Παράωρες εξομολογήσεις...(posts μόνο 3-8 τα ξημερώματα)

:? :-k :?

Τι βαζεις τοσες κοκκινες φατσες ρε ?? :-k

Παλι σουρωμενος εισαι ??! :-k:p

σήμερα προβλέπετε μεγάλη νύχτα.
δεν έχω κοιμηθεί καθόλου απο τότε που έκλεισε το σχολείο πριν τις 5

ναι μονο που σε εκανα ριπορτ και παιζει να φας μπαν σε λιγο ε…
αλλη φορα βλεπουμε το τιτλο του τοπικ που προκειτε να ποσταρουμε!
3-8

εντυπωσιακο godsmack του την εκανες καλα!

Λοιπον σημερα πηγα σε ενα παρτακι…

Λοιπον σε αυτο το παρτακι εγινε…[SIZE=“7”]ΤΗΣ ΚΑΡΑΚΑΡΓΙΟΛΑΣ ΡΕ[/SIZE]

Τεσπα ημουνα με την μιση απ την παρεα μου και λεμε ρε δεν λεει να παμε με αδεια χερια οποτε ας παμε σε καμια καβα να παρουμε κανα μπουκαλακι.Πηραμε ενα γιαγκερμαιστερ, σταματησαμε και σε περιπτερο για τσιγαρα και μπυρες και παμε στο σπιτι της κοπελιας που κανε το παρτυ!Ηρεμα τα πραματα και αρκετα καλα μπορω να πω μουσικουλα καλη,παρεα καλη, πιναμε τα ποτακια μας και τα σφηνακια μας σε εναν ωραιο χαβαλε με αστεια καφριλες κλπ, παραγγειλαμε και τα πιτογυρακια μας αργοτερα, γενικα μια χαρα αρχοντες και αρχοντισσες. Ε σε καποια φαση αργοτερα μια κοπελα(:p) ειχε νεκρωσει ασχημα λες και ειχε κατεβασει 5 μπουκαλια ουισκυ μονη της ξερω γω(ενω ζητημα να χε πιει το πολυ 10 σφηνακια). Ε με τα πολλα πρεπει να την παιρναν και οι δικοι της 200 τηλεφωνα γιατι δεν πρεπει να ναι και πολυ της εμπιστοσυνης το ατομο απ οτι καταλαβα. Με τα υπολοιπα πολλα λοιπον μετα απο κανα 2ωρο που ηταν νεκρη στο κρεβατι σκανε οι γονεις της στο σπιτι που γινοταν το παρτυ και αρχιζουν να ουρλιαζουν και τα ρεστα…Ο πατερας της να ριχνει καντηλια με το τσουβαλι και η μανα να ουρλιαζει. Παιρνουν τηλεφωνο ασθενοφορα εκει, η μανα να ουρλιαζει και ο πατερας να συνεχιζει να ριχνει καντηλια. Με τα πολλα καντηλια που ριχνε 2 παληκαρια αρπαζονται και του την λενε και αρχιζει το ξυλο. Σπρωξιδια και μπουκετα διπλα απ την τραπεζαρια και με τα πολλα σπρωξιδια ο πατερας πεταει τον εναν πανω στην πορτα η οποια σπαει και πεφτει πανω στα φωτα τα οποια σπανε. Ακριβως μετα σκαει το ασθενοφορο το οποιο ειχε παει ενα δρομο παρακατω και καπακια και οι μπατσοι. Κορυφαιο επισης σκηνικο (σα να βλεπεις βιντεακι ΑΜΑΝ ξερω γω) με το που σκανε οι τραυματιοφορεις απ το ασθενοφορο ρωτανε σε ποιον οροφο ειναι το σπιτι, λεει ενα παιδι οτι ειναι στον τριτο και παιρνουν ενα βλεμμα ενω ταυτοχρονα λενε “ΠΩΩΩ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ”(:lol::lol::lol:). Ε με τα πολλα την πηραν στο νοσοκομειο οπου μετα απο λοιπες εξετασεις βρεθηκε οτι κατι ΚΑΚΟ ειχε παρει πριν απο ΟΠΗ που βρεθηκε στο χερι της!

