Παράωρες εξομολογήσεις...(posts μόνο 3-8 τα ξημερώματα)

O μόνος τρόπος για να πάρω φρέσκο ψωμί τελικά είναι να γυρνάω ξημερώματα

And I’ve said, like once before that

[SPOILER]TIME HEALS NOTHING[/SPOILER]

συμφωνω κ’ επαυξάνω… :frowning:

τι ωρα ανοίγουν οι φουρνοι και τα σουπερ μάρκετ ?

[I]ΔΕΕΕΕΕΕΝ[/I] κοιμάμαι ρεεεε! Με πιάνει ένα ψυχοπλάκωμα κάθε φορά που είναι να κοιμηθώ…:frowning:

Όλη νύχτα ακούω αυτό…[I]http://www.youtube.com/watch?v=vdcepsNeDuA&feature=channel_video_title[/I] (το ξαναπόσταρα) :D:dance:8)

http://leekspin.com/

Τι φοβερός που είναι ο Robert Lowe των Solitude Aeturnus…με αυτά τα φωνητικά στα αυτιά και με τις επιρροές των Pentagram ακόμα έντονες, πάω τώρα για ύπνο…bye guys.

μία απορία.Γιατί πάντα στο θρεντ αυτό έχουν όλοι διάθεση για φιλοσοφία?το έχει η ώρα?

εε ναι είτε θα είσαι μεθυσμένος είτε δεν θα μπορείς να κοιμηθείς. Μη έχοντας να κάνεις τίποτα στις 4 η ώρα, αρχίζεις και σκέφτεσαι. Το μυαλό φεύγει και αρχίζεις τη πάρλα(ή μάλλον καλύτερα το γράψιμο).

σημειωσατε 1
αλλα δεν θα φιλοσοφισω

αν σημείωνε χ τι θα γινόταν??Αυπνος μεθυσμένος?

και ένα άκυρο ωραίο:
η σταυρωση δεν ειναι εικονα στις ειδησεις
στον γολγοθα,στον γολγοθά γεννιουνται οι συνειδησεις

γιατί είσαι μεθυσμένος. εγώ που δεν είμαι μπορώ:p Επίσης είμαι και νυσταγμένος οπότε καλό βράδυ:D

μου φαινεται οτι θα ριξω μαυρη πετρα και θα κοιταξω μπροστα πια
ε δεν παλευετε
οσα ποιο πολλα μαθαινω τοσο πιο πολυ πλησιαζω τη σαπιλα που υπαρχει γυρω μου
ignorance is bliss τελικα

κατα ταλλα, εχω αρχισει και αποκτω αντοχη στο ποτο
καλο πασχα
αυριο εχει αρνακι και μαλακιες με την οικογενεια (και το κρασι του θειου)
καλα να περναει η ροκιν παρεα

(με τιμα που αντι να παω εκκλησια εκανα ανασταση με meshuggah και dhg?)

μολις εξαγνιστικε η ψυχη σου απο αμαρτιες
shall be thy light guide you:)

Με τιμάει που περίμενα πως και πως να παει 3.01 για να ποσταρω εδώ?:-s

[SPOILER]Αστειεύομαι…:p[/SPOILER]

Βασικά καίγομαι μέχρι αυτή την ώρα και δεν ξέρω για πόσο ακόμη, προσπαθώντας να ολοκληρώσω τη μία από τις τρεις κριτικές άλμπουμ που έχω αναλάβει για τα καλύτερα των 00’s (καλά για τις άλλες δύο δεν θα μιλήσω καν, ούτε που έχω ασχοληθεί) και από τη μία έχω ξενερώσει τα μάλα με την μπάντα με την οποία ασχολούμαι (muse, δεν έρχονται στην ελλάδα και μου τη δίνουν στα νεύρα @#$#@$%%@^*(&@), από την άλλη κάθε φορά που ακούω κάποιον δίσκο τους, πορώνομαι σαν να ήτανε η πρώτη φορά. Επίσης ενώ τη μία αισθάνομαι ότι ντάξεθ έχουν κάποια φάση αυτά που γράφω, από την άλλη σκέφτομαι οτι μπορεί να είναι εντελώς χαζά και τέρμα φανγκερλίστικα (για αντικειμενικότητα δεν θα μιλήσω, έχει πάει για τσάι :roll:). Πφφφ, πάω για ύπνο…[-X Καληνύχτα!! :smiley:

ο τελευταιος δεν μου αρεσε καθολου!πολυ εμπορικος:blues:

Όλα σε θυμίζουν, απλά κι αγαπημένα.

aaxx φριδομ

[U]Start again in the month of May, come on and blow the wires away.[/U]

τζαααστ μπρεεηκ δε λαααην

γιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεηεεεεεεεεεεεε