Restart-refresh.
Βρε δεν και εσυ.
Ο γιατρος λέει οτι αμα δεν αρχισω διαιτα,θα μου ραψει το στομα.
Ρε πουστη εγω γιατι νιωθω πουπουλο?!
Restart-refresh.
Βρε δεν και εσυ.
Ο γιατρος λέει οτι αμα δεν αρχισω διαιτα,θα μου ραψει το στομα.
Ρε πουστη εγω γιατι νιωθω πουπουλο?!
θα γινει γιατι εχουμε πραγματα να πουμε
με το καλο να κανονιστει συντομα
Η τύχη του πρωτάρη.
Βασικά έχουν κοιμηθεί (ή γαμάνε ίσως) οι περισσότεροι, αλλά μια που έχω καιρό να ποστάρω εδώ, είπα να περάσω μια βόλτα και να σας πω ότι κι εγώ σας αγαπάω.
Και μια ευχή. Σε δέκα χρόνια, όταν θα έχει μπει το 2020, να κοιτάμε τη δεκαετία που θα έχει τελειώσει και να μη λέμε “α γαμήσου μωρή καριόλα”.
Και μια δεύτερη. Να μη χρειαστεί να φτάσουμε στο 2019 ξέρω γω για να είμαστε σε τέτοια θέση. Όσο πιο άμεσα γίνεται. Φιλούμπες.
Κάτι ωραίο για το πρωινό In Carpenters we trust
Τέτοια ώρα πάντως, ομορφότερη πόλη στο κόσμο απο το Los Angeles δεν παίζει να υπάρχει Ειδικά αν είσαι κοντά στα παραλία, είναι όνειρο Πάνε τόσο γαμάτα τα πράγματα τελευταία πάντως που αρχίζω και ανυσηχώ, μήπως και γίνει και τα χαλάσει όλα. Φτου φτου, μακάρι να συνεχίσει έτσι και καλύτερα η χρονιά.
αμστερνταμ-ανοιξη-russian circles.
η επιθυμια που εγινε κολλημα.
Μεγαλη ανεση να χουν οι φίλοι σου αμάξι.
Δεν εχω κανενα παραπονο,ειδικα ενα φιλαρακι ερχαιτε και με παιρνει και απο το σπιτι μου ξερω γω για να μην χαλαω λεφτα σε ταξι.
Γενικά περίεργη φάση ο τελευταιος καιρός.
Κατι λειπει ρε πουστη,κατι σημαντικο αλλα δεν μου ρχαιτε.
Α επρεπε να του χα γαμήσει.
Πάντα αυτό που θέλεις πραγματικά, σε φτύνει στα μούτρα.
Κι αναγκάζεσαι να κοροϊδεύεις αυτή που θέλει εσένα πραγματικά.
Το “The Beyond” των Cult Of Luna, συνεχίζει και γυρίζει στο CD-player, και η νέον ταμπέλα “ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΑΘΙΚΙ” είναι έτοιμη να ανάψει πάνω από το κεφάλι μου…
Undress, and crawl into my bed…Deep inside, I’m gone.
Προβλημα με γυναικα και Cult Of Luna.
Σοβαρη η κατασταση σου δηλαδη…
Υπομονη φιλος.
Σχεδόν κλινική θα την χαρακτήριζα, γιατί μετά τους C.O.L., με βλέπω για τίποτα Jesu, Neurosis ή Godspeed!You Black Emperor…
Οχι Jesu τετοια ωρα ρε.Θες να κυλησεις στην πρεζα να’ουμε ?
Υπομονη λεμε.Και επιμονη απο εδω και περα.
Προσπαθησε να ξαναφτιαξεις οτι φτιαχνεται.
κοιμομουν σχεδον ολο το απογευμα,και δεν με παιρνει υπνος :-s
μαλακιζομαι στο ventrillo με κατι βλαμμενους…
πανε φανταροι και κλαινε
σιγα τη πρεζα, μονο για υπνους κανουν οι jesu, οποτε καλα εισαι.
8O8O8O8O8Oέτσι είναι αυτά τα πράγματα .μερικές φορές η ζωή σε αναγκάζει να γλύφεις εκει που φτύνεις φίλε μου !!!=D>=D>
No warning : No Future
σε καταλαβαινω απολυτα φιλε. δεν ειναι κακο, λογικο ειναι. οσο ωραιες στιγμες κι αν εχεις περασει και οσο στενη (ακομα και αδερφικη) φιλια κι αν εχεις με καποιον απο μικρη ηλικια, οταν περασουν καποια χρονια και εχεις περασει τα 20 και εχεις διαμορφωσει μια προσωπικοτητα και ξερεις πανω κατω ποιος εισαι (συνηθως) και βλεπεις οτι πλεον δεν υπαρχει κανενα κοινο στοιχειο και καμια επαφη, τοτε δεν μπορεις να κανεις τιποτα. μπορεις να κρατησεις απλα μια τυπικη σχεση, εναν καφε, ενα “τι γινεται, ολα καλα?” και αλλες τετοιες μαλακιες.
1η μου εξομολογηση στο θρεντ, ειμαι συγκινημενος
Ειμαι τις τελευταιες μερες σε απελπισια οσον αφορα το θεμα της συναυλιας των Bolt Thrower. Αυτη η εξεταστικη δεν πηγε κ παρα πολυ καλα απ’οτ πιστευω. Το live θα ειναι σιγουρα μεσα στην εξεταστικη. K υπαρχει μεγαλη πυθανοτητα να ειναι τις μερες που θα γραφω σοβαρο μαθημα. Κ μπορει αυτο να μην με αφησει να ερθω στο live. Κριμα παντως γιατι ειναι μπαντα που αρχιζω να γουσταρω ασχημα… αχχχχχχχχ…ελπιζω να μπορεσω να τους δω τωρα κ αν οχι τοτε την επομενη φορα που θα ερθουν…
Περαστικά αποπάνε…στο ευχομαι!!!
Εγω πάλι πιστευω πως δεν υπάρχει πιο ενοχλητικό πράγμα στο κόσμο να περιένεις ενα συγκεκριμένο τηλέφωνο / μεηλ / μηνυμα κτλ και να σε παίρνει όλο το συμπαν εκτος απο αυτο που περιμένεις…:blow::blow:
To θεμα ειναι οτι δεν εχω περασει τα 20 και ηδη διακρινω καποιες τρομακτικες διαφορες…
σας λατρευω