Παντα τετοια ρε!:smiley:

λολ…τρελη φαση! :lol:
εσυ τι εκανες μεσα σε ολα αυτα ρε;

:eek::eek::eek:…Σουρεαλ σκηνικα…

MOTOΡΧΕΝΤ:metal::metal::metal::metal::metal:

:bow::bow::bow:

Ειναι κακο να αμφιβαλλει κανεις για τους παιδικους του φιλους και αν αξιζει να τους κανει παρεα, οταν αυτοι εκφραζονται ρατσιστικα και στενομυαλα?

Πειτε μου γιατι εχουν αρχισει να μου την δινουν στα νευρα…

πετάγομαι που πετάγομαι σαν σφηνόπουτσα σε όλα τα ενδιαφέροντα θρεντς, έπρεπε να περιμένω να πάει 3 για να χώσω την ουρά μου κι εδώ.
Αυτό όμως είναι η αφορμή.
Η αίτία είναι ότι
ενενήντακάτι ποστ σε λιγότερο απο βδομάδα
πόσο προφανές είναι ότι
lately I got no life!!!
τις τελευταίες μέρες φέρομαι τόσο βλακωδώς ηλίθια, να χαζεύω μία οθόνη, όσο φερόμουν στα 18 μου, που επίσης δεν είχα ζωή και πόσταρα αβέρτα σε φόρουμ.
και τούτο εδώ το πράμα είναι εθιστικό, κι έχει κάτι το εξόχως μη πραγματικό, που θα χάσω όταν θα γυρίσω στη δουλειά μου από δευτέρα, που δεν είναι ακριβώς η δουλειά που θέλω, γιατί είναι μία άλλη, αλλά πρότ και θέλω; και να πά πού να πάω; να κάνω ΤΙ; κι έχω χεστεί από το φόβο μου να κάνω αυτό που θέλω να κάνω γιατί αυτό το μόνο που θέλω να κάνω αυτή τη στιγμή είναι να πατάω το refresh μπροστά στη σελίδα ενός λάπτοπ γιατί μέχρι εκεί φτάνω τώρα.

και όλα αυτά τα γράφω γιατί αυτό είναι το επίσημο θρεντ της μεταμεσονύχτιας μαλακίας, άρα μπορώ.

και να πω πως το να μεθάς παύει να έχει πλάκα όταν ανακαλύπτεις πως από ένα σημείο και πέρα δεν μπορείς να ζαλιστείς πια :-k

(εdit) @ Timeous
το ερώτημα είναι πόσο καλόκαρδος αισθάνεσαι, πόσο δεμένος αισθάνεσαι, με λίγο λόγια πόσο σε νοιάζουν οι φίλοι σου και τι σε νοιάζει απ’ αυτούς. τους αγαπάς αρκετά ώστε να τους ανεχτείς; όλα τα άλλα είναι δήθεν συναισθηματισμοί - peter pan syndrome.

Ενενηντακάτι ποστ σε μια βδομάδα δεν είναι τίποτα αγαπητέ μου Φέθρυ.
Η γιουζερίνα dexter_ (<3 <3 <3) πρέπει να τα κανε μέσα σε 24 ώρες περίπου.

Ον τόπικ:

Δεν υπάρχουνε λέμε αυτές οι μέρες!!!
Δυο ντέρμπι αύριο, το απόγευμα θέλουμε άσο, το βράδ Χ με πολλά γκολ.
Μόνο μην αναβληθει το παιχνίδι γιατί ξενέρωσα…

Παπιοεξομολογησεις! Μονο και μονο για το αβαταρ σου σε παω.

