η αγνη τιμια μαλακια,μεχρι να επιτευχθει,ηθελε τροπο,κοπο,αγωνια,μυστηριο και προετοιμασια…μια τιμια σωστη ιεροτελεστια…γιαυτο και την απολαμβαναμε παραπανω,και της δωσαμε και την αξια που της επρεπε,οχι οπως τωρα που ειναι στην απαξιωση…8)τι γραφω βραδιατικα,ενω εχω απειρο διαβασμα,γκοντ:?

Ναι ρε μλκ. Εμείς παίρναμε τον τηλεθεατή και ψάχναμε μικροσκοπικές φωτογραφίες της Άνιστον εκεί που έλεγε τις υποθέσεις των εβδομαδιαίων σειρών, μπας και δείξει λίγο μπούτι να κάνουμε τη δουλειά μας. Και τώρα τα μικρά με ένα απλό άματσουρ έηναλ σερτς ξέρω γω έχουν υλικό για 1 χρόνο αγαμίας.

Ταφ λάηφ.

NAI ΡΕ,ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΛΚΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΞΙΑ!!!:stuck_out_tongue:
Με μια μλκια τοτε,υπο τετοιες συνθηκες,νομιζες πως ειχες γ@μησει ολοτελα,ενω τωρα βαριουνται τοσο πολυ που καθοντε και τη βρισκουν με κτηνοβασιες,κοπρολαγνιες και ουροποσιες,μπας και ‘‘νιωσουν’’ τπτ…μακιντος,αμα διαβαζεις,σχολιασε ρε turd!!:stuck_out_tongue:

Ποστάρει εδω και ώρα, ντοντ γουόρρυ.

ΠιΕς: “Επισκέπτη” που βλέπεις το προφίλ μου, ποιος είσαι; Φανερώσου να κάνουμε παρέα.

Περιμενες τους γονεις σου να κοιμηθουν.
Κρατιόσουν ξυπνιος στο κρεβατι με αγωνια, να περασει η ωρα να σηκωθεις.
Αφου βεβαιωθεις οτι εχουν βαρεσει διαλυση οι δικοι σου, πας σαλονι περπατωντας στις μυτες, με τα καρδιοχτυπια να ακουγονται μεχρι τον γειτονα.
Φτανεις στην τιβι.Πιανεις το τηλεχειρ. πιανεις τσοντοκαναλο που ισα ισα φαινεται βυζι ξερω γω, και χανεσαι.
Κλεφτες ματιες και τα αυτια σου 10004 μην ξυπνησει κανεις
Ή την παιζεις με το περισσευούμενο χερι, και πας μετα τουαλετα, ή ξεκινας κατευθιαν στο μπανιο.
Οταν τελειωσεις, εχεις το αισθημα οτι εφερες σε περας την πιο δυσκολη αποστολη που θα μπορουσε να ανατεθει σε ανθρωπο.
Αν εισαι και μικρος και αβγαλτος, μετα δεν θα μπορεις να κοιμηθεις απο τυχον τυψεις και σκεψεις του στυλ ‘αραγε να την παιζω μονο εγω στην ταξη?’