Εγω παλι εχω το αντιθετο αυτη τη βδομαδα. Επειδη ημουν αρρωστος δεν ειχα ορεξη για απολυτως τιποτα (φαι, μπασο, ντραμς, τηλεοραση, κομπιουτερ) απλα καθομουν στο κρεβατι σε κατασταση προχωρημενης αποσυνθεσης και ή χαζευα ή κοιμομουν. Αλλα μου ελλειψε το το ροκινγκ και ειπα να περασω να δω τι κανετε. ΡΕΜΑΛΙΑ! :slight_smile:

μη το σκεφτεσαι καν.αστους πισω κ πετα μοναχος σου σε υψηλοτερα υψομετρα

λεγεται εξελιξη,το να αφηνεις πισω σου αυτα που δεν καλυπτουν τον νεο εξελιγμενο σου εαυτο κ να προχωρας μπροστα

ον τοπικ

αρχιζω κ νιωθω stranger in a strange land
γαμω τον μεσο ηλιθιο ελληνα
γαμω τον μεσο ηλιθιο ανθρωπο
παντου βλακεια,ημιμαθεια,σκατιλα κ λασπη

σκατα.

απόψε ήταν η πρώτη φορά π έπαιξα πόκερ και τα τζιμάνια τον είπιανε !!! έχαφταν μια χαρά τις μπλόφες .
πάμε ρε diskovolos τρέλα !:D:p

Και εγω εχω αρχισει να τη βαριεμαι και να τη σιχαινομαι αυτη τη χωρα και τη μαλακια που τη δερνει. Μολις τελειωσω με το στρατο, την εχω κανει με την πρωτη ευκαιρια και θα το σκεφτω πολυ να γυρισω.

Γουάου!
Δηλαδή μόνο τώρα νοιώθεις έτσι;
Πριν δεν ένοιωθες;;;
Σε καλό δρόμο είσαι, μιστερ!
πιάκω ένα κονιάκ και όλα φαίνονται καλύτερα 8) σοβαρά τώρα.

(edit - συμπλήρωμα στο ποστ του Alucard) εγώ ήμουν σε άλλη χώρα και γύρισα ρε. Βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο έναν ολόκληρο χρόνο και ψάχνω να βρω πως θα ξαναφύγω!

εγώ φεύγω σε μια βδομάδα πάλι για τα ξένα αλλά έχω εναν βήχα που δεν λέει να μου περάσει και με έχει γαμήσει:(

Σας αγαπάω όλους.

Φέθρυ ξεκόλλα, ξέχνα το ριφρές, η πλάκα και το ενδιαφέρον αρχίζει όταν γνωρίζεις τους άλλους γιούζερ από κοντά. Έτσι δεν είναι παιδιά?

Stranger in a strange land awake και με σένα πρέπει νομίζω να τα πούμε από κοντά, να σε προσγειώσω από την ελλαδάρα στο εξωτερικό να φας την ξενέρα που νομίζεις ότι έξω είναι η γη της επαγγελίας.

Σε άλλα νέα, έχω να γράψω καιρό σε αυτό το τόπικ.

Το 2010 έχει μπει πολύ φουριόζο για μένα, πολλοί στόχοι, πολλές απαιτήσεις, θα δωθεί τρελή μάχη σε όλα τα επίπεδα. [I]Και στην τελική εκεί είναι που μετριόμαστε όλοι, πως ξέρουμε να πολεμάμε, πως και πόσο προετοιμασμένοι μπαίνουμε στη μάχη, με τι στρατηγική και τακτική, όχι απλά αν κερδίζουμε ή χάνουμε αλλά αν ξέρουμε να δεχόμαστε το αποτέλεσμα και να το εκτιμούμε και πως μπορεί αυτό να μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι.

[/I][SIZE=1]Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι πρέπει να είμαστε σκληροί με τον εαυτό μας.[/SIZE]

Αυτές τις όμορφες σοφίες είχα να μοιραστώ μαζί σας σήμερα.

Σας αγαπάω όλους.